Starboard supplank 2021

Starboard supplank 2021

Ook zo’n fan van standup paddling? Koop dan bij ons je 2de hands Starboard sup uit 2021. Deze mooie inflatable (opblaasbaar) supboard is bij ons kort in de verhuur geweest. De sup van Starboard is de perfecte optie voor paddlers die voor het eerst peddelen, voor gezinnen met huisdieren en voor iedereen die minder gedoe wil maar vooral een plezierige watertijd.

Starboard staat bekend om zijn stabiliteit, goede snelheid en hij is ook nog eens gemakkelijk te draaien als je terug stapt op het brede staartvlak. Het board voelt sterk en licht aan en is gemakkelijk mee te nemen naar het water door de schouderband. De leash (koord met klitteband) die aan de plank bevestigd wordt (en aan je voet) zorgt ervoor dat mocht je vallen de plank niet van je weg vaart. Voorop de plank bevinden zich bungee riemen, waaronder je bijvoorbeeld je tas of andere spullen kunt opbergen.

De bij geleverde pomp met de drukmeter erop, zorgen ervoor dat je sup goed opgepompt wordt. Door de drukmeter kun je precies zien hoeveel barr je sup nodig heeft. Door de goede en hermetische afsluiting loopt je sup niet leeg. En wil je na een dag suppen je board weer leeg laten lopen, dan haal je de stop eruit. Makkelijker kan het niet!

Nieuwprijs 749,-

Onze prijs 575,-

Deze supboards hebben wij kort (slechts 1 seizoen) in de verhuur gehad en is goed onderhouden in eigen beheer. Wil je weten wat wij nog meer verkopen? Klik dan op de link!

Starboard sup

Bouwjaar: 2021
Merk: Starboard
Kleur: Blauw/grijs
Conditie: Zo goed als nieuw

Inhoud van je sup pakket
  • Glasvezel verstelbare peddel
  • SUP pomp
  • Leash en reparatiesetje
  • Tas met wielen

Overige informatie

Leveringsvoorwaarden

Waarom je Starboard sup kopen bij Actief Twente

  • Snel en voordelig bezorgd door heel Nederland
  • Inclusief garantie
  • Goed onderhouden

€ 575 (incl. 21% BTW)

Interesse?

Ben je geïnteresseerd in de aanschaf van deze Starboard supplank 2021? Vul het onderstaande formulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op!

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
Terug naar het overzicht
Stuur ons een bericht via WhatsApp