Tandem Elektrisch

Highlights

  • Stabiele tandem met elektrische ondersteuning
  • 7 versnellingen
  • Actieradius tot ca. 40 kilometer
  • Onderweg bijladen mogelijk
  • Gratis route app met de 15 mooiste routes
  • Vandaag voor 12 uur besteld morgen bezorgd
  • Pech-onderweg-service
  • Fietsen ophalen en terugbrengen wanneer het jou uitkomt
  • 7 dagen per week geopend

Boek nu vanaf

€ 40,00 per dag

Met zijn tweetjes fun maar met ondersteuning? Dan kies je natuurlijk voor de tandem e-bike. Comfortabele tandem met fietstassen en geschikt voor mensen met een beperking.

Leonie uit -

We hadden een elektrische tandem gehuurd voor 1 dag en hebben genoten van de omgeving. De service was super vriendelijk. Omdat de tandem even “kwijt” was kregen we een heerlijk kopje cappuccino aangeboden en voordat die op was, stond de tandem voor ons klaar en kregen we een duidelijke uitleg 9ber het gebruik. We kregen de oplader mee zodat we meer dan 40 km konden rijden, maar hebben dat niet nodig gehad. Wij hadden een elektrische tandem en dat werkte perfect met het glooiende twentse landschap. Het maakte het fietsen heerlijk licht en daardoor hebben we een veel grotere afstand kunnen afleggen. Kortom een ervaring die voor herhaling vatbaar is.
+ Lees meer

Willeke uit Zutphen

Wat een geweldige dag hebben we beleefd. Mijn dochter is blind en daarom hadden we een e-tandem gehuurd. Voor mijn zoon van 15 een knaapbike. We hebben genoten van het mooie weer en de fantastische route die zelfs door Duitsland ging. We hebben veel lol gehad op de smalle paadjes waar de nodige hobbels en kuilen in zaten. Ze waren goed te omzeilen hoor maar ook leuk om vol door de modder te gaan!
+ Lees meer

Fam. Kwakkel uit 's-Heerenbroek

Via de knooppunten fietsen door een prachtige omgeving. Electrische tandems die makkelijk te verstellen zijn voor kinderen die voorop zitten. Ze hoeven niet mee te fietsen en mee sturen kan gelukkig ook niet😅. In de fietstassen die erop zitten kun je makkelijk je boodschappen etc mee nemen. Kortom voor drie dagen gehuurd was dit top!!!
+ Lees meer

Monique uit Hengelo

Fietsen waren op tijd en netjes geleverd.
+ Lees meer

Irma uit Denekamp

We hadden met een groepje dames 3 tandems gehuurd maar doordat de zadels vrij hoog zaten (m.n. de achterste ivm de accu ‘achterop’) durfden een aantal er niet meer op. Omdat het niet zo druk was konden we 2 tandems inwisselen voor één duofiets, ivm een fysieke beperking van iemand uit de groep, was dit een hele mooie oplossing en heel flexibel. Zo hebben we uiteindelijk een hele gezellige dag gehad. Ook de picknick vh arrangement was perfect! Van te voren krijg je al info via de mail met route opties en uitleg over de werking vd fietsen. Enige minpuntje is misschien dat er bij terugkomst geen medewerker was. We hebben de sleutels en de champagneglazen vd picknick op de balie achter gelaten.
+ Lees meer

Angelina van den Bos uit Enschede

Wezen toeren op een tandem e bike in de Holterberg. 1e keer op een tandem, superleuke ervaring en in een mooie omgeving 😃👍
+ Lees meer

Diana Borgmeijer uit Hellevoetsluis

Het was genieten op de tandem met trapondersteuning en de hond in de hondenkar erachter super leuke ervaring om de omgeving op deze manier te ontdekken was fantastisch
+ Lees meer

Gerhard uit Nijverdal

Onze hartelijke dank voor de service die we van jullie nodig hadden !!we hadden storing met de tandem! Maar dank zij jullie goede service was dat binnen no time opgelost ! Perfect ! Onze dank daarvoor.
+ Lees meer
Stuur ons een bericht via WhatsApp