Openingstijden: elke dag van 9:00 to 21:00. Neem contact op via:

Scooter huren

Dé leukste scooterverhuur in Twente

Kom scooter rijden bij dé leukste scooterverhuur van Twente: Actief Twente! Of je nu op zoek bent naar een onvergetelijke familiedag, bedrijfsuitje of vrijgezellenfeest, bij ons vind je het ideale dagje uit. Natuurlijk kun je ook met z’n tweeën of met je kinderen genieten van een scootertocht door Twente. 

Wil je scooter rijden combineren met een andere activiteit zoals een high-beer, een BBQ of een workshop schilderen? Dan ben je bij Actief Twente ook aan het juiste adres, wij hebben een ruime keuze in arrangementen. Kun je niet kiezen uit onze arrangementen? We maken graag een arrangement op maat, speciaal voor jóuw gezelschap. Wij zijn 7 dagen in de week geopend. Oftewel, wie bint altied lös!

Scooter huren

Vertrek vanaf Actief Twente voor een mooie scootertocht.

Bekijk de mogelijkheden

Bezorgen

Vertrek vanuit je eigen locatie naar keuze of kies een citytocht in bekende Nederlandse steden. Wij komen naar je toe!

Bekijk de mogelijkheden

Arrangementen

De mooiste tochten in combinatie met een andere activiteit of food!

Bekijk de mogelijkheden

Top 10 meest geboekt

De meest geboekte scooterarrangementen op een rijtje. Welke kies jij?

Bekijk de mogelijkheden

Teamuitje

Lekker toeren met je collega's per scooter door Twente. Bekijk hier de leukste ideeën voor jullie teamuitje/afdelingsuitje.

Bekijk de mogelijkheden

Uitje voor 2

Gezellig met z'n twee op 1 scooter of met je gezelschap lekker door Twente toeren. Kijk hier voor de leukste arrangementen mogelijk vanaf 2 deelnemers.

Bekijk de mogelijkheden

Vrienden/familieuitje

Met familie of vrienden op pad? Ga scooter rijden! Bekijk hier de leukste arrangementen.

Bekijk de mogelijkheden

Vrijgezellenfeest

Zoek je een vrijgezellenfeest voor hem of voor haar? Genoeg mogelijkheden bij Actief Twente!

Bekijk de mogelijkheden

Uitje met eten

Wil je het scooter rijden combineren met een lekkere BBQ of misschien een lunch vooraf? Zie hier het overzicht van onze arrangementen inclusief eten!

Bekijk de mogelijkheden

Early Bird Deal Scooter

Heerlijk in de ochtend scooter rijden... De wind door de haren, de zon op het gezicht en volop genieten van de prachtige omgeving. Speciaal voor de ochtend hebben we een unieke scooter aanbieding voor een zeer speciaal tarief: De Early Bird Deal!

Boek nu vanaf € 19,75 p.p.
Boek direct

Uitje met de kids

“Kijk papa, een scooter!! Daar wil ik ook op, gaan we een stukje rijden???!!” Dit horen wij maar al te vaak, daarom bieden wij een heuse kidstocht door Twente!

Boek nu vanaf € 50,- per scooter
Boek direct

Grote groepen

Met ruim 90 scooters op stal én daarnaast ook nog een heel breed assortiment met andere types voertuigen, is er voor elke groepsgrootte wel een mogelijkheid! Van alleen een activiteit tot een compleet verzorgd dag-/avondprogramma met eten, drinken, muziek en veel gezelligheid...

Meer informatie