Early Bird Deal Scooter

Highlights

  • Cappuccino/latte macchiato/ristretto/koffie of thee
  • Scootertour (2 uur)
  • WA-verzekering
  • Brandstof
  • Lunchmaaltijd: 2 kroketten met brood en 1 consumptie

Boek nu vanaf

vanaf € 22,25 p.p.

Wil je scooter rijden voor een speciaal kortingstarief? Boek dan onze Early Bird Scooter Deal! Ontvangst bij Actief Twente

monique uit De Lutte

Vorig zomer voor het eerst scooter gereden via Twente Actief en dat was voor herhaling vatbaar. Samen met mijn 3 kids nu het Early Birds arrangement geboekt. Prima ontvangst, duidelijke uitleg over route en scooters en dan op pad. Gezellige ochtend gehad en lekkere lunch bij terugkeer, volgend jaar weer!!
+ Lees meer

Yolanda Vonhof uit Denekamp

Koffie met appeltaart, scootertocht via route 10, welke route echt een topper is. De mooiste vergezichten en het hoogste punt van Twente, in Oldenzaal konden we de route niet helemaal volgen ivm markt op zaterdag, maar we kennen de weg dus we konden ons redden. Bij shakes en cakes op terras voor een funky shake en toen weer op pad. Tweede deel route was ook afwisselend maar haalt het qua schoonheid niet met eerste deel. Bij terugkomst heerlijke kroketten met brood. Aanrader en we komen zeker terug.
+ Lees meer

Willem uit Hengelo

Alles goed verzorgd, voor herhaling vatbaar.
+ Lees meer

Boeken en meer informatie

Neem een Optie of Boek dit arrangement eenvoudig online.

Vergelijkbare arrangementen

Loopfiets wintertocht

Loopfiets wintertocht

Ondanks dat het kouder wordt zijn wij gelukkig nog steeds actief! Ga in het winterseizoen op pad met een tocht op een loopfiets.

Boek nu

41,25 p.p.

Meer informatie
Build Your Burger & Voertuig

Build Your Burger & Voertuig

Build your burger? Ja je hebt het goed gelezen, je gaat je eigen burger maken! Dus wees creatief en smakelijk. Dit toparrangement wordt geopend met zoete mini burgers!

Boek nu

52,75

Meer informatie
Tocht op wielen & Pizza DIY!

Tocht op wielen & Pizza DIY!

Op zoek naar een leuke en lekkere activiteit met je gezelschap? Kies dan voor ons unieke Pizza Do It Yourself arrangement.

Boek nu

€ 17,50

Meer informatie
Greuner wordt ’t nig 🚜

Greuner wordt ’t nig 🚜

“Wauw, het teamuitje bij Actief Twente was echt super gezellig!’’ - dat is wat je als organisator van een teamuitje graag wil horen.

Boek nu

112

Meer informatie
Bekijk alle arrangementen
Stuur ons een bericht via WhatsApp