Early Bird Deal Scooter

Highlights

  • Cappuccino/latte macchiato/ristretto/koffie of thee
  • Scootertour (2 uur)
  • WA-verzekering
  • Brandstof
  • Lunchmaaltijd: 2 kroketten met brood en 1 consumptie

Boek nu vanaf

vanaf € 22,25 p.p.

Wil je scooter rijden voor een speciaal kortingstarief? Boek dan onze Early Bird Scooter Deal! Ontvangst bij Actief Twente

monique uit De Lutte

Vorig zomer voor het eerst scooter gereden via Twente Actief en dat was voor herhaling vatbaar. Samen met mijn 3 kids nu het Early Birds arrangement geboekt. Prima ontvangst, duidelijke uitleg over route en scooters en dan op pad. Gezellige ochtend gehad en lekkere lunch bij terugkeer, volgend jaar weer!!
+ Lees meer

Yolanda Vonhof uit Denekamp

Koffie met appeltaart, scootertocht via route 10, welke route echt een topper is. De mooiste vergezichten en het hoogste punt van Twente, in Oldenzaal konden we de route niet helemaal volgen ivm markt op zaterdag, maar we kennen de weg dus we konden ons redden. Bij shakes en cakes op terras voor een funky shake en toen weer op pad. Tweede deel route was ook afwisselend maar haalt het qua schoonheid niet met eerste deel. Bij terugkomst heerlijke kroketten met brood. Aanrader en we komen zeker terug.
+ Lees meer

Willem uit Hengelo

Alles goed verzorgd, voor herhaling vatbaar.
+ Lees meer

Boeken en meer informatie

Neem een Optie of Boek dit arrangement eenvoudig online.

Vergelijkbare arrangementen

Chopper & Rondleiding Othmar Bierbrouwerij

Chopper & Rondleiding Othmar Bierbrouwerij

Toer op je chopper door het mooie Twentse landschap. Halverwege je tocht stop je bij een bierbrouwerij voor een rondleiding. Leer hoe de verschillende ingrediënten en technieken worden gebruikt. Na je rondleiding en toertocht ontvangen we je bij Actief voor een gezellige naborrel.

Boek nu

€ 61,75

Meer informatie
Fiets & Rondleiding Othmar Bierbrouwerij

Fiets & Rondleiding Othmar Bierbrouwerij

De fiets is gekozen. Je tocht naar Ootmarsum kan beginnen voor een rondleiding bij Othmar Bierbrouwerij. Tijdens de tour leer je hoe de verschillende ingrediënten en technieken worden gebruikt. En dit alles onder het genot van een heerlijk proefglaasje Othmar Pilsner.

Boek nu

€ 41,75 p.p.

Meer informatie
Build Your Burger & Voertuig Naar Keuze

Build Your Burger & Voertuig Naar Keuze

Op zoek naar het lekkerste uitje met eten? Zoek niet verder? Met het build your burger arrangement maak je de lekkerste hamburgers ooit. Vooraf toer je een straatje om en daarna ga je genieten van een ultieme mix van vlees en toppings. Loopt het water jou al in de mond?

Boek nu

51,25

Meer informatie
Pizza DIY & Voertuig Naar Keuze

Pizza DIY & Voertuig Naar Keuze

Fan van Italië? Dan is dit arrangement iets voor jou. Je gaat een leuke tocht maken op één van onze voertuigen. Kies je voor de echte Italiaanse scooter of toch iets anders. De keuze is aan jou. Na de tocht mag je zelf actief bezig gaan en leer je van een ervaren persoon hoe je je eigen pizza maakt.

Boek nu

53,-

Meer informatie
Bekijk alle arrangementen
Stuur ons een bericht via WhatsApp