7 dagen per week geopend
E-Puch

E-Puch

Tochten vanaf 2 uur
Inclusief WA-verzekering
Gratis route app met de 15 mooiste routes
Aanvullende all-risk verzekering bij te boeken
Opgeladen op zonne-energie dus duurzaam
Ophalen en terugbrengen wanneer het jou uitkomt
Inclusief helm en haarnetje

Boek nu

€ 24,-

De manier om Twente te verkennen, is per E-puch. Wat is dat een feestje! Lekker het gebied rondcrossen en de ene na de andere mooie plek ontdekken. De E-puch is elektrisch en heeft een flinke jaren '90 look. Met dit unieke retro vervoersmiddel maak jij de blits op de weg!

Back To The Nineties!

De E-puch heet eigenlijk Goccia maar wij vinden h’m meer weghebben van een Puch uit de jaren ’90. Wanneer je met je vrienden op pad gaat maak je het hele straatbeeld compleet! De E-puch is voorzien van comfortabele vering en heeft voldoende ruimte voor een passagier. De actieradius is een goede 60 kilometer.

Ophalen En Terugbrengen Wanneer Het Jou Uitkomt

Of je de E-puchs huurt voor je vriendenuitje of met je familie, je mag zelf je starttijd en eindtijd bepalen. Wij hebben leuke tochten vanaf twee uren huur. Ben je met een vrijgezellenfeest of een grotere groep, geen enkel probleem. Wij hebben meer dan 30 E-puchs beschikbaar.

Op Pad Met Kids

Ga je met de kinderen op pad? Dat kan, kinderen tot 16 jaar kunnen prima mee achterop de Puch. Er is een comfortabele 2e zit. Kleine kinderen kunnen mee op de puch of in een zitje achterop. Deze kinderzitjes (fietszitjes) kun je eenvoudig erbij boeken!

 

De 15 Mooiste Routes Door Twente

Wij hebben ontzettend leuke puch routes uitgezet zodat je de mooiste plekjes en paden van Twente gaat ontdekt. Al onze routes zijn voorzien van pauze punten zodat je altijd kunt genieten van een leuk terrasje. Het volgen van knooppunten of het moeten kijken op een kaart vinden wij niet handig. Daarom maken we gebruik van een handig route app.

Praktische Informatie

Een E-puch Of Een Chopper?

Keuzes….Keuzes gaan we op de E-puch of op de Chopper? Of combineren we de voertuigen? Een combinatie is altijd leuk dan kun je onderweg afwisselen en beide voertuigen proberen. Het verschil tussen de E-puch en de Chopper zijn een paar dingetjes: De E-puch heeft vering en de chopper niet en de wielen zijn smaller, dus beter wendbaar. En daarbij heeft de E-puch een flinke retro jaren ’90 look!

Ervaringen van bezoekers

Super goede service

Super service, goede uitleg, vriendelijke personeel

- Manon

Fantastisch relaxed

Voor een familie-dag 11 Electrische Puchjes gehuurd. Ideaal voor dames😍 Na een korte uitleg, het pas maken van de mee geleverde… + lees meer

- Linda uit Aadorp

Super leuke middag

We hebben een super leuke dag / middag gehad. We werden gastvrij ontvangen en alles werd duidelijk uitgelegd. We hebben… + lees meer

- Leonie

Erg leuk om te doen

Het was echt heel erg leuk om te doen. Wij hadden 2 E-puchjes gehuurd voor 2 volwassenen en een kind… + lees meer

- Michelle
Lees meer ervaringen

Prijzen en voorwaarden

1 t/m 9 voertuigen 10 voertuigen en meer
1 uur € 25,00 € 24,00
2 uur € 30,00 € 29,00
3 uur € 35,00 € 34,00
4 uur € 38,50 € 37,50
hele dag* € 50,00 € 49,00

*Actieradius van een volle accu is +/- 50 km

Reserveer nu de E-Puch!

Boek eenvoudig je voertuig hieronder. Ben je met meer dan 10 personen? Klik dan hier om te boeken.

Direct boeken

Vergelijkbare arrangementen

Bekijk alle arrangementen
Stuur ons een bericht via WhatsApp