Citytocht door Rijssen

Citytocht door Rijssen

Bezorgen/ophalen in Rijssen bij P+R noordzijde van het station aan de Reggesingel
Citytocht
Route door en rondom Rijssen
WA-verzekering
Travelbag voor onderweg

Boek nu

Vanaf € 40,-

Rijssen, 'De Poort van Twente'. Super leuk om te ontdekken met vrienden, familie of collega's!

Wat kun je allemaal doen in Rijssen?

Wat valt er te doen in Rijssen? Genoeg natuurlijk! Denk aan de mooie Sallandse Heuvelrug of de gezellige terrasjes in het centrum. Daarnaast zijn er in Rijssen veel prachtige plekken te zien.  Zo is er langs de rivier de Regge de pelmolen Ter Horst. Daarnaast heb je ook nog het Leemspoor of het internationaal Brandweermuseum. Gaaf toch?

Je zou ook in buurtdorp Holten langs kunnen gaan en een bezoek brengen aan de Canadese Begraafplaats. Hier rusten slachtoffers van de Tweede Wereldoorlog en achter elk van de 1394 graven schuilt een indrukwekkend verhaal. Of wat dacht je van de Holterberg, de bekendste berg van Nationaal Park De Sallandse Heuvelrug. En als je dan toch in het Nationaal Park De Sallandse Heuvelrug bent kun je genieten van het grootste heidegebied van Europa!

Hoe zal de tocht verlopen?

Je zult de tocht beginnen op P+R noordzijde van het station aan de Reggesingel, Rijssen. Hier zal iemand van ons aanwezig zijn die je de nodige uitleg zal geven over de voertuigen, zodat jij veilig op stap kan. Na de uitleg zul je de route en travelbag ontvangen en kun je onderweg. De route zal je langs alle mooie plekken in Rijssen brengen. Halverwege de tocht is er tijd voor een pauze en kun je heerlijk genieten van de inhoud van de gekregen travelbag. Na de pauze zul je de tocht voortzetten en zul je de tocht weer eindigen op het NS station.

Kies je voertuig!

De citytochten zijn mogelijk op de Scooter, E-Chopper, E-puch, Fatmax E-step, Beach Cruiser, Knaap bike en E-loopfiets. Al onze voertuigen kunnen 25 km/u. Weet je niet welk voertuig je moet kiezen? Gelukkig hebben wij alles voor je op een rijtje gezet! Klik hier.

Prijzen en voorwaarden

Een scooter of E-chopper in Rijssen kun je huren voor 2 uur, 3 uur of 4 uur. De prijzen gelden per voertuig.
10-19* vanaf 20 voertuigen
2 uur € 44,50 € 42,50
3 uur € 52,00 € 49,50
4 uur € 59,50 € 56,50
*Op zaterdag geldt een minimum aantal van 20 voertuigen of meer voor de citytocht. Op zondag t/m vrijdag bezorgen we vanaf 10 voertuigen of meer op locatie. Niet vergeten: - Je dient in het bezit te zijn van een geldig bromfiets- of autorijbewijs - Prijzen zijn gebaseerd op 1 persoon per voertuig. Op een scooter is het mogelijk een 2e persoon achterop mee te nemen. Kosten voor de 2e persoon bedragen € 6,50. De 2e persoon krijgt dan ook een eigen travelbag. - Start- en eindpunt van de route is P+R noordzijde van het station aan de Reggesingel, Rijssen

Boeken en meer informatie

Neem een optie of reserveer dit arrangement door onderstaand formulier in te vullen.

Vergelijkbare arrangementen

Bekijk alle arrangementen
Stuur ons een bericht via WhatsApp