7 dagen per week geopend
Activiteiten in Twente

Activiteiten in Twente

Wat is er komende week te doen in Twente? Ondanks de kou zijn er genoeg leuke dingen te doen deze dagen. Wij van Actief Twente zijn echte locals met roots in Denekamp, Beuningen en Enschede en we weten dus precies waar je moet zijn in het buitengebied of stad voor de leukste activiteiten.

Wat raden wij deze week aan:

Voorjaarskermis van Denekamp

Het weekend van 11 maart is het voorjaarskermis in het centrum van Denekamp. Een gemoedelijke kermis waar de kids zich perfect zullen vermaken.

Prehistorie wandeling door het Dal van de Mosbeek

“Prehistorie wandeling” door het Dal van Mosbeek op 12 maart. Het Dal van de Mosbeek is een van de mooiste gebieden in Twente. Tijdens de wandeling zie je oveblijfselen uit de ijstijd en prehistorie. De wandeling begint bij infocentrum IJs en Es, Bergweg 8 Mander. De wandeling duurt 2 uur en kost € 3,- per persoon (kinderen € 1,50).

Inforcentrum IJs en Es in Mander Natuurmonumenten boerderij Dal van Mosbeek Twente

Winterse High Tea en rondleiding op Landgoed Singraven

Zondag 13 maart kun je genieten van een high tea in het koetshuis van Kasteel Singraven. Aansluitend krijg je een rondleiding door het park van het landgoed. Deelname is uitsluitend op reservering en de prijs is € 32,50. Kijk voor meer informatie op de website van Restaurant de Watermolen

Carolien Bruns

Geschreven door

Carolien Bruns

Dit blog bericht is geschreven door Carolien Bruns. Zij schrijft blogs voor Actief Twente. Nieuwsgierig geworden? Lees ook haar andere blogs.

Lees alle berichten van Carolien Bruns

Gerelateerde berichten

Bekijk alle berichten
Stuur ons een bericht via WhatsApp