Chopper rijden in Markelo

Chopper rijden in Markelo

Chopperhuur
WA-verzekering
Inclusief route

Boek nu

€ 28,50

Vertrek vanaf erve Meenderinkboer voor een mooie choppertocht. Boek je chopper hier eenvoudig online!

Huur een e-chopper in Markelo!

Elektrisch chopper rijden vanuit Markelo. Ons depot is bij het mooie erve Meenderinkboer in Markelo. Hier haal je eenvoudig je geboekte chopper op. Wil je van tevoren een kopje koffie of thee drinken, neem dan even met hun contact op. Ons depot is dagelijks geopend op reservering. Reserveer hieronder eenvoudig je chopper online. Je ontvangt bij je chopper een goede uitleg en een leuke route. Hoe fijn is dat! 😀

💡Voor kindjes zijn er kinderzitjes beschikbaar!

Kinderzitjes

Wil je graag met de kids toeren? Dan hebben wij nu ook kinderzitjes (fietszitjes) beschikbaar. Deze boek je eenvoudig online erbij. Ga heerlijk genieten tezamen met je kids!

Chopper feiten

Ons depot in Markelo

Aan de voet van de Markelose berg ligt vakantiecentrum Erve Meenderinkboer. Een mooie accommodatie op een top locatie waar je heerlijk kunt overnachten. Kijk op de site van Erve Meenderinkboer voor de overnachtingsmogelijkheden! De omgeving is fantastisch met zijn authentieke boerderijtjes met rieten daken, maar ook de hedendaagse boerderijen zijn zeer zeker het bekijken waard. In de buurt ligt het mooie natuurgebied de Borkeld. Dit park is ca. 600 hectare groot en bestaat uit jong bos, grote heidevelden, leemkuilen, akkers, graslanden en zelfs een stukje hoogveen. Een mooie stukje natuur dat zeker de moeite waard is. Ga genieten met je chopper en ontdek Markelo!

Bijzonderheden

Knaap bike huren

Heb je geen rijbewijs? Dan kun je nu bij Erve Meenderinkboer ook de knaap bike huren! Een vette, coole en stoere e-bike en deze kun je dus goed combineren met je chopper huur. Hoe handig en leuk is dat?

Ga je met kinderen op pad? Dan kunnen je kids vanaf 11 jaar en minstens 155 cm zelf al op deze stoere e-bike fietsen.

💡Boek hier eenvoudig je knaap bike! (Maak hiervoor een tweede boeking!)

Prijzen en voorwaarden

Prijs per E-chopper
2 uur € 28,50
3 uur € 33,50
4 uur* € 38,50
daghuur* € 50,00
*Actieradius van een volle accu is +/- 45 km

Online boeken

Boek je E-chopper in Markelo eenvoudig online. Direct boeken

Vergelijkbare arrangementen

Bekijk alle arrangementen
Stuur ons een bericht via WhatsApp