Boogschieten (op locatie)

Boogschieten (op locatie)

1 uur durende boogschiet workshop/competitie
Elke locatie mogelijk
Ervaren begeleider
Mogelijk op elk gewenst tijdstip
Vanaf 10 personen

Boek nu

vanaf € 13,50 p.p.

Heb jij een toffe locatie en wil je een leuke activiteit? Dan komen wij met de boogschiet competitie naar jou toe. Deze spannende en uitdagende activiteit is op elke locatie en voor elk gezelschap mogelijk. Wanneer komen we bij jou?

Boogschieten

Leer hoe je een boog vasthoudt, spant en richt. De begeleiders helpen je mee om op de juiste manier de pijl te laden en deze recht in de roos te raken. Raak je de roos niet? Geen probleem. Je ontvangt tips en tricks in een ontspannen setting. Het doel is een leuke dag!

Boogschieten Op Je Eigen Locatie

Met boogschieten op je eigen locatie, komen wij dus naar jou. Maar wat hebben wij nodig voor het boogschiet arrangement:

Heb jij die perfecte locatie? Dan hebben wij de boogschiet competitie voor jou.

Met Wie Ga Jij Boogschieten

Deze boogschiet workshop of wedstrijd is ideaal als teamuitje, vriendenuitje of een gezellige middag met je collega’s. Zoek je een mix van competitie, uitdaging en lol? Ga boogschieten!

Peter de Schutterkoning

Peter is een van onze boogschietinstructeurs. Hij is al 20 jaar lid van de Nederlandse Handboogbond en schiet bij een heuse Schutterij!

Bijzonderheden

De prijs is exclusief de voorrijkosten. Bereken hieronder de kosten met de handige calculator👇

Ervaringen van bezoekers

Een geweldig leuke activiteit met super instructeur

We gingen boogschieten op onze eigen locatie. De instructeur was er ruim op tijd en alles was goed georganiseerd. We gaan… + lees meer

- GS uit Borne

Geweldig

We hadden boogschieten gedaan. Eerst duidelijke uitleg, daarna kon iedereen het uitproberen. Daarna hebben we een paar rondes competitie gedaan.… + lees meer

- Yvonne Mombarg uit Oldenzaal
Lees meer ervaringen

Boeken en meer informatie

Wil je meer informatie over het boogschieten? Of wil je een (optionele) reservering plaatsen op een bepaalde datum? We bespreken graag jullie wensen en onze mogelijkheden voor een op maat gemaakt programma. Stuur ons dan hieronder je aanvraag of bel ons via 0541 – 299821.

Vergelijkbare arrangementen

Bekijk alle arrangementen
Stuur ons een bericht via WhatsApp