Chopper rijden in Wierden

Highlights

  • Chopperhuur
  • WA-verzekering
  • Inclusief route

Boek nu vanaf

€ 28,50

Nieuw is ons depot in Wierden. Vertrek vanaf Tourist Info Wierden / Home Sweet Home Wierden voor een mooie choppertocht. Boek je chopper hier eenvoudig online!

Suzan uit Ootmarsum

Wat een top bedrijf. Alles is goed geregeld. Goede fietsen (ebikes), service perfect en super vriendelijke medewerkers.
+ Lees meer

Addy uit Apeldoorn

Met 11 E-choppers 2 uur op stap geweest met broers en zussen met aanhang. Gemidd. leeftijd 60 jaar. Zelfs de vooraf meest sceptische familieleden hebben genoten!
+ Lees meer

Rob uit Lutte

Erg vriendelijk en behulpzaam.  De fatmax-tour was leuke en de steps zijn geweldig. Hebben we veel plezier mee gehad. De ontvangst en de bbq waren top!
+ Lees meer

Mark uit Deventer

Voor het familieuitje (13p) hebben we op 4 juni de escape het landgoed spel gespeeld. Het is niet zozeer een escape room zoals je gewend bent maar meer een soort GPS tocht met onderweg diverse opdrachten. Je wordt langs verschillende mooie locaties geleid met de garmin. Elke opdracht levert je nieuwe coördinaten op waarna je verder kan. We hebben er van genoten, super!
+ Lees meer

Online boeken

Boek je E-chopper in Wierden eenvoudig online.

DIrect boeken

Vergelijkbare arrangementen

Build Your Burger & Voertuig

Build Your Burger & Voertuig

Build your burger? Ja je hebt het goed gelezen, je gaat je eigen burger maken! Dus wees creatief en smakelijk. Dit toparrangement wordt geopend met zoete mini burgers!

Boek nu

52,75

Meer informatie
Mysterie van de schatkist

Mysterie van de schatkist

Ben jij een echte speurneus? En weet jij raadsels en puzzels op te lossen? Dan is deze puzzeltocht dé uitdaging voor jou. Kom met je pap, mam of begeleider en kraak het mysterie!

Boek nu

€ 12,50

Meer informatie
Kinderfeestje pizza bakken

Kinderfeestje pizza bakken

Altijd al je eigen pizza's willen maken? Nu kan het! Van bodem tot topping. Ben jij de pizzachef van je eigen kinderfeestje?

Lego Masters Junior

Lego Masters Junior

Je kent het vast wel van TV: Lego Masters! Maar nu zijn jullie aan de beurt! Wie bouwt de hoogste toren? Of wie maakt het gaafste fantasie-voertuig?

Bekijk alle arrangementen
Stuur ons een bericht via WhatsApp