Early Bird Deal Scooter

Early Bird Deal Scooter

Cappuccino/latte macchiato/ristretto/koffie of thee
Scootertour (2 uur)
WA-verzekering
Brandstof
Lunchmaaltijd: 2 kroketten met brood en 1 consumptie

Boek nu

vanaf € 22,25 p.p.

Wil je scooter rijden voor een speciaal kortingstarief? Boek dan onze Early Bird Scooter Deal! Ontvangst bij Actief Twente

Ontvangst

Welkom bij Actief Twente! Neem plaats in onze Bar Actief, op de veranda of het terras. Start de ochtend gemoedelijk en maak je keuze uit een van de koffiespecialiteiten (cappuccino/latte macchiato/ristretto/koffie of thee). Want een goed begin van de ochtend is ten slotte en goed begin van de dag! Tijdens de koffie kun je een keuze maken uit een van de vele routes. Wil je op eigen gelegenheid toeren en de route zelf bepalen? Dat kan natuurlijk ook!

Early bird tour

Terwijl je van de koffie geniet, zetten wij buiten de scooter al voor je klaar. Voordat je vertrekt krijg je van ons een korte uitleg over de scooter zodat je onbezorgd en veilig op pad kunt. Start je scooter en ga op pad. Rij over de Tankenberg en de Hakenberg richting de Lutte, of ga via het mooie Singraven richting Ootmarsum. Wanneer je op tijd in de ochtend start, is de kans groot dat je de vele bijzondere kanten van de natuur ziet.

Op de scooter krijgt je in ieder geval veel bekijks. Daarnaast valt er genoeg te zien en dat garandeert een gezellige ochtend. Het mooiste van Twente zie je door een scooter te huren.

Nagenieten bij Actief Twente

Na afloop van het toeren ontvangen we je graag weer bij Actief Twente. Zoek een mooi plekje op het terras of de veranda en geniet nog even na van de toer die je zojuist gemaakt hebt. Inclusief het arrangement serveren wij je tot slot een lunchmaaltijd bestaande uit 2 kroketten met brood en een consumptie. Jullie kunnen terugkijken op een heerlijke Early Bird ochtend! En het leuke is: je hebt de hele middag nog voor je om nóg meer te genieten van deze dag!

Starten met de Early Bird Deal kan alleen in de ochtend tussen 09.00 uur en 11.00 uur. Speciaal voor dit tijdsbestek kunnen we deze scooter aanbieding voor een hele leuke prijs aanbieden!

Ervaringen van bezoekers

Top familie-uitstapje!

Vorig zomer voor het eerst scooter gereden via Twente Actief en dat was voor herhaling vatbaar. Samen met mijn 3… + lees meer

- monique uit De Lutte

Wind door de haren, zon in gezicht, prachtig mooi Twente🌞

Koffie met appeltaart, scootertocht via route 10, welke route echt een topper is. De mooiste vergezichten en het hoogste punt… + lees meer

- Yolanda Vonhof uit Denekamp

Mooie rit door Twente.

Alles goed verzorgd, voor herhaling vatbaar.

- Willem uit Hengelo
Lees meer ervaringen

Prijzen en voorwaarden

De prijsberekening van onze scooterarrangementen bestaat uit 2 delen:
– De vaste kosten van het arrangement per persoon (zoals eten/drinken, etc)
– De kosten per scooter (vaste prijs, ongeacht of er 1 of 2 personen op de scooter zitten)

Vaste kosten
arrangement
Scooter kosten
per persoon
Totale prijs
per persoon
1 persoon per scooter € 12,- € 20,50 € 32,50
2 personen per scooter € 12,- € 10,25 € 22,25

Arrangement informatie:
– Duur arrangement: ca. 3  uur
– Minimaal aantal deelnemers: 2 personen
– Overige consumpties niet inbegrepen
– Alleen boekbaar in de ochtend, met starttijd tussen 09.00 en 11.00 uur

Niet vergeten:
– Je dient in het bezit te zijn van een geldig bromfiets- of autorijbewijs. Heb je dit niet? Geen probleem, want je kunt dan achterop de scooter!

Boeken en meer informatie

Neem een Optie of Boek dit arrangement eenvoudig online.

Vergelijkbare arrangementen

Bekijk alle arrangementen
Stuur ons een bericht via WhatsApp