Elektrische driewielfiets

Highlights

  • Stabiele Van Raam driewielfiets
  • Elektrische ondersteuning
  • Actieradius van 45 kilometer
  • Pech-onderweg-service
  • Fietsen ophalen en terugbrengen wanneer het jou uitkomt
  • Gratis route app met routes voor brede fietsen

Boek nu

€ 50,00 per dag

Er zijn niet veel plekken waar je mindervalidefietsen kunt huren. Daarom zijn wij heel trots op ons assortiment mindervalidefietsen. Twente kun je zeker ontdekken met deze fietstopper van Van Raam. Door de lage instap is deze fiets geschikt voor iedereen.

Geert van Veen uit Utrecht

Met z’n tweeën, één op een elektrische driewieler en de ander voor het eerst op een elektrische fiets een dag door Twente getoerd. Fietsen waren perfect, de uitleg perfect alsmede de informatie over de breng en haal service. We komen hier zeker nog een keer terug en dan weten wij waar we de fietsen huren.
+ Lees meer

Annet uit -

Goede en snelle informatie vanuit Actief Twente. Veel info op de website. Ook contact gehad via Whatsapp en hier kwam snel antwoord op mijn vraag. Vriendelijke ontvangst ter plaatse en goede uitleg.
+ Lees meer

Frans Kuijpers uit Meijel

Mooie fietstochten gemaakt, ook door de natuur.
+ Lees meer

Anneke uit Amsterdam

Erg fijn dat jullie de Easy Rider van Van Raam verhuren. Prima kwaliteit (als nieuw) fiets, goede accu en goede banden om veilig over ieder pad te kunnen fietsen. Prima breng en haal service.
+ Lees meer

Sacha uit Spijkenisse

Twee weken Landal De Vlegge. We hebben 10 dagen een driewielfiets bij Actief Twente gehuurd, die men netjes is wezen afleveren. Héérlijk, als je niet meer de gewone fiets kan gebruiken, om dít te kunnen regelen. Met z’n 4en konden we nu heerlijke tochten maken, door de omgeving van Sibculo, Vriezenveen en Ommen. De trapondersteuning was een prima hulpmiddel.
+ Lees meer
Stuur ons een bericht via WhatsApp