7 dagen per week geopend
Wat te doen op Hemelvaartsdag?

Wat te doen op Hemelvaartsdag?

                      5 uitjes die je niet wil missen!

Hemelvaartsdag staat weer voor de deur! Je wilt wat leuks doen, maar wat? Daar hebben wij dé perfecte mogelijkheden voor!

Hemelvaartsdag uitje

5. Chopper rijden

Genieten van de mooie natuur? En geen zin om te fietsen? Op onze stoere E-Chopper rij je met 25 km/u door het mooie Twente. Op pad met de kids? Dat kan! Deze kunnen vanaf 5 jaar achterop.  Kortom, kom langs met vrienden of familie en geniet van een mooie tocht!

Meer informatie

Hemelvaartsdag uitje 2020

4. Stap op de loopfiets!

Iets leuks, gezelligs én unieks doen? Stap op onze loopfiets! En kom langs de mooiste plekjes van Twente. De fiets is geschikt voor zowel jong als oud en vanaf lengte 155 cm. Met een loopfiets wandel je zonder inspanning met een snelheid van 25 km/u. Kortom, perfect voor het hele gezin!

Meer informatie

happen en trappen routemap3. Dinerbiking

Genieten van de mooie natuur én heerlijk dineren? Het kan! Met een van onze Dinerbiking, ofwel Happen en Trappen tochten fiets je langs de mooiste plekjes van Twente. Onderweg stop je voor de lekkerste gerechten. Klinkt perfect toch?

Meer informatie

barbecue bakfiets huren

2. De BBQ-bakfiets

Heerlijk in het zonnetje barbecueën op een plek naar keuze… Onze barbecue bakfiets maakt het mogelijk! Perfect om mee te nemen tijdens je fietstocht! Dankzij de elektrische ondersteuning is het opstappen en wegfietsen.

Meer informatie

Twente Rally

1. Twente Rally

Vanuit je eigen auto een leuke tour volgen? Maak kennis met de auto puzzeltocht van Actief Twente! De tocht is inclusief vragen en opdrachten voor onderweg en natuurlijk een goed gevulde picknickmand.

Meer informatie

Carolien Bruns

Geschreven door

Carolien Bruns

Dit blog bericht is geschreven door Carolien Bruns. Zij schrijft blogs voor Actief Twente. Nieuwsgierig geworden? Lees ook haar andere blogs.

Lees alle berichten van Carolien Bruns

Gerelateerde berichten

Bekijk alle berichten
Stuur ons een bericht via WhatsApp