Citytocht Almelo

Citytocht Almelo

Starten bij Station in Almelo
Verschillende voertuigen mogelijk
2, 3 of 4 uurs tochten
Mooie Route
Travelbag voor onderweg

Boek nu

Vanaf € 43,-

Wat kun je allemaal doen in Almelo?

Almelo is de waterstad van Twente! Zo loopt het water dwars door de binnenstad en is er zelfs een jachthaven! Hier zou je heerlijk kunnen genieten van je lunch. Wist je dat Almelo de groenste stad van Overijssel is? Super mooi! Binnen enkele minuten ben je vanuit het centrum in de natuur.

Daarnaast heeft de stad één van de leukste wijkjes: het pittoreske wijkje. Dit wijkje onderscheidt zich door haar smalle straten en huizen met rode en gele bakstenen. Leuk toch? De straten zijn niet alleen opgebouwd met verschillende woningtypen, sommige woningtypen komen zelfs maar één keer voor.

Naast de mooie natuur ook opzoek naar een beetje cultuur? Almelo biedt het allemaal! De stad biedt namelijk wel bijna 80 rijksmonumenten!

Hoe zal de tocht verlopen?

De tocht zul je beginnen op het station van Almelo. Hier is iemand aanwezig van Actief Twente die je uitleg zal geven over de voertuigen. Hierna zal je de travelbag en route ontvangen en kun je beginnen met de tocht. Hoelang de tocht zal duren ligt aan jou, wij bieden namelijk tochten aan van 2-, 3-, of zelfs 4- uur aan!  De route zal je langs alle mooie locaties van Almelo brengen. Tijdens de tocht is er ook rekening gehouden met een pauze zodat je op een prachtige plek kan genieten van de travelbag gevuld met lekkers. Na deze pauze zul je verder gaan en eindig je uiteindelijk weer op het station van Almelo.

Kies je voertuig!

De citytochten zijn mogelijk op de Scooter, E-Chopper, E-Puch, Fatmax E-step,  Beach Cruiser, Knaap bike en E-loopfiets. Al onze voertuigen kunnen 25 km/u.

Weet je niet welk voertuig je moet kiezen? Gelukkig hebben wij alles voor je op een rijtje gezet! Klik hier.

Ervaringen van bezoekers

Fantastische rondrit gehad in omgeving Almelo

Met een groep van 20 personen een uitje gepland in Almelo. Dit om de stand eens van een andere kant… + lees meer

- VV Den Ham uit Den Ham
Lees meer ervaringen

Prijzen en voorwaarden

Een scooter of E-chopper in Almelo kun je huren voor 2 uur, 3 uur of 4 uur. De prijzen gelden per voertuig.
10-19 personen* vanaf 20 personen
2 uur € 43,50 € 42,50
3 uur € 48,50 € 46,50
4 uur € 52,50 € 54,50
*Op zaterdag geldt een minimum aantal van 20 voertuigen of meer voor de citytocht. Op zondag en vrijdag bezorgen we vanaf 10 voertuigen of meer op locatie. Niet vergeten: - Je dient in het bezit te zijn van een geldig bromfiets- of autorijbewijs - Prijzen zijn gebaseerd op 1 persoon per voertuig. Op een scooter is het mogelijk een 2e persoon achterop mee te nemen. Kosten voor de 2e persoon bedragen € 6,50. De 2e persoon krijgt dan ook een eigen travelbag. - Start- en eindpunt van de route is het NS Station Almelo

Boeken en meer informatie

Neem een optie of reserveer dit arrangement door onderstaand formulier in te vullen.

Vergelijkbare arrangementen

Bekijk alle arrangementen
Stuur ons een bericht via WhatsApp