Openingstijden: elke dag van 9:00 to 21:00. Neem contact op via:

Kies je voertuig

Kies je voertuig

Ontdek samen het hele jaar door Twente…


Ben je op zoek naar voertuigen om te huren in Twente of een leuk uitje? Dat kan! Wij verhuren scooters, solexen, choppers, fietsen, loopfietsen en ga zo maar door.  Voor de kinderen, de hele familie of voor de avonturiers, bekijk al onze voertuigen.

Elektrische loopfiets

Een fiets met daar in een loopband, hoe gaaf is dat? Rustig wandelen en daarmee toch een snelheid van maximaal 25 km per uur bereiken.

Bekijk de loopfiets

E-chopper

Heb jij hem al geprobeerd? De stoere E-chopper met een hoog stuur en brede banden. Maak snel kennis met onze nieuwe Choppie en geniet in stilte van een tocht door de mooie omgeving van Twente.

Bekijk de chopper

Solex

Op een authentieke solex de schitterende natuur van Twente ontdekken? Dat kan bij Actief Twente!

Bekijk de solex

Scooter

Kom scooter rijden bij dé leukste scooterverhuur van Twente: Actief Twente! Of je nu op zoek bent naar een onvergetelijke familiedag, bedrijfsuitje of vrijgezellenfeest, bij ons vind je het ideale dagje uit.

Bekijk de scooter

Kano

Actief Twente is dé leukste kanoverhuur van Twente. Geniet samen met vrienden, familie of je collega’s van een kanotocht. Wij bieden kanotochten aan over de Dinkel, de Bornse Beek, de Beneden Dinkel of de Vechte.

Bekijk de kano

E-Cruiser

Mogen we jullie voorstellen aan: De E-Cruiser! Tour op een e-cruiser met het idee van een oude Amerikaanse motor! Huur de e-cruiser en beleef een uniek uitje! Deze stoere E-bike met zijn dikke banden zorgen voor een perfecte wegligging

Bekijk de E-cruiser

Kickbike

Kickbicken is het nieuwe steppen… Saai? In tegendeel! De kickbikes zijn voorzien van een groot voorwiel. Door het gemakkelijke gebruik zijn ze geschikt voor alle leeftijden.

Bekijk de kickbike

Alle Fietsen

Elektrische fietsen, tandems, stadsfietsen en ga zo maar door. Bezoek Denekamp, Ootmarsum of verdwaal in de eindeloze bossen van De Lutte op een fiets van Actief Twente. Heb je 2 fietsen nodig of 200? Wij regelen het!

Bekijk alle fietsen
Stuur ons een bericht via WhatsApp