Dé Twentse bustour

Koffie/thee & krentenwegge
Amerikaanse Schoolbus met chauffeur
Prachtige tocht door Twente
Informatie boek over de omgeving
Vrij gebruik van de drankjes in de bus

Boek nu

€ 34,- p.p.

Stap in de gele schoolbus en vertrek de veelzijdige natuur in. Op weg door het meer dan mooie Twente!

De Bustour

Jullie gaan op pad in de unieke Amerikaanse bus vanaf Actief Twente. De route is gemaakt, de koffie is gezet en de krentenwegge is gesmeerd, klaar om te gaan! Toch echt wel een unieke ervaring om met deze bus door het landschap te toeren. Je gaat langs een aantal van de mooiste highlights van Twente, denk bijvoorbeeld aan het prachtige stadscentrum van Ootmarsum, of het ongerepte Lutterzand in De Lutte.

 

De Route

De route gaat vanuit Beuningen naar (Oud) Ootmarsum, Denekamp, De Lutte en Oldenzaal. Onderweg is er gelegenheid om een aantal stops te maken bij bezienswaardigheden en/of bij een horeca gelegenheid. Voor onderweg krijgen jullie een informatieboekje over de route en de omgeving. Samen met jullie stemmen we een of meerdere tussenstops af, hier is in totaal +/- 1,5 uur de tijd voor.

Tussenstop-tips:

Gezelligheid in de bus

Een tocht in de schoolbus is een ware beleving. Deze oldtimer heeft jaren dienst gedaan als schoolbus in Gwinnitt County in Amerika. Wij hebben de bus aangepast zodat de bus zorgt voor een gezellige beleving tijdens de rit. Drankjes en muziek mogen daarbij niet ontbreken! Tijdens de rit is het vrij gebruik van de aanwezige drankjes aan boord. Deze zijn all-in. En er is een muziek installatie aanwezig om via Spotify de gezelligste meezingers te draaien. De bus beschikt over 500 watt speakers, een bluetooth koppeling voor muziek en een microfoon voor mededelingen of karaoke. Je zult gezellige uurtjes gaan beleven in de bus!

Opgehaald en thuisgebracht

Wil je vanaf je eigen locatie opgehaald worden? Ook dat kan met onze Amerikaanse schoolbus! Wij zorgen ervoor dat jullie worden opgehaald bij jullie locatie zodat dit vervoer ook geregeld is! Geniet van de tocht naar Actief Twente, hier beginnen we met de koffie. Na afloop van de tour en een eventuele naborrel bij Actief Twente😉 brengen wij jullie ook weer terug, zo hoef je geen BOB of taxi meer te regelen!

Wil je meer informatie hierover, geeft dit aan bij je aanvraag!

Past dit arrangement bij jullie?

Het arrangement is te boeken vanaf 25 personen. Laat je gezellig rondrijden in onze Amerikaanse schoolbus. Een tocht die gebaseerd is op gezelligheid, een lekkernij en het ontdekken van Twente! 😉

Prijzen en voorwaarden

  • Duur arrangement: ca. 3,5 uur
  • In de bus zijn er drankjes (bier/fris/wijn), gebruik hiervan is inclusief het arrangement
  • Overige consumpties niet inbegrepen
  • Eventuele uitgaven bij tussenstops niet inbegrepen
  • Getoonde prijs is op basis van minimaal 25 personen. Zijn jullie met minder? Neem dan even contact met ons op.
  • Prijs is exclusief de voorrijkosten
  • Prijzen zijn inclusief BTW

Vergelijkbare arrangementen

Bekijk alle arrangementen
Stuur ons een bericht via WhatsApp