Duofiets

Verhuur inclusief

  • Stabiele duofiets
  • Elektrische ondersteuning (incl. achteruit rij functie)
  • Pech-onderweg-service
  • 1 accu 24,8 Ah/36v
  • Actieradius 45 kilometer
  • Als beste getest

Boek nu vanaf

€ 60,- per dag

Het is mogelijk om bij ons fietsen te huren voor mensen met een beperking of handicap. Welke fiets past bij jou?

Anita de Moel uit Haaksbergen

We hebben een duo fiets gehuurd. De service van het brengen en halen was perfect! We hebben mede hierdoor een heerlijk weekend gehad. BEDANKT!!!
+ Lees meer

MK uit Zutphen

Een duo fiets met ondersteuning gehuurd voor mij en mijn 85 jarige moeder, een onvergetelijke dag.
+ Lees meer

Maureen uit Almelo

We hebben een heerlijke tocht gehad en wat een genot dat dit een nieuwe fiets was! Die liep heel soepel en het achteruitkijkspiegeltje was heel handig!
+ Lees meer

E. Wiegers uit Nieuw-Weerdinge

Duofiets gehuurd. Een mooie vrij nieuwe fun2go van Van Raam. Heerlijk met dochter op pad. De accu gaat zeker 40 km mee..
+ Lees meer

Henk uit Waardhuizen

Mijn schoonmoeder van 84 heeft al jarenlang niet op een fiets gezeten. Met de duofiets was dit weer mogelijk en kon ze genieten van De Borkeld en de omgeving van Markelo en Goor. De fiets is stabiel en op en afstappen is goed te doen door het draaiende stoeltje. Voor de fietser is de ondersteuning een groot gemak zonder moeite eenmaal 24 en eenmaal 31 km gefietst. Service rond reserveren en halen en brengen is top.
+ Lees meer

Ada uit Hellendoorn

Wat fijn dat dit kan. Mijn zus kan niet meer fietsen, maar met deze duo fiets kon ze toch lekker mee doen met alles. Wat heeft ze genoten! En wat een fantastische service dat de fiets bij de accommodatie werd gebracht en opgehaald! Dank jullie wel! Het was een mooie ervaring!
+ Lees meer

Joke uit Heemskerk

Voor de derde keer hebben wij bij Actief Twente een duofiets gehuurd. Deze keer een Van Raam. Een geweldige fiets. De reservering verliep vlot. Keurig op tijd afgeleverd op ons vakantie-adres. Alles was prima verzorgd. Een aanrader. Als we weer in Twente en omgeving zijn, komen we bij jullie terug. Want samen op de fiets is voor ons bijzonder.
+ Lees meer

Annelies uit Oldenzaal

Samen met mijn moeder van 87 jaar op de duofiets. Geweldig als je zelf al een tijd niet meer fietst. Ze heeft een prachtige dag gehad, en genoten van het buiten zijn.
+ Lees meer

Naamloos uit Weerselo

Het was een verrassing voor mijn 90 jarige moeder. Nog nooit op een duofiets gezeten. Maar het was in een woord een geweldige ervaring, dat er nu van die fietsen op de markt zijn, leuke stops gemaakt onderweg, eerst in Denekamp koffie met gebak, via Noord Deurningen naar Singraven daar een broodje gegeten, vervolgens naar Lutterzand daar koffie gedronken en laaste stop in Beuningen heerlijk gegeten, ongeveer 43 km gefietst. Maar het weer was ook prachtig die dag.
+ Lees meer

Yvonne uit Almere

We hebben een duofiets gehuurd voor mijn moeder. Ze heeft tot haar 82 ste jaar nog veel gefietst, maar door Parkinson lukt dat nu niet meer. Om toch weer dat gevoel van vrijheid te beleven, hebben we de duofiets gehuurd. Veel gezien van de mooie omgeving, en de service was ook prima. Een echte aanrader
+ Lees meer

Boeken en meer informatie

Je kunt deze verhuur direct boeken of een optie nemen via onze website. We sturen je dan een kostenloze optie die 7 dagen geldig is. Als je nog vragen hebt kun je ons altijd een e-mail sturen of bellen via 0541 – 29 98 21.

Boek direct Reactie binnen 1 werkdag Beschikbaarheid checken Vrijblijvend en 7 dagen geldig
Stuur ons een bericht via WhatsApp