Citytocht door Arnhem

Citytocht door Arnhem

Bezorgen/ophalen in Arnhem bij de nieuwe Stationsstraat
Citytocht (2 uur / 3 uur / 4 uur)
Route door en rondom Arnhem
WA-verzekering
Travelbag voor onderweg

Boek nu

Vanaf € 47,-

Wat kun je allemaal doen in Arnhem?

Ga je op pad in Arnhem? Super leuk! In deze bruisende stad valt genoeg te doen. Zoals de verschillende parken, met meerdere mooie gebouwen. Naast alle parken, kent Arnhem ook de Sint-Eusebiuskerk. Deze kerk heeft een toren van wel 93 meter hoog! Daarnaast kent Arnhem ook het duivelshuis, of te wel het Maarten van Rossumhuis.

Ook heeft de stad in 1944 een belangrijke rol gespeeld in de bevrijding van Europa, en daar kan je nog genoeg van zien! Zo is er namelijk de Liberation Route, een route die de geallieerden volgden tijdens het bevrijden van Europa. Deze loopt helemaal van Normandië tot Berlijn en heeft verschillende luisterpunten in Arnhem, waar je kan luisteren naar het verhaal wat hier jaren geleden heeft afgespeeld. Kortom er is genoeg cultureels te zien in Arnhem!

Zin een heerlijk hapje of drankje? De stad kent genoeg gezellige terrasjes en leuke winkeltjes!

 

Hoe verloopt de tocht?

Je zal de tocht beginnen vanaf de nieuwe Stationsstraat (ter hoogte van het trolleybussen plein), Arnhem. Hier krijgen jullie uitleg over de voertuigen. Na de uitleg zal je de route en een travelbag ontvangen en kun je op stap. De route zal je langs de mooiste plekjes van Arnhem brengen. Halverwege de tocht is er tijd om te genieten van de inhoud van je verkregen rugzak. Hierna zal je de tocht vervolgen en uiteindelijk eindig je weer op de nieuwe stationsstraat eindigen.

 

Kies je voertuig!

De citytochten zijn mogelijk op de Scooter, E-Chopper, E-Puch, Fatmax E-step,  Beach Cruiser, Knaap bike en E-loopfiets. Al onze voertuigen kunnen 25 km/u.

Weet je niet welk voertuig je moet kiezen? Gelukkig hebben wij alles voor je op een rijtje gezet! Klik hier.

 

Prijzen en voorwaarden

Een voertuig in Arnhem kun je huren voor 2 uur, 3 uur of 4 uur. De prijzen gelden per voertuig.
10 - 19* Vanaf 20 voertuigen
2 uur  € 49,00  € 47,00
3 uur  € 56,50  € 54,50
4 uur  € 63,50  € 61,50
*Op zaterdag geldt een minimum aantal van 20 voertuigen of meer voor de citytocht. Op zondag en vrijdag bezorgen we vanaf 10 voertuigen of meer op locatie. Niet vergeten: - Je dient in het bezit te zijn van een geldig bromfiets- of autorijbewijs - Prijzen zijn gebaseerd op 1 persoon per voertuig. Op een scooter is het mogelijk een 2e persoon achterop mee te nemen. Kosten voor de 2e persoon bedragen € 6,50. De 2e persoon krijgt dan ook een eigen travelbag. - Start- en eindpunt van de route is de nieuwe Stationsstraat (ter hoogte van het trolleybussen plein), Arnhem.

Boeken en meer informatie

Neem een optie of reserveer dit arrangement door onderstaand formulier in te vullen.

Vergelijkbare arrangementen

Bekijk alle arrangementen
Stuur ons een bericht via WhatsApp