Boogschieten Kinderfeestje

Boogschieten Kinderfeestje

2 uur durend arrangement
Versierde tafel
Ontvangst met cake en slagroom
Chips
Onbeperkt Ranja drinken
Marshmallows roosteren
Kies je eigen verjaardagsliedjes
Boogschiet Diploma
Boogschiet cursus (1,5 uur)

Boek nu

€ 19,- per kind

Wil jij het origineelste kinderfeestje van de klas geven? Ga boogschieten! Pak je pijl en boog. Zet je voeten iets uit elkaar en span je boog. Knijp één oog dicht en richt je pijl. Wauw! Midden in de roos. Je bent een natuurtalent. Boogschieten is stoer, leuk en super origineel.

Hoi je bent er

Jouw feestje van het jaar wordt een topper. Als je aankomt staat er cake met slagroom en ranja (onbeperkt) voor je klaar. Je stoel is versierd en je eigen gekozen verjaardagslied wordt gedraaid. Dus beentjes van de vloer en dansen maar.

Robin Hood boogschietcursus

Robin Hood is zijn hulpje Will kwijt. Hij heeft jullie hulp daarom hard nodig. Graag nodigt hij jullie uit voor de boogschietcursus onder leiding van een echte professional.

Hij leert je hoe je in de roos moet schieten. Lukt dat niet helemaal? Geen probleem! In de buurt van de roos is ook goed. Na afloop ontvangen jullie een diploma. Tijdens de boogschietcursus is er een pauze waar je kunt genieten van ranja (onbeperkt) en chips. Lekker toch?!

Rooster je eigen Marshmallows!

De perfecte afsluiting van je feestje? Marshmallows roosteren bij een kampvuurtje! Kies je eigen tak uit de stapel en pak zoveel marshmallows als je wilt. Lekker warm bij het vuur genieten van je marshmallows. Wat een feest!

100% Kidsproof

Boogschieten is super gaaf, maar is het ook veilig? Ja zeker! Onze boogschiet-instructeurs zorgen er voor dat de kinderen veilig boogschieten.  Er wordt een duidelijke instructie gegeven en ze houden de boel goed in de gaten. Wat voor pijl & boog we gebruiken? Kindvriendelijke, natuurlijk! De bogen zijn speciale kinderbogen en ook de pijlen zijn kidsproof.

Hoe ziet het programma eruit?

De tijden zijn een indicatie.

Kan ik dit ook voor een ander feestje boeken?

Ja, zeker! Het boogschieten arrangement is ook perfect voor team uitjes, school uitjes, etc. Benieuwd naar alle mogelijkheden? Neem contact met ons op. We helpen je graag! Of kijk hier voor nog meer kinderfeestjes.

Prijzen en voorwaarden

  • Het arrangement duurt ongeveer 2 uur
  • Minimale aantal personen bedraagt 8
  • Geschikt voor kinderen vanaf 8 jaar
  • 1 of 2 volwassen begeleiders kunnen gratis deelnemen, consumpties exclusief
  • Mogelijk op elk gewenst tijdstip

Boeken en meer informatie

Boek eenvoudig je kinderfeestje online.

Vergelijkbare arrangementen

Bekijk alle arrangementen
Stuur ons een bericht via WhatsApp