Scooter (25 km/u)

Highlights

  • Scootertocht 25 km/u
  • WA-verzekerd
  • Startlocatie Beuningen
  • Brandstof inclusief*
  • Ophalen en brengen wanneer het jou uitkomt
  • Gratis route app met 15 mooiste routes
  • Brommer- of autorijbewijs nodig
  • Geschikt voor 2 personen, bijrijder is gratis
  • Pech-onderweg service

Boek nu vanaf

€ 22,50

Als je aan Italië denkt, dan denk je aan pizza's, pasta's, ijs. En..., de kleurige scooters die het straatbeeld van Italie bepalen. In Italië is de scooter één van de belangrijkste vervoersmiddelen en wij begrijpen wel waarom. Je moet gewoon 1x in je leven op een Italiaanse scooter gezeten hebben. Start met een cappuccino in onze solexbar en vertrek op je scooter voor een mooie toer. Gegarandeerd dat je Italië die dag proeft!

Hellen de Bloois uit Emst

Een gezellige en ongedwongen ontvangst. Fijn dat we van tevoren nog een instructiefilmpje kregen over de werking van de scooter (scheelde weer hoop tijd bij de uitleen). Route was afwisselend door de combinatie met een diner (voor- hoofd- en nagerecht) . De locaties die waren gekozen waren stuk voor stuk sfeervol en verrassend (vooral het nagerecht).
+ Lees meer

Tina uit Albergen

We hebben een prachtige dag gehad. Veel gezien tijdens onze scootertovht van de mooie Twentse huizen en het mooie landschap. De scooters werden keurig op ons vakantieadres bezorgd en weer opgehaald.
+ Lees meer

Annelies uit Dalfsen

We hebben een zeer goeie ervaring gehad gisteren! De scooters stonden er optijd, we konden optijd starten. Goeie uitleg! Top geregeld!
+ Lees meer

Monique uit De Lutte

Een scooter arrangement met mijn kids gedaan, 2 uur rondrijden in de omgeving! Reservering ging super, snelle reactie op reservering, scooters stonden klaar bij aankomst, goede uitleg voor vertrek. Wij hebben een topdag gehad, gaan we zeker nog een keer doen!
+ Lees meer

Anke uit Delden

Wij zijn afgelopen zaterdag met de buurvrouwen wezen scooter rijden. We hadden geluk met het weer want het was prachtig! Wij hebben daar heerlijk buiten gezeten voor eerst een kop koffie/thee met appelgebak. Beetje jammer was dat ze vergeten waren dat we 2x koffie/thee kregen en ze ons al vroegen of we klaar wouden gaan staan. Oeps! Maar dat dat we dat even gezegd hadden kregen we alle tijd voor een tweede kopje. Na een uitleg over hoe de scooters werkte werden we vrij gelaten om te gaan. We konden een route mee krijgen van daar maar we kennen zelf de mooie plekjes hier in de buurt dus dat hadden we niet nodig 😉 we hadden 2 uur voor de scooters, die tijd is zo om! Tip! Wil je lekker rijden en ook nog even zitten ergens is 3 uur een betere optie! Wij hebben een mooie route buitenaf door de lutte gedaan en hebben even gezeten bij het Paviljoen. Daar hadden we tijd om 1 te drinken en moesten toen alweer terug, een uurtje erbij om te kunnen rijden met dat weer was ook prima geweest! Toen we terug kwamen kwam net ons stampot buffet van de Zoeke er aan, die was heerlijk en genoeg! Daarna konden we nog lekker naborrelen. Wij hebben een hele leuke middag/avond gehad.
+ Lees meer

Mariola Dieperink uit Losser

Super dagje gehad, met de scooter het buitengebied van de gemeente Losser verkennen. Top geregeld en leuke locaties onderweg voor een hapje en drankje 😉
+ Lees meer

Mirjam uit Oldenzaal

Heerlijk dagje uit met de kinderen. Scooters zijn makkelijk te bedienen en goede uitleg voor vertrek. De omgeving bied voldoende leuke routes voor lange of korte tochten. Ook bij pech onder weg snelle en goede service. Kortom, wij gaan zeker nog een keer.
+ Lees meer

Esther uit Ootmarsum

Het mailcontact voorafgaand aan de scootertocht was prettig. Er werd meegedacht en er werd vooraf melding gemaakt van het uitvallen van een van de Vespa’s. De ontvangst was hartelijk en de instructie van de gps en hoe je de scooters moet besturen duidelijk. De gehuurde scooters waren van prima kwaliteit en we hebben genoten van het schitterende landschap . Mazzel dat de zon zo enthousiast scheen. Drankjes en bitterballen na afloop waren smakelijk….
+ Lees meer

Y.Bax uit Almelo

Wij hebben alle vier enorm genoten, en zeker voor herhaling vatbaar!
+ Lees meer

M. Both uit Dedemsvaart

We hadden een arrangement voor vier personen waarvan twee totaal onbekend met scooters. Het was gewoon weer geweldig super weer mooie route lekker kopje koffie vooraf. Na de 2 uur durende route gereden te hebben lekker twee boterhammen met kroketten een drankje en nog een koffie ter afsluiting. Goede gastvrijheid en vriendelijke gasten lekker ongedwongen de twee onervaren personen waren super enthousiast en vonden het zeker voor herhaling vatbaar.
+ Lees meer

Reserveer direct!

Boek eenvoudig je voertuig hieronder. Ben je met meer dan 10 personen? Klik dan hier om te boeken.

Boek Direct

Vergelijkbare arrangementen

Chopper & Rondleiding Othmar Bierbrouwerij

Chopper & Rondleiding Othmar Bierbrouwerij

Toer op je chopper door het mooie Twentse landschap. Halverwege je tocht stop je bij een bierbrouwerij voor een rondleiding. Leer hoe de verschillende ingrediënten en technieken worden gebruikt. Na je rondleiding en toertocht ontvangen we je bij Actief voor een gezellige naborrel.

Boek nu

€ 61,75

Meer informatie
Fiets & Rondleiding Othmar Bierbrouwerij

Fiets & Rondleiding Othmar Bierbrouwerij

De fiets is gekozen. Je tocht naar Ootmarsum kan beginnen voor een rondleiding bij Othmar Bierbrouwerij. Tijdens de tour leer je hoe de verschillende ingrediënten en technieken worden gebruikt. En dit alles onder het genot van een heerlijk proefglaasje Othmar Pilsner.

Boek nu

€ 41,75 p.p.

Meer informatie
Build Your Burger & Voertuig Naar Keuze

Build Your Burger & Voertuig Naar Keuze

Op zoek naar het lekkerste uitje met eten? Zoek niet verder? Met het build your burger arrangement maak je de lekkerste hamburgers ooit. Vooraf toer je een straatje om en daarna ga je genieten van een ultieme mix van vlees en toppings. Loopt het water jou al in de mond?

Boek nu

51,25

Meer informatie
Pizza DIY & Voertuig Naar Keuze

Pizza DIY & Voertuig Naar Keuze

Fan van Italië? Dan is dit arrangement iets voor jou. Je gaat een leuke tocht maken op één van onze voertuigen. Kies je voor de echte Italiaanse scooter of toch iets anders. De keuze is aan jou. Na de tocht mag je zelf actief bezig gaan en leer je van een ervaren persoon hoe je je eigen pizza maakt.

Boek nu

53,-

Meer informatie
Bekijk alle arrangementen
Stuur ons een bericht via WhatsApp