Chopper rijden in Wierden

Highlights

  • Chopperhuur
  • WA-verzekering
  • Inclusief route

Boek nu vanaf

€ 28,50

Nieuw is ons depot in Wierden. Vertrek vanaf Tourist Info Wierden / Home Sweet Home Wierden voor een mooie choppertocht. Boek je chopper hier eenvoudig online!

Suzan uit Ootmarsum

Wat een top bedrijf. Alles is goed geregeld. Goede fietsen (ebikes), service perfect en super vriendelijke medewerkers.
+ Lees meer

Addy uit Apeldoorn

Met 11 E-choppers 2 uur op stap geweest met broers en zussen met aanhang. Gemidd. leeftijd 60 jaar. Zelfs de vooraf meest sceptische familieleden hebben genoten!
+ Lees meer

Rob uit Lutte

Erg vriendelijk en behulpzaam.  De fatmax-tour was leuke en de steps zijn geweldig. Hebben we veel plezier mee gehad. De ontvangst en de bbq waren top!
+ Lees meer

Mark uit Deventer

Voor het familieuitje (13p) hebben we op 4 juni de escape het landgoed spel gespeeld. Het is niet zozeer een escape room zoals je gewend bent maar meer een soort GPS tocht met onderweg diverse opdrachten. Je wordt langs verschillende mooie locaties geleid met de garmin. Elke opdracht levert je nieuwe coördinaten op waarna je verder kan. We hebben er van genoten, super!
+ Lees meer

Online boeken

Boek je E-chopper in Wierden eenvoudig online.

DIrect boeken

Vergelijkbare arrangementen

Polaroid Photo Game

Polaroid Photo Game

3...2...1... en de tijd gaat in! Ga op pad met een camera en een plattegrond. Zoek de locaties en maak in een race tegen de klok de foto's exact na! Even geen mobieltjes, geen socials en geen internet nodig. Gewoon ouderwets speurwerk!

Boek nu

€ 21,75

Meer informatie
Chopper & Rondleiding Othmar Bierbrouwerij

Chopper & Rondleiding Othmar Bierbrouwerij

Toer op je chopper door het mooie Twentse landschap. Halverwege je tocht stop je bij een bierbrouwerij voor een rondleiding. Leer hoe de verschillende ingrediënten en technieken worden gebruikt. Na je rondleiding en toertocht ontvangen we je bij Actief voor een gezellige naborrel.

Boek nu

€ 61,75

Meer informatie
Fiets & Rondleiding Othmar Bierbrouwerij

Fiets & Rondleiding Othmar Bierbrouwerij

De fiets is gekozen. Je tocht naar Ootmarsum kan beginnen voor een rondleiding bij Othmar Bierbrouwerij. Tijdens de tour leer je hoe de verschillende ingrediënten en technieken worden gebruikt. En dit alles onder het genot van een heerlijk proefglaasje Othmar Pilsner.

Boek nu

Vanaf € 41,75 p.p.

Meer informatie
Wintertocht Op Wielen

Wintertocht Op Wielen

De winter is in aantocht. Het moment voor de Wintertocht op wielen. Zet je muts op, trek je handschoenen aan en pak je warmste winterjas. Stap op je voertuig en geniet van het landschap dat is omgetoverd tot een winterwonderland. Heeft de tocht je hongerig gemaakt? Bij terugkomst staat er een heerlijk stamppot buffet voor je klaar. Hollandser kan het niet.

Bekijk alle arrangementen
Stuur ons een bericht via WhatsApp