7 dagen per week geopend
De Familiefiets

De Familiefiets

4-persoons ligfiets
Mooie routes over brede fietspaden
Voor 4 tot 20 personen
Tot 10 extra kinderzitplekken

Boek nu

€ 25,-

Een ligfiets voor vier personen. De familiefiets garandeert veel vrolijke gezichten. Mensen die je voorbij fiets staan verbaasd te kijken.

De familiefiets

Dit bijzondere voertuig heb je waarschijnlijk nog niet eerder gezien onze quattrocycle: Een ligfiets voor vier personen. Vier personen trappen, maar er is er maar een de stuurman. Dus iedereen heeft te luisteren 🤣.

Kinderen

Het is mogelijk de familiefiets uit te breiden met een zitbank voor twee kinderen achterop. Zij kijken dan hoog over je heen en kunnen volop van de tocht genieten. Het kinderbankje is gratis en geschikt voor twee kinderen achterop (voor een peuter tot kleuter).

Groepen

We hebben 5 fietsen beschikbaar. Dat is goed voor een groep tot wel 30 personen! Zijn jullie met meer? Geen probleem, de familiefiets is uitstekend te combineren met bijvoorbeeld tandems, ouder-kind-tandems of kickbikes!

Een familiefiets is leuk om samen met familie, vrienden of collega’s te huren voor een leuke fietstocht. Kortom, een leuk en betaalbaar uitje met familie, vrienden, collega’s of met de kinderen!

De route

Jullie krijgen er een mooie route bij waarbij je over het Landgoed Singraven en langs de Watermolen komt, door het centrum van Denekamp en het mystieke Borgbos in Beuningen. Onderweg zijn er voldoende mogelijkheden om een stop te maken. We hebben routes vanaf een uur tot de hele dag beschikbaar. Jullie mogen natuurlijk ook zelf een route uitstippelen. Maar houdt er dan wel rekening mee dat de gemiddelde snelheid van een familiefiets lager ligt dan die van een normale fiets. De fiets gaat ca. 6 km/u.

Picknickmand

Wil je je uitje met de familiefiets compleet maken? Boek dan als extra de familie-picknickmand er bij vol met lekkers. Nu alleen onderweg nog een mooi plekje zoeken voor jullie picknickpauze.

Ervaringen van bezoekers

Genoten van de omgeving op de familie fietsen

Veel gezelligheid op de familie fietsen gehad, we hadden 3 4-persoons fietsen gehuurd, fietste prima maar je gaat niet zo… + lees meer

- EN uit Westen van het land
Lees meer ervaringen

Prijzen en voorwaarden

  • geschikt voor groepjes vanaf 4 personen
  • de stoeltjes zijn verzetbaar, dus voor elke lengte geschikt
  • de fiets gaat ca. 6 km/u
  • bankje voor de kinderen is gratis

Boeken en meer informatie

Neem een Optie of Boek dit arrangement eenvoudig online. De prijs is per fiets.

Vergelijkbare arrangementen

Bekijk alle arrangementen
Stuur ons een bericht via WhatsApp