Openingstijden: elke dag van 9:00 to 19:00.

Tandem 7 versnellingen

Verhuur inclusief:
  • Stabiele tandem
  • 7 versnellingen
  • Pech-onderweg-service

Laura uit Enschede

Samen met een vriendin huurde ik op de Koningsdag een tandem. Ondanks dat het mega druk was, aan de auto’s te zien, werden de Corona regels perfect na geleefd en stonden we ook nergens te wachten. Met de Tandem fietsen we richtig Ootmarsum en via Lattrop terug, een prachtig gebied om in te fietsen. Ik zou het iedereen aanraden om een Tandem te huren bij Actief Twente, wij hebben genoten!
+ Lees meer

Ineke uit Lunteren

We hebben genoten van onze toch op de tandem door het prachtige Twente en Grafschaft Bentheim! Alles was tiptop geregeld! Leuke ontvangst, mooie fietsroute en prima tandem! Bij terugkomst borrels met ballen! Kortom : Een aanrader!
+ Lees meer

Jos Franke uit Lonneker

Het was ook mooi om in deze omgeving eens rond te fietsen.
+ Lees meer

Mirjam van der Kwast uit Warnsveld

Wat veel verschillende vervoersmogelijkhefen heeft Twentefiets. Voor elk wat wils. Super geregeld allemaal. Het was de eerste keer maar zeker niet de laatste keer. Wij komen graag wer terug! Een prachtige omgeving ook.
+ Lees meer

Joost uit Losser

We bestelden via de website 6 tandems. De volgende dag de bevestiging in de mail. Betalen ging prima via de iDeal optie in de mail. De dag voor het evenement werden de fietsen al gebracht. Super! De kwaliteit was goed, geen technische problemen onderweg gehad. Één telefoontje bij thuiskomst was genoeg om alle fietsen weer te laten ophalen. Prima organisatie!
+ Lees meer

Peter uit Oldenzaal

Leuke dag gehad op de tandems en goed geregeld
+ Lees meer

jan semmekrot uit hengelo

Hadden voor 17 personen fietsen gehuurd. Waren ruim op tijd, inclusief bijbehoren. Geen problemen met banden, tassen etc, alles klopte! Ideaal!
+ Lees meer

Kuipers uit Albergen

’s middags geboekt i.v.m. afzegging andere verhuurder i.v.m. priveomstandigheden. Keurig op tijd afgeleverd en top tandems die erg lekker fietsten. Aanrader!
+ Lees meer

Roy ten Bruggencate uit Lonneker

Prachtige dag gehad met 6 stellen op 6 tandems. Netjes op tijd op de afgesproken plaats afgeleverd en weer opgehaald, en goede fietsen. In combinatie met het mooie Twentse landschap een aanrader!
+ Lees meer

Eugenie Strijker uit Denekamp

Inzettende leuke middag gehad met onze Amerikaans familie die bijna nooit fietsen. Mooie Luttezand route gefietst op super fietsen. Fijn dat er ook restaurantjes op de route lagen. Al met al een top middag gehad.
+ Lees meer

Boeken en meer informatie

Je kunt deze verhuur direct boeken of een optie nemen via onze website. We sturen je dan een kostenloze optie die 7 dagen geldig is. Als je nog vragen hebt kun je ons altijd een e-mail sturen of bellen via 0541 – 29 98 21.

Boek direct Reactie binnen 1 werkdag Beschikbaarheid checken Vrijblijvend en 7 dagen geldig
Stuur ons een bericht via WhatsApp