Elektrische rolstoelfiets

Highlights

  • Geschikt voor eigen rolstoel
  • Eenvoudig oprijden
  • Actieradius van ca 40 kilometer
  • Lader bijgeleverd voor het onderweg bijladen
  • Gratis route app speciale routes voor brede fietsen
  • Vandaag voor 12 uur besteld morgen bezorgd
  • Fietsen ophalen en terugbrengen wanneer het jou uitkomt
  • Pech-onderweg-service

Boek nu

€ 65,00 per dag

Gebonden aan een rolstoel en wil je toch een mooie fietstocht maken? Huur dan een rolstoelfiets van Van Raam. De rolstoelfiets heeft een makkelijke oprijplaat om met je eigen rolstoel op de fiets plaats te nemen.

H J Bor uit ALBLASSERDAM

Super fantastisch 🙋🚲
+ Lees meer

Paula uit Deventer

We hebben genoten. Vooral omdat onze dochter zo genoot!
+ Lees meer

Maria uit Breda

De rolstoelfiets werd op ons vakantie-adres afgeleverd en aan het eind van de dag daar ook weer opgehaald. Super handig! De communicatie met Actief Twente verliep ook heel soepel.
+ Lees meer

Bertie uit Amersfoort

Fijne ervaring met actieftwente. Rolstoelfiets en normale fietsen geleverd op locatie, zelfs eerder dan verwacht, die het goed deden. Aardige mensen en geen problemen met de fietsen oid.
+ Lees meer

Roelie en Wim uit Heelsum

Mede door Twentefiets hebben wij (Roelie en Wim) een prachtige fietstocht kunnen maken door een prachtig landschap. De zon lachte ons toe en ook alle mensen die we tegen kwamen waren zeer vriendelijk. Het opgeruimde zit waarschijnlijk in de volksaard. Ook bij Twentefiets werden we hartelijk ontvangen en onze huurfiets gedemonstreerd. Hierbij werd ook een routebeschrijving geleverd op een gps-apparaat. Handig want je kunt de route gemakkelijk volgen en het verkeer in de gaten houden. Bijzonder zijn de waarschuwingen op de gps voor onoverzichtelijke en mogelijk gevaarlijke situaties, heel attent! Een fietsdag die we zeker nog eens over zullen doen!
+ Lees meer

Theo uit Didam

Zondag 26 april familiedag gehad en met z’n allen door het mooie Twentse landschap gefietst op tandems en een rolstoelfiets gehuurd bij Twentefiets.nl welke al klaar stonden voor vertrek inclusief enkele fietstassen, routekaarten en regenpakken welke we gelukkig niet nodig hebben gehad omdat het droog weer bleef. Alles super geregeld door Twentefiets.nl, bedankt voor de goede service.
+ Lees meer
Stuur ons een bericht via WhatsApp