7 dagen per week geopend
Elektrische driewielfiets

Elektrische driewielfiets

Stabiele Van Raam driewielfiets
Elektrische ondersteuning
Actieradius van 45 kilometer
Pech-onderweg-service
Fietsen ophalen en terugbrengen wanneer het jou uitkomt
Gratis route app met routes voor brede fietsen

Boek nu

€ 50,- per dag

Er zijn niet veel plekken waar je mindervalidefietsen kunt huren. Daarom zijn wij heel trots op ons assortiment mindervalidefietsen. Twente kun je zeker ontdekken met deze fietstopper van Van Raam. Door de lage instap is deze fiets geschikt voor iedereen.

De Driewielfiets

De Van Raam Easy Rider heeft dankzij de verstelbare rugsteun een comfortabel zitgevoel. De fiets is door de lage houding zeer stabiel. Hierdoor fiets je er makkelijk en veilig op weg. De zitting is te verstellen en de fiets heeft elektrische trapondersteuningen en starthulp. Daarnaast is motor vrijwel geruisloos.

Eigenschappen van de Easy Rider

Hoe lang kun je met een accu fietsen?

Dit is een veel gestelde vraag, daarom hier een korte uitleg. Het gebruik van de accu is afhankelijk van meerdere factoren. De accu van de driewielfiets heeft een actieradius van ongeveer 40 kilometer. Deze kilometers kunnen beïnvloed worden door het volgende:

  • De kracht die je zet
  • De gebruikte ondersteuning
  • Het totaal gewicht inclusief de fietser

Aan de hand van ledlampjes op het display kun je zien hoe vol de accu is. Je ontvangt de fiets altijd opgeladen van ons.

Waarom huren bij Actief Twente?

Wil je een driewielfiets uitproberen of ben je op vakantie in Twente? Bij Actief Twente kun je eenvoudig de Van Raam Easy Rider huren.

Fiets laten bezorgen

Wij bezorgen fietsen in heel Nederland en Duitsland. Dus of je nu wilt mountainbiken in Holten of je hebt e-bikes nodig in Munster wij leveren ze op jullie locatie. Als je fietsen vandaag voor 12 uur besteld worden ze morgen geleverd.

Meer over Fiets laten bezorgen

Speciale route voor mindervalide fietsen

Naast onze eigen routes voor mindervalide fietsen, heeft de ANWB ook een mooie route gemaakt. De route is getest op een driewielfiets, maar zeker ook geschikt voor de rolstoelfiets en duo-fiets.

Route

Ervaringen van bezoekers

Super leuke dag.

Blij met de mogelijkheid om een driewielfiets te huren. Een prachtige omgeving. Alles prima geregeld door enthousiaste mensen.

- Anneke van Strien uit Baflo

Geweldig

Easy Rider was top, keurig bezorgd en gehaald. Genoten van jullie telefoonintro in onvervalst Twents.

- Jan van Rijsbergen uit Sliedrecht

Geweldige fiets, geweldig bedrijf

Mijn man heeft afgelopen week bij Actief Twente de easyrider gehuurd. Geweldige fiets! Geweldig bedrijf! Gewoon klasse … En het… + lees meer

- Arina

Mooie tochten gemaakt

Voor onze vakantie op de Duivelshof in De Lutte de electrische Easy Riderdriewielfiets gehuurd, waarmee we diverse mooie tochten in… + lees meer

- Jan
Lees meer ervaringen

Prijzen en voorwaarden

Huur eenvoudig een fiets voor een dag of kies voor meerdaagse verhuur. Hoe langer je de fiets huurt hoe gunstiger de prijs. Bekijk hier de tarieven.

  • Voel je je niet zeker op een fiets alleen? Probeer dan een duofiets.
  • Rolstoel gebonden maak dan gebruik van de rolstoelfiets
  • Wil je graag een driewielfiets kopen; nieuw of gebruikt? Kijk hier!
Stuur ons een bericht via WhatsApp