Lunchtocht & Voertuig Naar Keuze

Highlights

  • Ontvangst met drankje en lekkernij
  • Kies één van de twee routes
  • Tocht op een voertuig naar keuze
  • 2-gangen lunch (excl. consumpties)

Boek nu vanaf

Vanaf € 39,75

Wil je de lunchtocht graag met een tuktuk, e-chopper, scooter, fatmax of loopfiets? Dan ben je hier op de juiste plek.

Lotte uit Almelo

Fijne communicatie en vriendelijk personeel!
+ Lees meer

Familie Hagens uit Westerbork

Zondag een super dag gehad in Beuningen eo. Met de gehuurde voertuigen een mooie route gescooterd. De voertuigen gingen behoorlijk hard en we hebben geen pech gehad onderweg, de scooters zagen er tiptop uit. De hele dag hebben wij als zeer prettig ervaren, zowel het ontvangst en de verzorging onderweg (lunch) en na afloop (bbq) was prima verzorgd. Zeker voor herhaling vatbaar!
+ Lees meer

Boeken en meer informatie

Je kunt deze verhuur direct boeken of een optie nemen via onze website. We sturen je dan een kostenloze optie die 7 dagen geldig is. Als je nog vragen hebt kun je ons altijd een e-mail sturen of bellen via 0541 – 29 98 21.

Vergelijkbare arrangementen

Chopper & Rondleiding Othmar Bierbrouwerij

Chopper & Rondleiding Othmar Bierbrouwerij

Toer op je chopper door het mooie Twentse landschap. Halverwege je tocht stop je bij een bierbrouwerij voor een rondleiding. Leer hoe de verschillende ingrediënten en technieken worden gebruikt. Na je rondleiding en toertocht ontvangen we je bij Actief voor een gezellige naborrel.

Boek nu

€ 61,75

Meer informatie
Fiets & Rondleiding Othmar Bierbrouwerij

Fiets & Rondleiding Othmar Bierbrouwerij

De fiets is gekozen. Je tocht naar Ootmarsum kan beginnen voor een rondleiding bij Othmar Bierbrouwerij. Tijdens de tour leer je hoe de verschillende ingrediënten en technieken worden gebruikt. En dit alles onder het genot van een heerlijk proefglaasje Othmar Pilsner.

Boek nu

Vanaf € 41,75 p.p.

Meer informatie
Build Your Burger & Voertuig Naar Keuze

Build Your Burger & Voertuig Naar Keuze

Op zoek naar het lekkerste uitje met eten? Zoek niet verder? Met het build your burger arrangement maak je de lekkerste hamburgers ooit. Vooraf toer je een straatje om en daarna ga je genieten van een ultieme mix van vlees en toppings. Loopt het water jou al in de mond?

Boek nu

51,25

Meer informatie
Pizza DIY & Voertuig Naar Keuze

Pizza DIY & Voertuig Naar Keuze

Fan van Italië? Dan is dit arrangement iets voor jou. Je gaat een leuke tocht maken op één van onze voertuigen. Kies je voor de echte Italiaanse scooter of toch iets anders. De keuze is aan jou. Na de tocht mag je zelf actief bezig gaan en leer je van een ervaren persoon hoe je je eigen pizza maakt.

Boek nu

53,-

Meer informatie
Bekijk alle arrangementen
Stuur ons een bericht via WhatsApp