Scooter (25 km/u)

Arrangement inclusief

  • Scootertocht (25 km/u)
  • WA-verzekering
  • Brandstof (bij huur t/m 5 uur)
  • Mooie route

Boek nu vanaf

€ 22,50 per scooter

Een tocht maken door het mooie Twentse landschap? Ga dan op pad met een scooter van Actief Twente! Met 25 km/u raas je over de wegen. Geniet onderweg van al het moois wat Twente te bieden heeft. Een heerlijk dagje uit voor alle leeftijden. Boek nu en we zien je snel!

Monique uit De Lutte

Een scooter arrangement met mijn kids gedaan, 2 uur rondrijden in de omgeving! Reservering ging super, snelle reactie op reservering, scooters stonden klaar bij aankomst, goede uitleg voor vertrek. Wij hebben een topdag gehad, gaan we zeker nog een keer doen!
+ Lees meer

Anke uit Delden

Wij zijn afgelopen zaterdag met de buurvrouwen wezen scooter rijden. We hadden geluk met het weer want het was prachtig! Wij hebben daar heerlijk buiten gezeten voor eerst een kop koffie/thee met appelgebak. Beetje jammer was dat ze vergeten waren dat we 2x koffie/thee kregen en ze ons al vroegen of we klaar wouden gaan staan. Oeps! Maar dat dat we dat even gezegd hadden kregen we alle tijd voor een tweede kopje. Na een uitleg over hoe de scooters werkte werden we vrij gelaten om te gaan. We konden een route mee krijgen van daar maar we kennen zelf de mooie plekjes hier in de buurt dus dat hadden we niet nodig 😉 we hadden 2 uur voor de scooters, die tijd is zo om! Tip! Wil je lekker rijden en ook nog even zitten ergens is 3 uur een betere optie! Wij hebben een mooie route buitenaf door de lutte gedaan en hebben even gezeten bij het Paviljoen. Daar hadden we tijd om 1 te drinken en moesten toen alweer terug, een uurtje erbij om te kunnen rijden met dat weer was ook prima geweest! Toen we terug kwamen kwam net ons stampot buffet van de Zoeke er aan, die was heerlijk en genoeg! Daarna konden we nog lekker naborrelen. Wij hebben een hele leuke middag/avond gehad.
+ Lees meer

Mariola Dieperink uit Losser

Super dagje gehad, met de scooter het buitengebied van de gemeente Losser verkennen. Top geregeld en leuke locaties onderweg voor een hapje en drankje 😉
+ Lees meer

Mirjam uit Oldenzaal

Heerlijk dagje uit met de kinderen. Scooters zijn makkelijk te bedienen en goede uitleg voor vertrek. De omgeving bied voldoende leuke routes voor lange of korte tochten. Ook bij pech onder weg snelle en goede service. Kortom, wij gaan zeker nog een keer.
+ Lees meer

Esther uit Ootmarsum

Het mailcontact voorafgaand aan de scootertocht was prettig. Er werd meegedacht en er werd vooraf melding gemaakt van het uitvallen van een van de Vespa’s. De ontvangst was hartelijk en de instructie van de gps en hoe je de scooters moet besturen duidelijk. De gehuurde scooters waren van prima kwaliteit en we hebben genoten van het schitterende landschap . Mazzel dat de zon zo enthousiast scheen. Drankjes en bitterballen na afloop waren smakelijk….
+ Lees meer

Y.Bax uit Almelo

Wij hebben alle vier enorm genoten, en zeker voor herhaling vatbaar!
+ Lees meer

M. Both uit Dedemsvaart

We hadden een arrangement voor vier personen waarvan twee totaal onbekend met scooters. Het was gewoon weer geweldig super weer mooie route lekker kopje koffie vooraf. Na de 2 uur durende route gereden te hebben lekker twee boterhammen met kroketten een drankje en nog een koffie ter afsluiting. Goede gastvrijheid en vriendelijke gasten lekker ongedwongen de twee onervaren personen waren super enthousiast en vonden het zeker voor herhaling vatbaar.
+ Lees meer

Lisanne uit Almelo

Het was de eerste keer op een scooter rijden voor mij , maar zeker niet de laatste. Het was echt heeel leuk en een hele mooie route !
+ Lees meer

Sabine Breuker uit Enschede

Wij hebben een super leuke middag gehad met een mooie route
+ Lees meer

Marjo Koldewee uit Schalkhaar

We hadden een tocht van twee uur. Ze dachten mee over welke tocht goed bij ons zou passen en dat was heel prettig 🙂 Het waren twee heerlijke uurtjes op de scooters, door werkelijk een prachtig stukje Twente!
+ Lees meer

Reserveer direct!

Boek & betaal eenvoudig online en wees direct verzekerd van plek, want de daadwerkelijk beschikbare starttijden staan voor je weergeven. Zo ben jij direct verzekerd van je uitje!

Hoe lang willen jullie op pad met de scooter?

2 uur3 uur4 uur5 uurhele dag

Vergelijkbare arrangementen

E-Puch & Boogschieten

E-Puch & Boogschieten

Altijd onze e-puch al eens willen proberen? Dan is dit je kans! Toer op dit leuke retro voertuig en geniet van wat Twente jou te bieden heeft. Dit arrangement wordt afgesloten met een boogschietcompetitie.

Boek nu

€ 52,75

Meer informatie
E-Puch rijden op locatie

E-Puch rijden op locatie

Boek nu

prijs op aanvraag

Meer informatie
Autorally Duitsland

Autorally Duitsland

Ja ja Sie fahren nach Deutschland 🇧🇪. Deze leuke autorally brengt je op de mooiste plekjes. Heerlijk rondtoeren, opdrachten maken en genieten van de omgeving. Vergeet niet om af en toe te stoppen voor een wandeling of een heerlijke kop koffie. Succes gegarandeerd!

Boek nu

€ 39,00

Meer informatie
Volkswagen Oldtimerbus T1

Volkswagen Oldtimerbus T1

Boek nu

€ 199,-

Meer informatie
Bekijk alle arrangementen
Stuur ons een bericht via WhatsApp