Bakfiets 2 wielen elektrisch

Verhuur inclusief

  • Stevige bakfiets
  • Elektrische ondersteuning
  • Pech-onderweg-service

Boek nu vanaf

€ 30,- per dag

Jet uit Amsterdam

De fietsen werden ruim op tijd afgeleverd en waren gebruiksklaar. We hadden een gewone fiets en een bakfiets waar we zonder probleem dagtochten op een half uur fietsen afstand mee hebben gedaan. Ons dochtertje van 3,5 zat zonder probleem op het bankje in de bakfiets.
+ Lees meer

M uit Aalten

We hebben voor een week een elektrische bakfiets gehuurd en laten bezorgen op locatie. Super service. Ook werd er snel gereageerd op vragen.
+ Lees meer

r. meindertsma uit utrecht

prima fiets en bakfiets, keurig aan huis gebracht en weer opgehaald en prima contact
+ Lees meer

Janneke uit Pernis

Wij hebben een week lang een bakfiets gehuurd waar 3 kleine kindjes in konden! De electrische bakfiets ging als een speer….de volwassen hebben ervan genoten maar de kindertjes het allermeest!
+ Lees meer

Marieke uit Duiven

Een paar dagen voor onze vakantie pas contact gezocht met Actief Twente. Toch was het nog mogelijk om een elektrische bakfiets met regenhoes en een elektrische fiets te huren. Deze werden de eerste zaterdag van ons verblijf gebracht. Fijne service! We hebben heerlijk gefietst en vinden de medewerkers van Actief Twente erg klantvriendelijk en meedenkend. Zeker een aanrader!
+ Lees meer

CJ uit Goes

De fietsen stonden al voor ons klaar toen wij incheckten op het vakantiepark. Het waren fijne fietsen met ruime fietstassen. Van de bakfiets ontbrak de oplader maar 1 belletje was genoeg om de oplader afgeleverd te krijgen op ons vakantieadres op dezelfde dag. Voor herhaling vatbaar.
+ Lees meer

Geerdink uit Oldenzaal

dank zij de mountainbikes en bakfiets van jullie, konden we er dit jaar weer gerust op uit met de kleinkinderen, ideaal
+ Lees meer

Annette uit Rossum

’s Morgens zijn de bakfiets en de moederfiets bij ons vakantiehuisje gebracht. Op deze manier was het makkelijk om ’s middags thuis te eten en de kinderen even op bed te leggen. ‘ Prima fietsen!
+ Lees meer

H.Geerdink uit Oldenzaal

Klantvriendelijk, goede service, uitgebreide mogelijkheden. Het was voor ons de eerste keer, maar zijn erg enthousiast, en vinden het zeker voor herhaling vatbaar!!!! We hadden een elektrische bakfiets en 2 kinder mountainbikes gehuurd voor een midweek.
+ Lees meer

Boeken en meer informatie

Je kunt deze verhuur direct boeken of een optie nemen via onze website. We sturen je dan een kostenloze optie die 7 dagen geldig is. Als je nog vragen hebt kun je ons altijd een e-mail sturen of bellen via 0541 – 29 98 21.

Boek direct Reactie binnen 1 werkdag Beschikbaarheid checken Vrijblijvend en 7 dagen geldig

Vergelijkbare producten

🚲Cursus: bandenplakken in Twente🚲

🚲Cursus: bandenplakken in Twente🚲

Elke winter organiseren wij een cursus bandenplakken in Twente. Bij Actief Twente leren wij basisschoolleerlingen hoe je banden moet plakken. Zo hoeven jullie nooit aan papa of mama te vragen om jou band te plakken maar doe je het gewoon helemaal zelf! Ideaal toch? Wil je dit nou graag doen, dat kan! Stuur een mailtje naar maarten@actieftwente.nl en hopelijk zien wij binnenkort een heleboel nieuwe fietsenmakers😉 Tot snel!

E-Puch & Boogschieten

E-Puch & Boogschieten

Altijd onze e-puch al eens willen proberen? Dan is dit je kans! Toer op dit leuke retro voertuig en geniet van wat Twente jou te bieden heeft. Dit arrangement wordt afgesloten met een boogschietcompetitie.

Boek nu

€ 52,75

Meer informatie
Boogschieten & barbecuen

Boogschieten & barbecuen

Wil jij een actief uitje combineren met een heerlijke barbecue? Dan is dit het geschikte arrangement voor je. Ga de boogschietcompetitie aan en sluit het af met een smakelijke barbecue.

Boek nu

€ 40,00

Meer informatie
Boogschieten met beer & bites

Boogschieten met beer & bites

Kom je vaardigheidskills testen. Ga boogschieten! Het enige dat je nodig hebt is een goede concentratie, een scherp oog en een vaste hand. Wij zorgen dan voor een persoonlijke begeleider en de handboog incl. materialen. Een leuke competitie die je afsluit met een hapje en een drankje.

Boek nu

€ 37,00

Meer informatie
Bekijk alle producten
Stuur ons een bericht via WhatsApp