7 dagen per week geopend

Meivakantie uitjes met kinderen

Bekijk onze tips

Top 5 leukste uitjes in de meivakantie

Top 5 leukste uitjes in de meivakantie

De meivakantie staat weer voor de deur. Zoek je nog een leuke activiteit? Wij hebben de top 5 leukste uitjes in de meivakantie met kinderen in Twente voor jullie op een rijtje gezet.

1. Lammetjes kijken bij de Schaapskooi in Denekamp

De schaapskooi in Denekamp heeft op zondag 30 april weer lammetjes dag. Je bent dan van harte welkom van 10.30 uur tot 16.00 uur. Heb je de lammetjes bezocht? Vergeet dan niet om de braderie met lokale producten te bezoeken.

Maar wist je dat de schaapskooi nog meer te bieden heeft? Je vindt er een:

Wil je de schaapskooi eerder bezoeken? Vanaf zaterdag 15 april zijn ze elke zaterdag en zondag weer geopend van 11.00 uur tot 17.00 uur.

uitjes meivakantie schaapskooi denekamp

2. Rouwers speeltuin Tilligte

Kom gezellig spelen in de Speeltuin van Rouwers in Tilligte. Deze leuke speeltuin heeft schommels, glijbanen, klimtoestellen en nog veel meer. Dus volop vertier voor de kinderen. En voor de papa’s en mama’s zijn er picknicktafels en bankjes om lekker te relaxen met een kop koffie of thee.

Sfeerbeelden | Café-restaurant Rouwers

3. Ridderspelen Bad Bentheim

Eén van de uniekste uitjes in de meivakantie zijn toch wel De ridderspelen in Bad Bentheim. Dit jaarlijkse evenement trekt altijd veel bezoekers. Waar en wanneer vindt het evenement plaats? Op het terrein van het kasteel Bad Bentheim van 28 april tot en met 1 mei.

Wat is er zoal te zien:

En bezoek je de ridderspelen? Vergeet dan ook niet om de Middeleeuwse markt te bezoeken. De vele kraampjes met traditionele lekkernijen is altijd een trekpleister.

uitjes meivakantie ridderspelen bad bentheim

4. Wilde dieren bekijken in Tierpark Nordhorn

Wilde dieren bekijken. Wie wil dat nu niet? Bezoek dan de dierentuin in Nordhorn. Dit uitje tovert altijd een glimlach op ieders gezicht. Bekijk de apen, wolfen, wilde katten en nog veel meer dieren. En vergeet ook niet om de zeehonden te bezoeken. Dat vinden ze vast leuk. Heb je alle dieren bezocht? Laat je kinderen dan heerlijk spelen in de speeltuin met kinderboerderij. Geniet zelf op het terras van een hapje en een drankje. De dierentuin is op dit moment elke dag geopend van 09.00 uur tot 19.00 uur.

uitjes meivakantie tierpark nordhorn

5. Avatarz

Op zoek naar een actieve dag? Bezoek het leukste klimbos van Oldenzaal: Avatarz. Dit outdoor klimpark is geschikt voor alle leeftijden. Raak je energie kwijt op de verschillende klimparcoursen en hindernisbanen. Avatarz is een uniek dagje weg voor het gezin of familie. Wil je weten wanneer Avatarz open is? Bekijk dan hun website.

Avatarz klimbos, voor iedereen een uitdaging - Actief Twente

Bezoek deze uitjes met één van de voertuigen van Actief Twente. Kijk op de website voor de mogelijkheden. Wil je fietsen laten bezorgen op jullie (vakantie) adres? Ook dat is mogelijk. Hier meer info.

Carolien Bruns

Geschreven door

Carolien Bruns

Dit blog bericht is geschreven door Carolien Bruns. Zij schrijft blogs voor Actief Twente. Nieuwsgierig geworden? Lees ook haar andere blogs.

Lees alle berichten van Carolien Bruns

Gerelateerde berichten

Bekijk alle berichten
Stuur ons een bericht via WhatsApp