7 dagen per week geopend

Kies je voertuig!

Met rijbewijs

Scooter
Alleen of met z’n tweeën op een voertuig? Stap op onze 25 km/u scooter! Heerlijk zonder helm de wind door je haren voelen. Super toch? Klik hier voor meer informatie over de scooter.

ChopperChoppertocht
Dankzij het hoge stuur en de brede banden, ziet de Chopper er super gaaf uit! Klik hier voor meer informatie over de Chopper.

E-puch
Op onze Retro E-puch toer je gemakkelijk rond. Dankzij het lage gewicht van 55 kg is deze ideaal om te besturen en op de standaard te zetten! Klik hier voor meer informatie over de E-puch.

Zonder rijbewijs

Beach cruiser
Fietsen op een E-bike, maar met het gevoel van een oude Amerikaanse motor. Dat dankzij de dikke banden en het uiterlijk van de Beach Cruiser! Klik hier voor meer informatie over de Beach Cruiser.

Fatmax E-step
Stoer steppen? Ja, het kan! Dankzij de brede banden, kan je met de Fatmax een snelheid van 25 km/u halen. Klik hier voor meer informatie over de Fatmax E-step.

Knaap bike
Naast de Beach Cruiser, hebben we ook de stoere Knaap bike. Deze heeft ruim plek voor 1 persoon, maar ook genoeg voor een kind als bijrijder. Kortom, perfect om samen op pad te gaan! Klik hier voor meer informatie over de Beach Cruiser.

E-Loopfiets 
Rustig wandelen, maar toch snel vooruit gaan. Op onze E-Loopfiets kan het! Klik hier voor meer informatie over de E-Loopfiets.

Stuur ons een bericht via WhatsApp