Citytocht door Hengelo

Citytocht door Hengelo

Bezorgen/ophalen in Hengelo bij Gieskesstraat (ter hoogte van de metropool)
Citytocht (2 uur / 3 uur / 4 uur)
Route door en rondom Hengelo
WA-verzekering
Travelbag voor onderweg

Boek nu

Vanaf € 42,-

Wat valt er te doen in Hengelo?

Hengelo heeft genoeg prachtige plekken om te bezoeken! Zo zijn er in de binnenstad veel gebouwen te zien, zoals de Sint-Lambertusbasiliek en de Brinktoren. Daarnaast kent Hengelo het bruisende Burgemeester Jansenplein én het Marktplein. Hier zijn ook genoeg gezellige terrasjes en kroegjes te vinden!

Maar niet alleen binnen in Hengelo is er genoeg te vinden, ook om Hengelo heen! De stad word namelijk omringt door prachtige groene omgevingen. Zo is er de korenwatermolen de Oldemeule en het kasteel Twickel in Delden. Super mooi om langs te gaan! Of wil je over Hengelo en Weusthag heenkijken? Ga boven op uitkijktoren Weusthag staan!

 

 

Wat bieden wij?

De tocht begint bij de Gieskesstraat (ter hoogte van de metropool), Hengelo, hier zal iemand van Actief Twente  aanwezig zijn die je uitleg geeft over de voertuigen. Hierna krijg je de route en een rugzak met kaas, worst en wat te drinken aangeboden, en kun je met de groep op stap. Je kunt kiezen voor een tocht van 2-, 3- of 4- uur en deze is beschikbaar vanaf een groep van 10 personen. Tijdens de tocht is er genoeg tijd voor een pauze. Zo kun je met de groep gaan zitten en genieten van de inhoud van de gekregen rugzak. Naar de lekkernijen zal de tocht verder gaan en eindig je deze weer bij de Gieskesstraat.

Kies je voertuig!

De citytochten zijn mogelijk op de Scooter, E-Chopper, E-Puch, Fatmax E-step,  Beach Cruiser, Knaap bike en E-loopfiets. Al onze voertuigen kunnen 25 km/u.

Weet je niet welk voertuig je moet kiezen? Gelukkig hebben wij alles voor je op een rijtje gezet! Klik hier.

Ervaringen van bezoekers

Het was super tof!

Twee uurtjes “scheuren deur Twente”, het was super leuk en wat een prachtige provincie; we hebben onze ogen uitgekeken.

- Peter, Dineke en Tom. uit Amsterdam
Lees meer ervaringen

Prijzen en voorwaarden

Een voertuig in Hengelo kun je huren voor 2 uur, 3 uur of 4 uur. De prijzen gelden per voertuig.
10-19* vanaf 20 voertuigen
2 uur € 44,50 € 42,00
3 uur € 52,00 € 49,50
4 uur € 59,50 € 57,00
*Op zaterdag geldt een minimum aantal van 15 voertuigen of meer voor de citytocht. Niet vergeten: - Je dient in het bezit te zijn van een geldig bromfiets- of autorijbewijs - Prijzen zijn gebaseerd op 1 persoon per voertuig. Op een scooter is het mogelijk een 2e persoon achterop mee te nemen. Kosten voor de 2e persoon bedragen € 6,50. De 2e persoon krijgt dan ook een eigen travelbag. - Start- en eindpunt van de route is de Gieskesstraat (ter hoogte van de metropool), Hengelo

Boeken en meer informatie

Neem een optie of reserveer dit arrangement door onderstaand formulier in te vullen.

Vergelijkbare arrangementen

Bekijk alle arrangementen
Stuur ons een bericht via WhatsApp