Dinertocht in Markelo

Dinertocht in Markelo

Ontvangstdrankje met Koffie/thee + appelgebak en slagroom
Tocht op een chopper
3-gangen menu (excl. consumpties)
Incl. Route van ons!

Beleef een unieke eetervaring tijdens onze lunch- of dinertocht vanuit Erve Meenderinkboer in Markelo. Proef de heerlijke lokale gerechten en ontdek de verrassende smaken van de omgeving.

Ontvangst

Bij Erve Meenderinkboer wordt je ontvangen met een welkomstdrankje en heerlijke appelgebak. Daarna krijg je voor vertrek een korte uitleg over je voertuig waarna je helemaal klaar bent om op pad te gaan.

Op pad

Je ontvangt van ons de route met de tijden waarop je verwacht wordt bij de 3 restaurants voor het diner. Tussen de gangen door stap je weer even op je voertuig en rij je via een mooie route naar het volgende adres.

Diner

De geselecteerde restaurants die je bezoekt tijdens de dinertocht staan bekend om de goede keuken en hun gastvrijheid. De route laat je weten wanneer het tijd is om af te stappen. Parkeer je scooter en neem plaats in het restaurant of bij goed weer op het terras en laat je verwennen met een deel van het diner. Elke gang is een verrassing! Wij hebben er bewust voor gekozen om de inhoud van menu niet vooraf te bepalen. We laten hiermee de vrijheid volledig over aan de chef en het seizoen.

Chopper feitjes

De route

Ervaringen van bezoekers

Echt een aanrader!

Gistermiddag met 10 meiden op de chopper een supermooie tour gemaakt. Goede instructies van Maarten, duidelijke route. Hebben geen gebruik hoeven… + lees meer

- Denise uit Enschede
Lees meer ervaringen

Vergelijkbare arrangementen

Bekijk alle arrangementen
Stuur ons een bericht via WhatsApp