Kickbike Freeride G4 kids 2017

Kickbike Freeride G4 kids 2017

Op zoek naar een leuke step voor kinderen? Heb je dan al eens gedacht aan de Kickbike Freeride G4 kids. Deze is voor kinderen vanaf 7 jaar. Deze leuke step is heel herkenbaar aan het grote wiel voor en het kleine wiel achter. Vanwege het compacte model is deze ook makkelijk mee te nemen in de auto of bijvoorbeeld de caravan. Handig toch?!

De Kickbike heeft (zoals ik al schreef) een grote voorband en een kleinere achterband, deze combi zorgt ervoor dat de step zeer geschikt is voor gravel, harde paden en natuurlijk asfalt. De step heeft een compact formaat en daardoor ook erg gemakkelijk mee te nemen in de auto. De type remmen zijn een v-brake.

Wat is een V-brake rem

De V-brake rem noem je ook wel de velgrem. Deze velgrem maakt tijdens het remmen gebruik van kunststof blokjes die tegen de veld worden aangedrukt. De remmen kun je vinden aan het voor- en achterwiel van de step en ze zorgen voor een krachtig remeffect. Velgremmen staan bekend om hun korte remweg.

Extra’s

De step is compleet te maken met een bel, standaard, reflectoren en voor- en achterspatbord. Vraag naar de mogelijkheden, we helpen je graag!

Nieuwprijs 230,-

Onze prijs 150,-

Deze Kickbike  hebben wij meerdere seizoenen in de verhuur gehad en is goed onderhouden in eigen beheer. Naast deze step hebben wij nog meer 2de hands steps in de verkoop. Bekijk de link voor overige modellen of andere voertuigen!

Kickbike freeride G4 kids

Bouwjaar: 2017
Kleur: Zwart
Conditie: Gebruikt
Model: Freeride G4 kids

Specificaties Kickbike Freeride G4 kids

Materiaal: Staal
Wielmaat voor: 20
Wielmaat achter: 12
Type rem: V-brake

Overige informatie

Leveringsvoorwaarden

Waarom de Kickbike freeride g4 kids kopen bij Actief Twente:

€ 150 (incl. 21% BTW)

Interesse?

Ben je geïnteresseerd in de aanschaf van deze Kickbike Freeride G4 kids 2017? Vul het onderstaande formulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op!

"*" indicates required fields

This field is for validation purposes and should be left unchanged.
Terug naar het overzicht
Stuur ons een bericht via WhatsApp