Citytocht door Kampen

Citytocht door Kampen

Bezorgen/Ophalen in Kampen
Citytocht (2 uur / 3 uur / 4 uur)
Route door en rondom Kampen
WA-verzekering
Travelbag voor onderweg

Boek nu

Vanaf € 46,50

Wat kun je allemaal beleven in Kampen?

In Kampen zijn er veel bijzondere gebouwen te vinden. Zoals de drie prachtige stadspoorten; de Cellebroederspoort, de Broederpoort en de Koornmarktspoort. Deze zijn allemaal in de veertiende eeuw gebouwd en zullen je het gevoel geven dat je weer in het middeleeuwse Kampen bent. Ook is er de St. Nicolaaskerk, één van de bijzondere gebouwen van Kampen die je gezien moet hebben! De kerk stamt namelijk al uit de veertiende eeuw.

Voor de natuurliefhebbers is er in Kampen ook genoeg te zien! De stad heeft namelijk een prachtig stadspark. Deze bevat verschillende boom- en heestersoorten én kunstwerken en monumenten. Super mooi!

Zin om op een prachtig terrasje te zitten? Ook dat kan! In het centrum zijn er genoeg leuke kroegjes en restaurantjes.

Hoe zal de tocht verlopen?

Je zal de tocht beginnen op de P+R noordzijde van het Station aan het Stationsplein, Kampen. Hier zal iemand van Actief Twente aanwezig zijn om je te voorzien van de nodige uitleg over de voertuigen. Na deze uitleg zal je de travelbag (gevuld met lekkers) en route overhandigt krijgen en kun je op stap. De route, die 2-, 3- of zelfs 4- uur kan duren, en zal je langs alle mooie plekken van Kampen brengen. Tijdens de route is er rekeningen gehouden voor een pauze. Dit zal een prachtige plek zijn in Kampen, waar je kan genieten van de gekregen travelbag. Na de pauze zal je de tocht verder vervolgen en zal je weer eindigen op het station van Kampen.

Kies je voertuig!

De citytochten zijn mogelijk op de Scooter, E-Chopper, E-Puch, Fatmax E-step,  Beach Cruiser, Knaap bike en E-loopfiets. Al onze voertuigen kunnen 25 km/u.

Weet je niet welk voertuig je moet kiezen? Gelukkig hebben wij alles voor je op een rijtje gezet! Klik hier.

Prijzen en voorwaarden

Een scooter of E-chopper in Kampen kun je huren voor 2 uur, 3 uur of 4 uur. De prijzen gelden per voertuig.
10-19* vanaf 20 voertuigen
2 uur € 48,50 € 46,50
3 uur € 56,00 € 54,00
4 uur € 63,50 € 61,50
*Op zaterdag geldt een minimum aantal van 20 voertuigen of meer voor de citytocht. Op zondag en vrijdag bezorgen we vanaf 10 voertuigen of meer op locatie. Niet vergeten: - Je dient in het bezit te zijn van een geldig bromfiets- of autorijbewijs - Prijzen zijn gebaseerd op 1 persoon per voertuig. Op een scooter is het mogelijk een 2e persoon achterop mee te nemen. Kosten voor de 2e persoon bedragen € 6,50. De 2e persoon krijgt dan ook een eigen travelbag. - Start- en eindpunt van de route is de P+R noordzijde van het Station aan het Stationsplein, Kampen

Boeken en meer informatie

Neem een optie of reserveer dit arrangement door onderstaand formulier in te vullen.

Vergelijkbare arrangementen

Bekijk alle arrangementen
Stuur ons een bericht via WhatsApp