7 dagen per week geopend

Shooting Range Op Je Eigen Locatie

Elke locatie mogelijk
Ervaren begeleider
1,5 uur durende shooting range
Mogelijk op elk gewenst tijdstip
Vanaf 10 personen

Heb jij een toffe locatie en wil je een leuke activiteit? Dan komen wij met de shooting range naar jou toe. Deze spannende en uitdagende activiteit is op elke locatie en voor elk gezelschap mogelijk. Wanneer komen we bij jou?

Shooting Range Op Je Eigen Locatie

Het arrangement bestaat uit 2 onderdelen:

Het luchtbuks schieten zal plaatsvinden vanachter een lange tafel. Hier ligt de buks en de kogeltjes voor je klaar. Na een korte uitleg van onze begeleider probeer je zoveel mogelijk punten te scoren met het schieten op het doel. De score wordt per team bijgehouden. Weet jouw team de hoogste score te raken?

Voor het boogschieten hebben we 3 doelen opgesteld, waarvan je vanaf ongeveer 10 meter het blazoen moet raken. Onze begeleider geeft je een korte uitleg en daarna test je je vaardigheden met pijl en boog.

Bijzonderheden

De prijs is exclusief de voorrijkosten. Bereken hieronder de kosten met de handige calculator👇

Boeken en meer informatie

Wil je meer informatie over de shooting range? Of wil je een (optionele) reservering plaatsen op een bepaalde datum? We bespreken graag jullie wensen en onze mogelijkheden voor een op maat gemaakt programma. Stuur ons dan hieronder je aanvraag of bel ons via 0541 – 299821.

Vergelijkbare arrangementen

Bekijk alle arrangementen
Stuur ons een bericht via WhatsApp