Pizza DIY + Voertuig

Pizza DIY + Voertuig

Koffie/thee of cappuccino + lekkernij
Tocht op een voertuig naar keuze (2 uur)
ZELF pizza's bakken
Eigen pizza oven
Verse ingrediënten
Sfeervolle Italiaanse muziek
Groepsuitje vanaf 10 personen
Route via gratis route app

Fan van Italië? Dan is dit arrangement iets voor jou. Je gaat een leuke tocht maken op één van onze voertuigen. Kies je voor de echte Italiaanse scooter of toch iets anders. De keuze is aan jou. Na de tocht mag je zelf actief bezig gaan en leer je van een ervaren persoon hoe je je eigen pizza maakt.

Welkom!

Ga gezellig zitten en kletst even bij onder het genot van een kopje cappuccino, koffie of thee. Daarnaast serveren wij een lekkernij. Een aangename pauze voordat je vertrekt op een voertuig naar keuze.

Kies je Voertuig!

Je gaat op pad! Welk voertuig kies jij? De chopper met zijn stoere uiterlijk en gave looks. Of bijvoorbeeld de loopfiets? Op je gemak wandelend door Twente en dat zonder enige inspanning. Rijbewijs of geen rijbewijs? Door de ruime keus en dezelfde snelheid is elke combi mogelijk.

Meer over Kies je Voertuig!

Pizza Do It Yourself

Ook zo verliefd op Italië en al dat lekkere eten? Met Pizza Do It Yourself beleef je een stukje Italië dichtbij huis. Na uitleg over deeg rollen en kneden, welke toppings te gebruiken en hoe je de pizza bakt, ga jezelf aan de slag. Je kneedt de perfecte bodem, kiest je toppings en bakt de pizza in de steenoven. Is hij gaar dan snij je hem in punten en deelt de pizza met je gezelschap. Buon Appetito!

Meer over Pizza Do It Yourself

Hoe ziet het programma eruit?

Het perfecte arrangement voor?

Groepen die het leuk vinden om actief bezig te zijn en graag wat willen leren. Dus ben jij op zoek naar een uitje met je vrienden of teamgenoten? En wil je zelf kiezen wat je maakt en eet en dit alles in een gezellige en ongedwongen sfeer? Dan heb je het juiste arrangement gevonden!

Ervaringen van bezoekers

Pizza Do It Yourself

Ontzettende leuke dag gehad, alles heel goed geregeld. Zeer vriendelijk personeel.

- Evert uit Ede

Pizza DIY & Voertuig naar keuze

Leuke tocht gemaakt op de epuch, echopper, en tuktuk! Mooie omgeving, goed geregeld! Vriendelijke medewerkers. Daarna pizza’s gebakken, met de… + lees meer

- Carine
Lees meer ervaringen

Prijzen en voorwaarden

  • Duur arrangement: ca. 4,5 uur
  • Te reserveren vanaf 10 personen of betalend voor 10
  • Consumpties niet inbegrepen. Kijk hier voor de drank mogelijkheden!
  • Op elk moment boekbaar. Het begintijdstip bepaal je zelf.
  • Specifieke (dieet)wensen of allergieën? Laat het ons weten.

Boeken en meer informatie

Neem een Optie of Boek dit arrangement eenvoudig online.

Kies zelf de gewenste aantallen per voertuig. Allemaal op pad met hetzelfde voertuig? Of toch liever een mix? Beide is mogelijk!

Vergelijkbare arrangementen

Bekijk alle arrangementen
Stuur ons een bericht via WhatsApp