Diner by Bike – Denekamp

Diner by Bike – Denekamp

Ontvangst koffie/thee met appelgebak
Routekaart met navigatie app
4 gangen diner bij verschillende restaurants
Telefoonhouder voor de fiets
Pech-onderweg-service

Boek nu

vanaf € 47,70

Dining Denekamp is een geweldige fietstocht die het beste van 2 werelden samenvoegd. Fietsend door prachtige natuur en genieten van heerlijke gerechten in 4 top restaurants.

Ontvangst op z'n Twents!

De Diner by Bike tocht begint in onze eigen Solex Bar. Jullie worden ontvangen met een koffie met appelgebak. Hier krijgen jullie ook de uitleg over de route en het programma. We zorgen er ook voor dat de de route op jullie telefoon wordt geïnstalleerd.

De route

Je ontvangt een routekaart met alle informatie en vouchers voor de restaurants. De restaurants zijn voor jullie gereserveerd met een richttijd. Indien je iets later bij een restaurant aankomt is dat geen probleem.

De route ontvang je in een app op je telefoon. Met een handige telefoonhouder, die op elke fiets te bevestigen is, kun je de route makkelijk volgen. Soms kan het fietsen op knooppunten of met een kaart een uitdaging zijn. Met de handige app word je eenvoudig van restaurant naar restaurant geleid.

Denekamp en omgeving... ademloos mooi

Is de navigatie app geïnstalleerd dan kan de route beginnen. Deze fietstocht voert je langs en door het Lutterzand, neemt je mee naar Beuningen en Denekamp. In het Lutterzand waar de Dinkel al slingerend een eigen weg heeft gecreëerd, zie je stuwwallen, zandverstuivingen en heidevelden. Beuningen verrast je met fleurige velden, glooiend landschap en boerenerven. En ben je bijna in Denekamp dan zie je vanuit de verte de grote kerk. Interessant detail: de klokken van deze kerk, de Sint-Nicolaaskerk, worden nog steeds met de hand geluid.

De restaurants van Dining Denekamp

Kies je voor Dining Denekamp dan kies je voor een adembenemende route die je brengt naar 4 verschillende restaurants. Elke gerecht is een verrassing en er is bewust voor gekozen om de inhoud van het menu niet vooraf te bepalen. We laten dit over aan het seizoen en de creativiteit van de chef. Natuurlijk kun je altijd bij je reservering dieetwensen doorgeven. De restaurants beschikken allemaal over een mooi buitenterras en zijn prachtig gelegen. Tijdens je Diner by Bike Dining Denekamp doe je de volgende restaurants aan:

Prijzen en voorwaarden

Boek Direct

Vergelijkbare arrangementen

Bekijk alle arrangementen
Stuur ons een bericht via WhatsApp