Citytocht door Emmen

Citytocht door Emmen

Bezorgen/ophalen in Emmen bij de Molenkamp 2
Citytocht (2 uur / 3 uur / 4 uur )
Route door en rondom Emmen
WA-verzekering
Travelbag voor onderweg

Boek nu

Vanaf € 46,50

Wat is er allemaal te doen in Emmen?

De meeste mensen zullen bij Emmen gelijk aan Wildlands Adventure Zoo denken, maar deze stad heeft naast de dierentuin nog veel meer te bieden. Zo is er net buiten de stad het Veenpark, het grootste openluchtmuseum in Nederland. Super gaaf!

Op zoek naar een beetje cultuur? Ook dat kan! De stad biedt verschillende historische monumenten, zoals de Grote Kerk of hunebed D43. Naast alle kunstwerken die zich hier ook bevinden, is er ook veel natuur midden in de stad te vinden. De stad wordt niks voor niks de ‘open, groene stad genoemd’!

Ook voor heerlijk terrassen kun je in Emmen terecht. In het mooie centrum zitten verschillende gezellige terrasjes verspreidt. Hier kun je perfect heen voor een lekker hapje en/of drankje!

 

 

Hoe verloopt de tocht?

De tocht zal beginnen bij de Molenkamp 2, Emmen . Je krijgt hier van ons de nodige uitleg over de voertuigen zodat je veilig op stap kan. Tevens ontvang je een route en een travelbag gevuld met worst, kaas en een blikje drinken. Aansluitend kan de tocht beginnen! Kies bij het reserveren zelf hoe lang jullie willen rijden: 2-, 3-, of 4- uur. In de route is rekening gehouden met een pauze onderweg zodat jij samen met je groep kan genieten van de inhoud van de gekregen tas. Stoppen jullie liever bij een van de horeca gelegenheden onderweg, dat kan natuurlijk ook! Aan het einde van de route kom je weer aan op het station van Emmen. We hopen dat jullie hebben genoten!

Kies je voertuig!

De citytochten zijn mogelijk op de Scooter, E-Chopper, E-Puch, Fatmax E-step,  Beach Cruiser, Knaap bike en E-loopfiets. Al onze voertuigen kunnen 25 km/u.

Weet je niet welk voertuig je moet kiezen? Gelukkig hebben wij alles voor je op een rijtje gezet! Klik hier.

Prijzen en voorwaarden

Een voertuig in Emmen kun je huren voor 2 uur, 3 uur of 4 uur. De prijzen gelden per voertuig.
2 uur € 47,50 € 46,00
3 uur € 55,00 € 53,50
4 uur € 62,50 € 61,50
*Op zaterdag geldt een minimum aantal van 20 voertuigen of meer voor de citytocht. Op zondag en vrijdag bezorgen we vanaf 10 voertuigen of meer op locatie. Niet vergeten: - Je dient in het bezit te zijn van een geldig bromfiets- of autorijbewijs - Prijzen zijn gebaseerd op 1 persoon per voertuig. Op een scooter is het mogelijk een 2e persoon achterop mee te nemen. Kosten voor de 2e persoon bedragen € 6,50. De 2e persoon krijgt dan ook een eigen travelbag. - Start- en eindpunt van de route is de Molenkamp 2, Emmen

Boeken en meer informatie

Neem een optie of reserveer dit arrangement door onderstaand formulier in te vullen.

Vergelijkbare arrangementen

Bekijk alle arrangementen
Stuur ons een bericht via WhatsApp