Wat te doen op Hemelvaartsdag 2022?

                      5 uitjes die je niet wil missen!

Hemelvaartsdag staat weer voor de deur! Je wilt wat leuks doen, maar wat? Daar hebben wij dé perfecte mogelijkheden voor!

Hemelvaartsdag uitje

5. Chopper rijden

Genieten van de mooie natuur? En geen zin om te fietsen? Op onze stoere E-Chopper rij je met 25 km/u door het mooie Twente. Op pad met de kids? Dat kan! Deze kunnen vanaf 5 jaar achterop.  Kortom, kom langs met vrienden of familie en geniet van een mooie tocht!

Meer informatie

Hemelvaartsdag uitje 2020

4. Stap op de loopfiets!

Iets leuks, gezelligs én sportiefs doen? Stap op onze loopfiets! En kom langs de mooiste plekjes van Twente. De fiets is geschikt voor zowel jong als oud en vanaf lengte 155 cm. Kortom, perfect voor het hele gezin!

Meer informatie

happen en trappen routemap3. Dinerbiking

Sportief bezig zijn op je eigen fiets? Genieten van de mooie natuur én heerlijk dineren? Het kan! Met een van onze Dinerbiking, ofwel Happen en Trappen tochten fiets je langs de mooiste plekjes van Twente. Onderweg stop je voor de lekkerste gerechten. Klinkt perfect toch?

Meer informatie

barbecue bakfiets huren

2. De BBQ-bakfiets

Heerlijk in het zonnetje barbecueën op een plek naar keuze… Onze barbecue bakfiets maakt het mogelijk! Deze fiets is geschikt voor groepen tot 20 personen en is zelfs al te huren vanaf 2 personen! Perfect dus om met je partner, gezin of vrienden te doen! Dankzij de elektrische ondersteuning is het opstappen en wegfietsen. Kortom, hét sportieve en lekkerste uitje voor Hemelvaartsdag!

Meer informatie

Twente Rally1. Twente Rally

Vanuit je eigen auto een leuke tour volgen? Maak kennis met de rally van Actief Twente! Inclusief vragen/opdrachten voor onderweg. En voor een goed gevulde picknickmand wordt natuurlijk gezorgd!

Meer informatie

Bekijk alle blog berichten
Stuur ons een bericht via WhatsApp