7 dagen per week geopend
Early Bird Deal Loopfiets

Early Bird Deal Loopfiets

Cappuccino/latte macchiato/ristretto/koffie of thee
Loopfietstocht (2 uur)
WA-verzekering
Lunchmaaltijd: 2 kroketten met brood en 1 consumptie

Boek nu

€ 30,- p.p.

Kom in de ochtend voor een loopfietstocht mét een lekkere lunch voor een hele aantrekkelijke prijs!

Ontvangst

Welkom bij Actief Twente! Neem plaats in onze Bar Actief, op de veranda of het terras. Start de ochtend gemoedelijk en maak je keuze uit een van de koffiespecialiteiten (cappuccino/latte macchiato/ristretto/koffie of thee). Want een goed begin van de ochtend is ten slotte en goed begin van de dag! Tijdens de koffie kun je een keuze maken uit een van de vele routes. Wil je op eigen gelegenheid toeren en de route zelf bepalen? Dat kan natuurlijk ook!

Early Bird Tour

Terwijl je van de koffie geniet, zetten wij buiten de Elektrische Loopfiets al voor je klaar. Voordat je vertrekt krijg je van ons een korte uitleg over de loopfiets zodat je onbezorgd en veilig op pad kunt. Stap op de Loopfiets en ga op pad. Rij over de Tankenberg en de Hakenberg richting de Lutte, of ga via het mooie Singraven richting Ootmarsum. Wanneer je op tijd in de ochtend start, is de kans groot dat je de vele bijzondere kanten van de natuur ziet.

Op de Elektrische Loopfiets krijgt je in ieder geval veel bekijks. Daarnaast valt er genoeg te zien en dat garandeert een gezellige ochtend. Het mooiste van Twente zie je door een loopfiets te huren.

Nagenieten bij Actief Twente

Na afloop van het toeren ontvangen we je graag weer bij Actief Twente. Zoek een mooi plekje op het terras of de veranda en geniet nog even na van de toer die je zojuist gemaakt hebt. Inclusief het arrangement serveren wij je tot slot een lunchmaaltijd bestaande uit 2 kroketten met brood en een consumptie. Jullie kunnen terugkijken op een heerlijke Early Bird ochtend! En het leuke is: je hebt de hele middag nog voor je om nóg meer te genieten van deze dag!

Starten met de Early Bird Deal kan alleen in de ochtend tussen 09.00 uur en 11.00 uur. Speciaal voor dit tijdsbestek kunnen we deze loopfiets aanbieding voor een hele leuke prijs aanbieden!

 

Prijzen en voorwaarden

Arrangement informatie: – Duur arrangement: ca. 3  uur – Minimaal aantal deelnemers: 2 personen – Overige consumpties niet inbegrepen – Alleen boekbaar in de ochtend, met starttijd van de loopfietstocht tussen 09.00 en 11.00 uur

Boeken en meer informatie

Neem een Optie of Boek dit arrangement binnen 2 minuten online (in 4 stappen).

Vergelijkbare arrangementen

Bekijk alle arrangementen
Stuur ons een bericht via WhatsApp