Tandem Ouder-Kind

Highlights

  • Stabiele tandem
  • Ook met elektrische ondersteuning
  • XL versie beschikbaar
  • Gratis route app met de 15 mooiste routes met kinderen
  • Pech-onderweg-service
  • Vandaag voor 12 uur besteld morgen bezorgd
  • Fietsen ophalen en terugbrengen wanneer het jou uitkomt
  • 7 dagen per week geopend

Boek nu vanaf

€ 25,00 per dag

De Ouder-kind-Tandems zijn een gemak wanneer je gaat fietsen met kinderen. De tandems beschikken over de mogelijkheid om niet mee te hoeven fietsen. Zo kan de kleine pauzeren wanneer jij doorfietst. Hierdoor kun je langere fietstochten maken.

Tim uit -

Hier voor een week een elektrische ouder-kind-tandem gehuurd. Verbleef een week op Ardoer camping Kaps en de fiets met fietstassen en lader waren keurig op de camping bezorgd, zoals afgesproken. Wat een heerlijke fiets is dàt zeg! Op zo’n tandem hoeft mijn dochtertje niet mee te fietsen, maar het kan wèl. Een ronde van 50km met stand 3 (van 5) ondersteuning en soms stand 4 haal je met gemak op één lading. En je gaat ermee als een speer! Niet zo log als een bakfiets en mijn dochtertje krijgt zo toch ook wat actiever de rit mee ipv enkel de tussenstops. Sowieso een supermooie fietsomgeving zo rond Ootmarsum en tubbergen in Overijssel (met heel veel fietsknooppunten). Afwisseling van landelijk en bosrijk met licht glooiende heuvels, doorspekt met bezienswaardigheden zoals (water)molens, karakteristieke dorpjes en mooi gesitueerde horeca uitspanningen. Had me zelfs vergist in de laatste huurdag (dacht dat het vrijdag laatste dag was ipv donderdag). Kwam een supervriendelijke man de fiets ophalen zonder één onvertogen woord over mijn vergissing (gelukkig was ik wel toevallig terug op de camping). Echt een aanrader om hier een (elektrische) fiets te huren tijdens je vakantie. En ze hebben overigens ook erg keuze uit andere vervoermiddelen!
+ Lees meer

Fred Henzel uit Oudenbosch

1 kind ouder tandem en 9 fietsen gehuurd….stonden al bij het huisje….fantastisch geregeld
+ Lees meer

Fam. Hoff uit Bergen op Zoom

Ls, donderdag de 14e aug. 6 fietsen gehuurd om door de schitterende omgeving te fietsen. Helaas duurde dit genoegen slechts 3 uurtjes omdat het goot uit de hemel. Wat een weer! In Ootmarsum (markt!!)werd het schuilen in een garage maar het weer werd maar niet beter. “Twentefiets” gebeld en die waren bereid om ons met het busje op te halen. Geweldige service!!! Ik begrijp dat dit niet altijd mogelijk is, natuurlijk! Nogmaals bedankt en we moeten nog een keer terugkomen om de tour af te maken, tot ziens dus!!
+ Lees meer
Stuur ons een bericht via WhatsApp