Mountainbike

Highlights

  • Cube mountainbike
  • 29'' inch
  • Gratis route app met de 15 mooiste mountainbike routes
  • Pech-onderweg-service
  • Vandaag besteld morgen bezorgd
  • Fietsen ophalen en terugbrengen wanneer het jou uitkomt
  • 7 dagen per week geopend
  • Ook te huur in Depot Markelo

Boek nu vanaf

€ 22,50 per dag

Snel, lichtgewicht en wendbaar. De Cube mountainbikes zijn perfect om je uit te leven op de mountainbike parcours van Twente. Onze huurfietsen zijn goed onderhouden en leverbaar in verschillende maten.

Marion uit -

Mountainbikes gehuurd. Superfijn geholpen aan de telefoon. Medewerkers dachten mee en aanpassing die nodig was, was zo geregeld!
+ Lees meer

Deborah uit Denekamp

Goede service, goed materiaal!
+ Lees meer

Frans uit Vasse

Uitstekend! Top service, zeer (klant)vriendelijke mensen!
+ Lees meer

Irene uit Pijnacker

We hebben een heel leuke sportieve dag gehad. Onze eerste keer mountainbiken door de bossen. Geweldige ervaring, spannend om niet stil te vallen in de modderpoelen. We moesten er wel eerst een stuk voor fietsen om bij het park aan te komen. Misschien nog meer bos op de route was leuk geweest. Route MR09 was op de terugweg niet helemaal duidelijk. Snelle wisselservice toen we een gebroken ketting hadden! Aardige en hulpvaardige medewerkers!
+ Lees meer

Rik Bulterman uit Badhoevedorp

Hadden 3 mountainbikes gehuurd voor de zondag. Werden netjes in overleg op zaterdagavond al in ons hotel gebracht (en door U Parkhotel netjes opgeslagen). Mooie moderne fietsen met schijfremmen. Maten zoals besteld. Helmen erbij, allemaal in orde en vanaf U Parkhotel kan je uitstekend meteen hele leuke routes volgen (tip) naar het Lonnekermeer en de Lonnekerberg. Ik had een gpx gedownload, maar routes staan ook duidelijk aangegeven. Konden de fietsen eind van de dag ook weer achterlaten in het hotel. Geen centje pijn, prima geregeld.
+ Lees meer

Marjan Bos uit Rossum

Hele fijne ochtend gehad op de mountainbike!! Bij aankomst bleek dat er voor onze jongens een te kleine mtb was gereserveerd. Foutje in de controle met de maattabel? Maar er werd echt veel moeite gedaan om het probleem op te lossen, ter plekke werd de reserve-mtb rijklaar gemaakt. Alles tot in de puntjes geregeld. Niet probleemdenken maar meteen kijken wat een geschikte oplossing is. We hebben genoten van de tour op heerlijke fietsen. Gaan we zeker nog een keer doen!
+ Lees meer

Hans uit Holten

We hebben 2 mountainbikes gehuurd. Prima uitleg gehad en er werd rekening gehouden met onze lengte zodat we op een goed passende en fijne MTB konden genieten van het mooie Twentse landschap. Na de mooie tocht lekker genieten van een drankje en bitterballen, een fijne afsluiting van een heerlijke dag!
+ Lees meer

Mandy uit Haarlem

Wij hadden 2 mountainbikes gehuurd via de website. Makkelijk te boeken en betalen. Heel vriendelijk en fijn geholpen door het personeel. Goede fietsen. Hele prettige ervaring met Actief Twente. We zouden zeker nog een keer terugkomen bij een eventueel volgende trip.
+ Lees meer

Marjolein Rodijk uit -

Wij hadden prima MTB’s die bij ons vakantiehuis in Mander bezorgd werden en weer opgehaald.
+ Lees meer

M Boeters uit Tijnje

Fantastisch!! Had samen met me dochter een mountainbike gehuurd. Na ong. Een uur kreeg mijn dochter het benauwd en vele steken in haar zij. Omdat dit bleef aanhouden, heb ik gebeld en gevraagd als we terug zijn, zouden we de moutainbikes in mogen leveren voor de elektrische duofiets? Dit, zodat ze naast me zat, ik haar goed in de gaten kon houden en het evt overnemen als het nodig was) Dit was geen enkel probleem. Wij terug (na nog 4x te hebben gestopt vd pijn) en verder met de duofiets. Jongens, het was geweldig. Bedankt voor jullie hulp, jullie inzet, jullie enthousiasme. Dankzij jullie hebben we nog een geweldige dag gehad, top!!!
+ Lees meer
Stuur ons een bericht via WhatsApp