Openingstijden: elke dag van 9:00 to 21:00. Neem contact op via:

Elektrische fiets

Verhuur inclusief:
  • Gazelle fiets
  • 7 versnellingen
  • Elektrische ondersteuning
  • Pech-onderweg-service

Krommendijk uit Enschede

Zeer verrast waren we dat we voor zo’n kleine vergoeding de fietsen in Bad Bentheim geleverd kregen. Prima service en erg fijne e-bikes.
+ Lees meer

Joan Severien uit Nieuwerkerk aan den IJssel

3 weken rondgefietst op een e-bike met middenmotor (Qwic) Het nieuwe model fietste prima, soepel en krachtige motor! Fijne communicatie, prima service (oplossing voor het zadelprobleem). Al jaren ben ik een zeer tevreden klant en raad iedereen Actief Twente aan. Kom zeker terug!
+ Lees meer

Edwin uit Hilversum

Een mooie dag gehad om zo met de elektrische fiets door het Twentse landschap te rijden. MAAR, hou er rekening mee dat op de dinsdagen veel eetgelegenheden dicht zijn. Wat hadden wij zin in koffie met appelgebak maar helaas…. In ieder geval, voor herhaling vatbaar!
+ Lees meer

Beens uit Genemuiden

Goede service, goed materiaal en super aardige ,mensen! Een dikke 10!!!
+ Lees meer

Mirjam uit Haarlem

Goede telefonische bereikbaarheid en snelle service (bezorgen en ophalen) voor de huur van een elektrische fiets voor een aantal dagen. Erg tevreden!
+ Lees meer

Albertje Schipper-Pieters uit Zwolle

We werden fijn ontvangen, kregen goede uitleg over de bediening van de elektrische fiets. We kregen en heerlijke lunch box mee. Ze hadden een uitgebreid aanbod aan fietsroutes liggen waar je uit kan kiezen. Zo hebben wij kunnen genieten van een heerlijke dag weg op de fiets in een prachtige omgeving.
+ Lees meer

RobJE uit -

Elektrische fiets gehuurd voor een weekeind fietsen met familie. Bij de reservering al vriendelijk geholpen. Fiets meenemen naar Duitsland was geen probleem. De fiets liep prima, had een goede accu met voldoende capaciteit voor de tochten van 80 à 90 km. Al met al hield de fiets het beter vol dan de fietser 🙂 Ik weet waar ik moet zijn als ik weer een fiets ga huren.
+ Lees meer

Inge uit Utrecht

De fietsen waren ruim voor de afgesproken tijd op de afgesproken plek. Ze waren in goede staat en fietsten heerlijk. Ook het ophalen werd flexibel geregeld. Oftewel, uitstekende service. Bedankt!
+ Lees meer

Carolien Gieskes uit Leiderdorp

Telefonisch een elektrische fiets gehuurd, zeer vriendelijk en heel snel geholpen en de fiets stond al klaar toen ik op de camping aankwam. Voor een heel klein extra bedrag werd de fiets gebracht en gehaald. Heel fijn. Prima fiets en wat is het toch mooi in Twente. Voor herhaling vatbaar.
+ Lees meer

VAD uit België

Via mail gehuurd. Alles perfect verlopen: van eerste contact tot betaling. Fietsen werden tijdig en correct afgeleverd bij het hotel waar we logeerden. Dank u wel.
+ Lees meer

Boeken en meer informatie

Je kunt deze losse verhuur direct boeken of een optie nemen via onze website. We sturen je dan een kostenloze optie die 7 dagen geldig is. Als je nog vragen hebt kun je ons altijd een e-mail sturen of bellen via 0541 – 29 98 21.

Boek direct Reactie binnen 1 werkdag Beschikbaarheid checken Vrijblijvend en 7 dagen geldig