Wat kun je doen met Hemelvaartsdag 2022

Hemelvaartsdag staat voor de deur en dat betekent tijd voor leuke uitjes op de fiets! Wij hebben je eerder al leuke uitjes tips gegeven voor hemelvaartsdag.  Wij houden ons strikt aan alle corona maatregelen die worden afgegeven vanuit de overheid. Dit betekent dat de uitjes die we aanbieden niet allemaal meer mogelijk zijn. Toch zijn er nog uitjes die wel mogelijk zijn in deze periode. Neem een kijkje op onze site en bekijk alle mogelijkheden. Wij van Actief Twente hebben de leukste hemelvaartsdag uitjes voor je op een rij gezet.

De 5 leukste uitjes voor Hemelvaartsdag in Twente

Hemelvaart 2020Uitje tip 1: Familiefiets met picknick

Ga met het gezin op pad met de familiefiets. Wij verzorgen een leuke route inclusief een picknickmand! Een heerlijk middag vullend programma met het gezin met Hemelvaart 2022.

Meer informatie

Hemelvaartsdag 2020

Uitje tip 2: QR rally met een kickbike

Een heel leuk uitje voor twee personen. Op pad met de kickbike en vind de QR-codes op de mooiste plekjes van Twente. Leuk om dit sportieve uitje te doen op Hemelvaartsdag 2022.

Meer informatie

Hemelvaartsdag uitje

Uitje tip 3: Chopper huren in Twente

Een groen alternatief: De stoere E-chopper heeft een extra breed stuur en extra brede banden, kom langs met vrienden of familie en probeer hem uit op Hemelvaartsdag 2022.

Meer informatie

Hemelvaart uitje

Uitje tip 4: Scooter tocht

Kom samen met je partner scooter rijden met Hemelvaart 2022! Maak een keuze uit een van onze vele routes en kies als uitbreidingsmogelijkheid voor de picknickmand!

Meer informatie

Hemelvaartsdag uitje 2020

Uitje tip 5: Huur een loopfiets met de kinderen

Wil jij iets doen wat leuk en gezond is op Hemelvaartsdag? Dan is de loopfiets (ook wel een Lopifit genoemd) wat voor jou. Want wandelen is erg goed voor je hart, longen, botten en spieren.

Meer informatie

Twente RallyUitgelicht: Twente Rally

Maak kennis met de rally van Actief Twente! Een leuke tour over de mooiste wegen van Twente die je kunt volgen met je eigen auto. Inclusief vragen/opdrachten voor onderweg. En voor een goed gevulde picknickmand wordt natuurlijk gezorgd!

Meer informatie

Bekijk alle blog berichten
Stuur ons een bericht via WhatsApp