Workshop schapendrijven!

Workshop schapendrijven!

In deze blog wil ik graag Mieke Boode in het 🌞  zetten. Zij verzorgt bij Actief Twente de workshop schapendrijven.

mieke schapendrijven

Wie is Mieke en wat betekent ze voor ons?

Mieke is schapenhoedster en houdt een kudde Drentse schapen vanuit haar boerderij in Mander tezamen met haar man Rob. Ze doet dit met heel veel passie.

Wij kennen Mieke al jaren van de workshop schapendrijven die zij bij ons regelmaat op locatie uitvoert. Onze gasten zijn altijd razend enthousiast en wij natuurlijk ook. In haar workshop geeft Mieke een demonstratie van het schapendrijven en legt ze precies uit wat ze doet en wat haar handelingen betekenen.

Mieke en haar honden 🐕

Wist je dat Mieke haar commando’s in verschillende talen geeft aan haar honden? Tijdens haar demonstratie heeft ze vaak 3 honden bij zich en deze honden luisteren dan elk in hun eigen taal naar de commando’s. Ze geeft de commando’s in het Engels, Duits en Nederlands.

Natuurlijk wilden wij Mieke ook zelf even aan het woord laten en hebben een kort interview met haar gehouden. Bekijk hieronder het interview.

Heb ik je interesse gewekt in een workshop schapendrijven? Kijk dan eens bij ons arrangement voor de mogelijkheden. Natuurlijk mag je ook altijd bellen (0541-299821) of mailen naar info@actieftwente.nl.

Het schapendrijven wordt ook vaak als teambuildingsuitje door de bedrijven geboekt. Succes gegarandeerd!

schapendrijven

Wil jij meer weten over Mieke en haar schapen, dan verwijs ik je graag naar de website van Mieke 😊.

Deze blog is geschreven door Carolien Bruns. Zij schrijft wekelijks nieuwe blogs. Nieuwsgierig geworden? Lees dan ook haar andere blogs. Wil je nog meer tips voor teambuildingsuitjes klik dan op de link!

carolien

Carolien Bruns

Geschreven door

Carolien Bruns

Dit blog bericht is geschreven door Carolien Bruns. Zij schrijft blogs voor Actief Twente. Nieuwsgierig geworden? Lees ook haar andere blogs.

Lees alle berichten van Carolien Bruns

Gerelateerde berichten

Bekijk alle berichten
Stuur ons een bericht via WhatsApp