Uitjes met eten

Maak het jezelf makkelijk en kies voor de uitjes van Actief Twente. Een leuke activiteit gecombineerd met lekker eten. Maak een keuze uit ons aanbod.

Alle uitjes met eten

Uitjes met eten in Twente

Ben jij op zoek naar een volledig verzorgd uitje inclusief eten voor je vriendenweekend, familiedag of met de kids? Actief Twente biedt verschillende arrangementen aan in combinatie met heerlijk eten. Want wat is er fijner dan na een hele dag buiten zijn om aan te kunnen schuiven.

Barbecue

Barbecue

Laten zien wie de beste grillmeester is? Wij laten jullie graag zien welk Twents vlees we in de kuip hebben als perfecte culinaire afsluiter van de dag.

Pizza

Pizza

De beste Italiaanse keuken en ter plekke voor jou gebakken! Een heerlijke afsluiter van de dag in ontspannen sfeer met de lekkerste ingrediënten.

Pannenkoeken

Pannenkoeken

Onbeperkt pannenkoeken eten en keuze uit meer dan 20 ingrediënten gebakken door twee professionele pannenkoekenbakkers!

Nachtleven

Nachtleven

Nachtleven buffet? Ja dat lees je goed, want wat eet je nou na een avondje uit? Precies, een broodje shoarma en döner met heerlijk veel knoflooksaus.

Dinertochten

Dinertochten

De geselecteerde restaurants die je bezoekt tijdens de dinertocht staan bekend om de goede keuken en hun gastvrijheid. Parkeer je voertuig en laat je verrassen!

Meer info
High Tea

High Tea

Scones, muffins, warme gerechten en veel meer zoete en hartige lekkernijen! Wij bieden een heerlijke high tea aan met een ruime keuze aan theesoorten.

Lunch

Lunch

Geniet van lekkere soep, een broodje kroket en de diverse broodsoorten met beleg. Joke's lunch is te boeken voor, tijdens of na je activiteit!

Slow food lunch

Slow food lunch

Op zoek naar een goede start vol verrassingen voordat jullie gebruik gaan maken van een van onze voertuigen? Of een luxe lunch als afsluiting na een mooie tocht? Dat kan bij Actief Twente

Green Tea

Green Tea

Een high tea combineren met een duurzaam voertuig? Dat kan. Ontdek nu de green tea en geniet van heerlijke lekkernijen.

Pick & Mix arrangementen

Pick & Mix arrangementen

Op zoek naar een leuke activiteit met een culinaire afsluiting? Bekijk onze pick & mix arrangementen en ontdek veel verschillende voertuigen.

Bekijk de arrangementen
Beer & Bites

Beer & Bites

Een heerlijke uitbreiding als afsluiting van je uitje: 3 speciaalbiertjes óf 3 glazen wijn gecombineerd met een hapjesplank vol lekkernijen!

High wine

High wine

Het proeven van verschillende wijnsoorten met diverse hapjes. De High Wine is perfect voor wijnliefhebbers en zal een geweldige middag opleveren.

Bierproeverij

Bierproeverij

Bier smaakt nou eenmaal het beste als je een dag hard hebt gewerkt of na een dag leuke dingen doen! Met de bierproeverij is het bourgondisch genieten van speciale bieren met bijbehorende hapjes.

Stuur ons een bericht via WhatsApp