Dagprogramma: Fatmax – Kano – BBQ

Dagprogramma: Fatmax – Kano – BBQ

Ontvangst met koffie/thee en krentenwegge
FatMax tocht inclusief WA-verzekering (1,5 uur)
Kanotocht op de Dinkel (2 uur)
Fietstocht (0,5 uur)
Routes
Barbecue

Koffie/thee en krentenwegge

Je wordt ontvangen met koffie/thee en krentenwegge. De krentenwegge is een Twents feestbrood vol met krenten. Vroeger werd de krentenwegge gegeten als geboortegebak. De krentenwegge heeft niet alleen een uitstekende smaak, maar is ook erg geliefd vanwege de bijzonder grote afmeting.

Meer over Koffie/thee en krentenwegge

Stap op de Fatmax

Vertrek vanaf Actief Twente voor een mooie tocht met de Fatmax en geniet van de rust en de omgeving. Deze stoere elektrische step met brede banden is geschikt vanaf 16 jaar en ouder. En heel belangrijk; je hebt geen rijbewijs nodig! De tocht eindigt bij Keetn zwart, hier parkeer je de step en stap je de kano in!

Na de Fatmax tocht het water op!

De Dinkel is dé mooiste rivier van Nederland, echt een unieke rivier om te mogen bevaren. Je vaart de slingerende Dinkel vanaf Keet’n Zwart tot aan het Paviljoen in het Lutterzand, een tocht van ongeveer 2 uur.  Op het eindpunt staan fietsen voor jullie klaar voor activiteit nummer 3.

Let wel: De Dinkel mag (omdat het een beschermd natuurgebied is) alleen bevaren worden vanaf 1 september t/m 31 maart dus boek snel! Voor de overige maanden wijken we uit naar de Beneden Dinkel (welke van Lattrop naar Lage (Duitsland) stroomt) of naar de Vechte. Deze route mag het hele jaar door bevaren worden.

Canadese Kano

Kom gezellig kanovaren in onze Canadese kano’s. Geniet tijdens je tocht van de rust en de omgeving. Onze kano’s zijn stabiel en makkelijk te hanteren. Met wie kom jij kano varen?

Meer over Canadese Kano

De kano uit en de fiets op!

Na afloop van de kanotocht staan er bij Paviljoen het Lutterzand fietsen voor jullie klaar mét natuurlijk een route terug naar Actief Twente. Even uitwaaien nog op het stalen ros voordat het eten zo voor jullie klaar staat.

Barbecue

Barbecuen? Dat is genieten het hele jaar door! Er liggen verschillende vleessoorten voor je klaar. Ben je geen vleeseter dan hebben we ook de vegetarische variant. Zelf je vlees grillen maakt het barbecuen nog leuker en geeft je de vrijheid om precies te kiezen wat je wilt eten. Natuurlijk is de barbecue niet af zonder heerlijke salades, rauwkost en stokbrood.

Meer over Barbecue

Ervaringen van bezoekers

Na deze tocht zijn de Amsterdamse hockeydames fan geworden van Twente & solex!

Ondanks een regenachtige dag, hielden de lange bijpassende solex jassen ons warm! Met een groep van 11 hockeydames van Pinoké… + lees meer

- Elenoor Nietsch uit Amstetdam

Geweldig!!!

We hebben een geweldig dag gehad, prachtig route door het mooie landschap van Twente.

- T Spijker uit Punthorst
Lees meer ervaringen

Prijzen en voorwaarden

Arrangement informatie:
– Duur arrangement: ca. 6,5 uur
– Minimaal aantal deelnemers: 10 personen
– Overige consumpties niet inbegrepen. Boek desgewenst onze Open Bar als uitbreiding om 2 uur vrij gebruik te mogen maken van ons assortiment dranken (bier, huiswijn, frisdranken, koffie/thee)
– Heb je speciale dieet wensen of bepaalde allergieën? Dan kun je dit voorafgaand bij ons aangeven, dan houden wij daar uiteraard rekening mee!

Niet vergeten:
– Voor de FatMax geldt een minimale leeftijd van 16 jaar, een rijbewijs is NIET verplicht.
– Wij kanoën met de nieuwste en meest stabiele kano’s. De kans op een ongewenst nat pak is daardoor zeer klein, maar het is verstandig droge kleding en een handdoek mee te nemen.

Boeken en meer informatie

Neem een Optie of Boek dit arrangement eenvoudig online.

Vergelijkbare arrangementen

Bekijk alle arrangementen
Stuur ons een bericht via WhatsApp