Openingstijden: elke dag van 9:00 to 21:00.

Mountainbike

Verhuur inclusief:
  • Cannondale mountainbike
  • 29'' inch
  • Pech-onderweg-service

Hans uit Holten

We hebben 2 mountainbikes gehuurd. Prima uitleg gehad en er werd rekening gehouden met onze lengte zodat we op een goed passende en fijne MTB konden genieten van het mooie Twentse landschap. Na de mooie tocht lekker genieten van een drankje en bitterballen, een fijne afsluiting van een heerlijke dag!
+ Lees meer

Mandy uit Haarlem

Wij hadden 2 mountainbikes gehuurd via de website. Makkelijk te boeken en betalen. Heel vriendelijk en fijn geholpen door het personeel. Goede fietsen. Hele prettige ervaring met Actief Twente. We zouden zeker nog een keer terugkomen bij een eventueel volgende trip.
+ Lees meer

Marjolein Rodijk uit -

Wij hadden prima MTB’s die bij ons vakantiehuis in Mander bezorgd werden en weer opgehaald.
+ Lees meer

M Boeters uit Tijnje

Fantastisch!! Had samen met me dochter een mountainbike gehuurd. Na ong. Een uur kreeg mijn dochter het benauwd en vele steken in haar zij. Omdat dit bleef aanhouden, heb ik gebeld en gevraagd als we terug zijn, zouden we de moutainbikes in mogen leveren voor de elektrische duofiets? Dit, zodat ze naast me zat, ik haar goed in de gaten kon houden en het evt overnemen als het nodig was) Dit was geen enkel probleem. Wij terug (na nog 4x te hebben gestopt vd pijn) en verder met de duofiets. Jongens, het was geweldig. Bedankt voor jullie hulp, jullie inzet, jullie enthousiasme. Dankzij jullie hebben we nog een geweldige dag gehad, top!!!
+ Lees meer

Gerjanne uit -

Via de Albert Heijn actie zijn wij in aanraking gekomen met Actief Twente. Wij hebben mountainbike fietsen gehuurd. Wij hebben duidelijke instructies gekregen over het gebruik van de mountainbike fietsen en wij kregen een route aangeboden. Daarnaast zijn we hartelijk ontvangen en goed geholpen door het vriendelijke personeel.
+ Lees meer

Van Ee uit Beuningen

goedendag, ik wil een compliment geven voor de service, die jullie gegeven hebben omtrent mijn zoon. hij was gevallen met de mountainbike, en moest naar de HAP. Jullie collega was zo vriendelijk om mijn vrouw en zoon daar heen te brengen,MAAR ook weer op te halen!!!! grote klasse, nogmaals bedankt P.s. de route was fantastisch Groetjes fam van Ee
+ Lees meer

suzan uit zeist

Leuke mountainbikeroute met kinderen door mooie omgeving Twente
+ Lees meer

Marcha Gerritsen uit Nijmegen

We hebben een super leuk en gaaf dagje mountainbiken gehad met het hele gezin. 42 km gefietst, wie had ooit gedacht dat iedereen dit vol zou houden. Zeker een herhaling waard!
+ Lees meer

Rokus Plantinga uit Zwolle

We werden hartelijk ontvangen met koffie/thee en krentenwegge. Daarna kregen we de prima mountainbikes. Na een korte uitleg over de fietsen en de route gingen we op weg. Leuk! Vlakbij Twente Fiets begon een gevarieerd mountainbike parcours van ongeveer 40 kilometer. Was ook goed te doen voor ons als beginners. Na afloop kregen we nog een drankje en een portie bitterballen. Al met al een geslaagde dag.
+ Lees meer

Danielle Borst uit Uitgeest

Wij hadden mountain bikes gehuurd en de blauwe route gefietst. Leuke route, vooral voor beginners. Wij werden erg goed geholpen en vonden het personeel erg vriendelijk. Zelfs onze hond mocht tijdens onze tocht, bij hen binnen in een bench verblijven, zodat hij lekker koel lag. Al met al een hele goede ervaring. Wij gaan dit zeker nog eens doen!
+ Lees meer

Boeken en meer informatie

Je kunt deze verhuur direct boeken of een optie nemen via onze website. We sturen je dan een kostenloze optie die 7 dagen geldig is. Als je nog vragen hebt kun je ons altijd een e-mail sturen of bellen via 0541 – 29 98 21.

Boek direct Reactie binnen 1 werkdag Beschikbaarheid checken Vrijblijvend en 7 dagen geldig
Stuur ons een bericht via WhatsApp