E-bike

Highlights

  • Gazelle, Alba of QWIC fiets
  • 7 versnellingen
  • Elektrische ondersteuning
  • Óók herenmodellen beschikbaar
  • Zorgeloos fietsen met een fiets op maat
  • Fietsen ophalen en terugbrengen wanneer het jou uitkomt
  • Vandaag voor 12 uur besteld morgen bezorgd
  • Gratis route app met de 15 mooiste routes
  • Pech-onderweg-service
  • Opgeladen met zonne-energie

Boek nu vanaf

€ 25,00 per dag

Zin om gezellig en makkelijk te fietsen? Stap op onze E-bike! Fijn toch die ondersteuning?!

Tim uit Oldenzaal

Wat een leuke club. Zeer vriendelijk personeel. We hebben e-bikes gehuurd en alles was top geregeld…
+ Lees meer

Peter uit Den Haag

We hebben voor het tweede jaar dat we in Twente waren E bike’s gehuurd. Waren prima fietsen!
+ Lees meer

JP Niezing/van der Horst uit Middelburg

Hele goede service, levering fietsen naar camping keurig verzorgd met alles er op en er aan….. Fietsen zijn van uitmuntende kwaliteit….. Mooiste van alles inlog is het vriendelijke gemoedelijke contact aan de telefoon en het ronduit hilarische keuzemenu daarop….. Deze mensen hebben humor en dan konden wij erg waarderen! Top, aanrader als je in Twente op vakantie bent!!!
+ Lees meer

Wesley uit Stedebroec

E-bikes voor de vrijdag en zaterdag gereserveerd en op donderdag avond al geleverd, zodat we er meteen de vrijdag ochtend gebruik van konden maken. Goede fietsen met ruim bereik waardoor je veel plaatsen rondom de lutte kon verkennen. Veel plezier aan gehad en voor herhaling vatbaar.
+ Lees meer

M O uit Ede

Keurig geregeld met actief twente, makkelijk af te spreken, stipt in levering. Prima fiets. Aanrader.
+ Lees meer

Jacqueline uit Borne

Goede heerlijke fietsen. Elke dag heerlijk gebruik van gemaakt 14 dagen. De fietsen stonden al klaar toen we bij het huisje aan kwamen dus top.
+ Lees meer

Jan uit overasselt

Voor een dag 4 E-Bike gehuurd wat geen probleem was. Snelle uitgifte en uitleg over de fiets .Het bereik was veel verder als gemeld wel bijna 100 km Goede service
+ Lees meer

Marjan uit Enschede

Nu voor de 2e keer een elektrische fiets gehuurd voor een week. Keurig afgeleverd en weer opgehaald bij de locatie. Fijne fiets. Volgend jaar weer!
+ Lees meer

Jan Ruitenberg uit Arnhem

Een uitstekende fiets tijdens de drukke Hemelvaartsdag. Alles verliep uitstekend. Ondanks drukte geen wachttijden. Goede organisatie. Zeer klantvriendelijk. Ook het na de reservering van de fiets, een verzekering af te sluiten was geen enkel probleem.
+ Lees meer

Rob Kattevilder uit Nijverdal

E-bikes gehuurd, wat daar hadden we nog nooit op gefietst en dus een mooie gelegenheid voor de meningsvorming 😉 De fietsen waren al de avond van tevoren geleverd dus konden we mooi op tijd op pad. Het ophalen gebeurde pas de volgende dag, terwijl we op de zaterdagavond gerekend hadden, dus wat te doen met de sleutels, er was namelijk geen bemande receptie op de camping……. Maar alles uiteindelijk goed gekomen en zijn we erg tevreden over de E-bikes ( en Actief Twente !)
+ Lees meer

Boeken en meer informatie

Je kunt deze verhuur direct boeken of een optie nemen via onze website. We sturen je dan een kostenloze optie die 7 dagen geldig is. Als je nog vragen hebt kun je ons altijd een e-mail sturen of bellen via 0541 – 29 98 21.

Boek direct Reactie binnen 1 werkdag Beschikbaarheid checken Vrijblijvend en 7 dagen geldig
Stuur ons een bericht via WhatsApp