Openingstijden: elke dag van 9:00 to 19:00.

E-bike

Verhuur inclusief:
  • Gazelle, Alba of QWIC fiets
  • 7 versnellingen
  • Elektrische ondersteuning
  • Pech-onderweg-service

Guchelaar uit Assen

Hoewel wij hier in Drenthe ook heerlijk kunnen fietsen is verandering van omgeving ook wel eens leuk. Dus 2 e-bikes gehuurd bij Actief Twente. Alles was keurig Corona-proof geregeld. Een prachtige route gereden via het fietsknooppuntennet. De e-bikes voldeden helemaal aan onze verwachtingen. Na een tocht van ong. 50 km., waren de accu’s nog lang niet leeg. Kortom we kunnen “Actief Twente“ bij iedereen aanbevelen.
+ Lees meer

Marike Kemper uit Uitgeest

Prima fiets met uitstekende accu.
+ Lees meer

Sjon van Dijk uit Nijmegen

Hoe zo gewoon een fiets tochtje!! Goed ontvangst is het begin met heerlijke krentenwegge. Heel fijne fietsen en fantastisch mooie route. Ootmarsum is zeer de moeite en overal fijne eetgelegenheden voor lunch en koffie. Saai nee !! Meer dan een geweldige dag fietsen en ook voor Actief Twente alle lof !!
+ Lees meer

Krommendijk uit Enschede

Zeer verrast waren we dat we voor zo’n kleine vergoeding de fietsen in Bad Bentheim geleverd kregen. Prima service en erg fijne e-bikes.
+ Lees meer

Joan Severien uit Nieuwerkerk aan den IJssel

3 weken rondgefietst op een e-bike met middenmotor (Qwic) Het nieuwe model fietste prima, soepel en krachtige motor! Fijne communicatie, prima service (oplossing voor het zadelprobleem). Al jaren ben ik een zeer tevreden klant en raad iedereen Actief Twente aan. Kom zeker terug!
+ Lees meer

Edwin uit Hilversum

Een mooie dag gehad om zo met de elektrische fiets door het Twentse landschap te rijden. MAAR, hou er rekening mee dat op de dinsdagen veel eetgelegenheden dicht zijn. Wat hadden wij zin in koffie met appelgebak maar helaas…. In ieder geval, voor herhaling vatbaar!
+ Lees meer

Beens uit Genemuiden

Goede service, goed materiaal en super aardige ,mensen! Een dikke 10!!!
+ Lees meer

Mirjam uit Haarlem

Goede telefonische bereikbaarheid en snelle service (bezorgen en ophalen) voor de huur van een elektrische fiets voor een aantal dagen. Erg tevreden!
+ Lees meer

Albertje Schipper-Pieters uit Zwolle

We werden fijn ontvangen, kregen goede uitleg over de bediening van de elektrische fiets. We kregen en heerlijke lunch box mee. Ze hadden een uitgebreid aanbod aan fietsroutes liggen waar je uit kan kiezen. Zo hebben wij kunnen genieten van een heerlijke dag weg op de fiets in een prachtige omgeving.
+ Lees meer

RobJE uit -

Elektrische fiets gehuurd voor een weekeind fietsen met familie. Bij de reservering al vriendelijk geholpen. Fiets meenemen naar Duitsland was geen probleem. De fiets liep prima, had een goede accu met voldoende capaciteit voor de tochten van 80 à 90 km. Al met al hield de fiets het beter vol dan de fietser 🙂 Ik weet waar ik moet zijn als ik weer een fiets ga huren.
+ Lees meer

Boeken en meer informatie

Je kunt deze verhuur direct boeken of een optie nemen via onze website. We sturen je dan een kostenloze optie die 7 dagen geldig is. Als je nog vragen hebt kun je ons altijd een e-mail sturen of bellen via 0541 – 29 98 21.

Boek direct Reactie binnen 1 werkdag Beschikbaarheid checken Vrijblijvend en 7 dagen geldig
Stuur ons een bericht via WhatsApp