Tandem e-bike

Highlights

  • Stabiele tandem
  • 7 versnellingen
  • Elektrische ondersteuning
  • Gratis route app met de 15 mooiste routes
  • Actieradius tot 40 kilometer
  • Inclusief lader zodat je onderweg kunt bijladen
  • Fietsen ophalen en terugbrengen wanneer het jou uitkomt
  • Vandaag voor 12 uur besteld morgen bezorgd
  • Opgeladen met zonne-energie
  • Pech-onderweg-service

Boek nu vanaf

€ 40,00 per dag

Met zijn tweetjes fun maar iets meer ondersteuning? Dan kies je natuurlijk voor de tandem e-bike!

Fam. Kwakkel uit 's-Heerenbroek

Via de knooppunten fietsen door een prachtige omgeving. Electrische tandems die makkelijk te verstellen zijn voor kinderen die voorop zitten. Ze hoeven niet mee te fietsen en mee sturen kan gelukkig ook niet😅. In de fietstassen die erop zitten kun je makkelijk je boodschappen etc mee nemen. Kortom voor drie dagen gehuurd was dit top!!!
+ Lees meer

Monique uit Hengelo

Fietsen waren op tijd en netjes geleverd.
+ Lees meer

Irma uit Denekamp

We hadden met een groepje dames 3 tandems gehuurd maar doordat de zadels vrij hoog zaten (m.n. de achterste ivm de accu ‘achterop’) durfden een aantal er niet meer op. Omdat het niet zo druk was konden we 2 tandems inwisselen voor één duofiets, ivm een fysieke beperking van iemand uit de groep, was dit een hele mooie oplossing en heel flexibel. Zo hebben we uiteindelijk een hele gezellige dag gehad. Ook de picknick vh arrangement was perfect! Van te voren krijg je al info via de mail met route opties en uitleg over de werking vd fietsen. Enige minpuntje is misschien dat er bij terugkomst geen medewerker was. We hebben de sleutels en de champagneglazen vd picknick op de balie achter gelaten.
+ Lees meer

Angelina van den Bos uit Enschede

Wezen toeren op een tandem e bike in de Holterberg. 1e keer op een tandem, superleuke ervaring en in een mooie omgeving 😃👍
+ Lees meer

Diana Borgmeijer uit Hellevoetsluis

Het was genieten op de tandem met trapondersteuning en de hond in de hondenkar erachter super leuke ervaring om de omgeving op deze manier te ontdekken was fantastisch
+ Lees meer

Gerhard uit Nijverdal

Onze hartelijke dank voor de service die we van jullie nodig hadden !!we hadden storing met de tandem! Maar dank zij jullie goede service was dat binnen no time opgelost ! Perfect ! Onze dank daarvoor.
+ Lees meer

Boeken en meer informatie

Je kunt deze verhuur direct boeken of een optie nemen via onze website. We sturen je dan een kostenloze optie die 7 dagen geldig is. Als je nog vragen hebt kun je ons altijd een e-mail sturen of bellen via 0541 – 29 98 21.

Boek direct Reactie binnen 1 werkdag Beschikbaarheid checken Vrijblijvend en 7 dagen geldig
Stuur ons een bericht via WhatsApp