Citytocht Almelo

Highlights

  • Starten bij Station in Almelo
  • Verschillende voertuigen mogelijk
  • 2, 3 of 4 uurs tochten
  • Mooie Route
  • Travelbag voor onderweg

Boek nu vanaf

Vanaf € 43,-

VV Den Ham uit Den Ham

Met een groep van 20 personen een uitje gepland in Almelo. Dit om de stand eens van een andere kant te bekijken. ’s morgens stond een scooterrit op het programma. Toen we aankwamen stonden de scooters op locatie al voor ons klaar. Twente Scooter had een prachtige route uitgezet voor ons. De rand van Almelo, Zenderen en oa Hertme werden aangedaan. De algemene reactie was ‘We wisten niet dat het hier zo mooi was’. De middag hebben we zelf vervolgd met aan stadswandeling. Al met al, mede dankzij Twente Scooter, een prachtige dag gehad.
+ Lees meer

Boeken en meer informatie

Neem een optie of reserveer dit arrangement door onderstaand formulier in te vullen.

Vergelijkbare arrangementen

Chopper & Rondleiding Othmar Bierbrouwerij

Chopper & Rondleiding Othmar Bierbrouwerij

Toer op je chopper door het mooie Twentse landschap. Halverwege je tocht stop je bij een bierbrouwerij voor een rondleiding. Leer hoe de verschillende ingrediënten en technieken worden gebruikt. Na je rondleiding en toertocht ontvangen we je bij Actief voor een gezellige naborrel.

Boek nu

€ 61,75

Meer informatie
Fiets & Rondleiding Othmar Bierbrouwerij

Fiets & Rondleiding Othmar Bierbrouwerij

De fiets is gekozen. Je tocht naar Ootmarsum kan beginnen voor een rondleiding bij Othmar Bierbrouwerij. Tijdens de tour leer je hoe de verschillende ingrediënten en technieken worden gebruikt. En dit alles onder het genot van een heerlijk proefglaasje Othmar Pilsner.

Boek nu

€ 41,75 p.p.

Meer informatie
Build Your Burger & Voertuig Naar Keuze

Build Your Burger & Voertuig Naar Keuze

Op zoek naar het lekkerste uitje met eten? Zoek niet verder? Met het build your burger arrangement maak je de lekkerste hamburgers ooit. Vooraf toer je een straatje om en daarna ga je genieten van een ultieme mix van vlees en toppings. Loopt het water jou al in de mond?

Boek nu

51,25

Meer informatie
Pizza DIY & Voertuig Naar Keuze

Pizza DIY & Voertuig Naar Keuze

Fan van Italië? Dan is dit arrangement iets voor jou. Je gaat een leuke tocht maken op één van onze voertuigen. Kies je voor de echte Italiaanse scooter of toch iets anders. De keuze is aan jou. Na de tocht mag je zelf actief bezig gaan en leer je van een ervaren persoon hoe je je eigen pizza maakt.

Boek nu

53,-

Meer informatie
Bekijk alle arrangementen
Stuur ons een bericht via WhatsApp