Sprakel in het bos, een theehuis tussen de bossen

Sprakel in het bos, een theehuis tussen de bossen

Tussen het dorpje Lonneker en de stad Enschede ligt het nostalgische theehuis ‘Sprakel in het bos’. Dit theehuis hecht veel waarde aan het uiterlijk, het moet er lekker nostalgisch uitzien met een trendy tintje.

Sprakel in het bos

sprakel_in_het_bos_lonneker_theehuis_gezellighied_samen_thee_gebak_

Een gezellig theehuis tussen de bossen, dat is Sprakel in het bos. Een perfecte locatie voor een gezellige high tea met vriendinnen, familie of collega’s.

Assortiment

Het assortiment van Sprakel in het bos bestaat niet alleen uit thee! Ze hebben een ruim assortiment, denk hierbij aan tapas, hapjes, high wine of lunch. Alle thee die ze serveren is home made, dus geen thee uit pakjes of zakjes maar lekker zelf gemaakt!

sprakel in het bos lonneker

Omgeving

Het theehuis ligt op een natuurrijke omgeving. Deze omgeving vergeten ze daarom zeker niet, ze maken veel gebruik van de prachtige natuur die om het oude pand liggen. In de zomer kunt u heerlijk vertoeven op het terras, maar in de winter halen ze de zomer naar binnen, dan kun je plaats nemen op de volledig met glazenwanden bedekte veranda. Of lekker met je thee bij de verwarming. Voor de omgeving is Theehuis Sprakel in het bos ook zeker een aanrader, bekijk de verdere omgeving eens per fiets, solex of scooter.

Kortom: voor en heerlijk relaxt dagje weg kunt u zeker terecht bij Theehuis Sprakel in het bos. Van home made thee tot lekker vertoeven op het terras in de zomer, dit theehuis in Lonneker is gezellig voor iedereen.

Carolien Bruns

Geschreven door

Carolien Bruns

Dit blog bericht is geschreven door Carolien Bruns. Zij schrijft blogs voor Actief Twente. Nieuwsgierig geworden? Lees ook haar andere blogs.

Lees alle berichten van Carolien Bruns

Gerelateerde berichten

Bekijk alle berichten
Stuur ons een bericht via WhatsApp