De Elektrische Loopfiets

De Elektrische Loopfiets

Elektrische Loopfiets 25 km/u
Geen rijbewijs nodig!
Ook geschikt voor kids
Gratis route app met de 10 mooiste routes
Startlocatie Beuningen
Opgeladen op zonne-energie dus duurzaam
Ophalen en terugbrengen wanneer het jou uitkomt

Boek nu

€ 24,-

Je hebt hem misschien wel eens gezien! De loopfiets; met die gave loopband waarop je wandelt en met 25 km per uur door Twente sjeest. Wil je iets unieks beleven en ondertussen veel bekijks hebben dan huur je de loopfiets. Een geweldige ervaring waar vaak nog lang over wordt gesproken!

Wat Is De Loopfiets?

Het is een loopband met 2 wielen, een stuur en bagagedrager. Het is de bedoeling dat je op de loopband rustig wandelt en door de volledige aandrijving heel gemakkelijk  je snelheid gaat ontwikkelen. Dus moe wordt je er niet op en moeilijk is het ook niet, want iedereen heeft zo de (loop)slag te pakken. De loopfiets is een Nederlands product en laat je al wandelend met de snelheid van een fiets door de bossen crossen.

Uitlegvideo van de Loopfiets

Is De Loopfiets Voor Iedereen?

Ja, als je van een beetje avontuur houdt en graag eens wat anders wil. Ben je langer dan 150 cm dan kun je op de loopfiets. Dus voor papa’s en mama’s met jongere kinderen is dit een perfect uitje. Je hebt er namelijk geen rijbewijs voor nodig en met zijn 5 snelheidsstanden en handremmen is de loopfiets ook nog eens makkelijk te hanteren.

De Routes Van Actief Twente

Hoe fijn is het als de routes al gemaakt zijn en je meteen weet wat de omgeving je te bieden heeft. Met onze routes heb je in een paar minuten meteen een indruk wat je allemaal kunt verwachten. Van mooie highlights tot pauze punten waar je heerlijk kunt genieten op een terrasje. Met onze handige app met uitstekende navigatie functie zie je de route in één oogopslag en zit je niet meer te klungelen met een kaart of knooppuntenroute.

Met 40 Loopfietsen Op Pad!

Ben je als groep avontuurlijk dan heeft de loopfiets alles in huis voor een te gek uitje.  Hoe gaaf is het dan om allemaal met hetzelfde voertuig weg te gaan. En denk eens aan al die leuke foto’s die je als groep onderweg kunt maken. Wat je ook gaat doen, één ding is zeker: Met de loopfiets op pad is absoluut een giller!

 

 

Praktische Informatie

Ervaringen van bezoekers

Aanrader

Leuke ervaring om de mooie omgeving van Oldenzaal e.o. te verkennen op een elektrische loopfiets. Aanrader! Goede service. Fietsen werden… + lees meer

- Coby

Het was fantastisch

Beste mensen van Actief Twente, Samen met onze Canadese familie hebben we 3 loopfietsen en 3 FatMax-fietsen gehuurd. Het was fantastisch! Jullie… + lees meer

- Erna

Super leuke middag

Super leuke middag gehad op de loopbandfietsen bij Actief Twente. Snel en goed geholpen, goede materialen en tevens nog keurige… + lees meer

- Marcel

Geweldige service

Eerste keuze voertuig (Tuk Tuk) was niet ons ding. Daarna gratis omgeboekt naar loopfiets. Deze service heeft ons zeer positief… + lees meer

- Albert Ellen uit Vreeland
Lees meer ervaringen

Prijzen en voorwaarden

Prijs per Loopfiets

1 t/m 9 voertuigen 10 voertuigen en meer
1 uur € 25,00 € 24,00
2 uur € 30,00 € 29,00
3 uur € 35,00 € 34,00
4 uur € 38,50 € 37,50
hele dag* € 50,00 € 49,00

*Actieradius van een volle accu is +/- 50 km

Reserveer direct!

Boek & betaal eenvoudig online en wees direct verzekerd van plek, want de daadwerkelijk beschikbare starttijden staan voor je weergeven. Zo ben jij direct verzekerd van je uitje!

Boek Direct

Vergelijkbare arrangementen

Bekijk alle arrangementen
Stuur ons een bericht via WhatsApp