De Elektrische Loopfiets

Highlights

  • Elektrische Loopfiets 25 km/u
  • Geen rijbewijs nodig!
  • Ook geschikt voor kids
  • Gratis route app met de 10 mooiste routes
  • Startlocatie Beuningen
  • Opgeladen op zonne-energie dus duurzaam
  • Ophalen en terugbrengen wanneer het jou uitkomt

Boek nu vanaf

€ 22,50

Je hebt hem misschien wel eens gezien! De loopfiets; met die gave loopband waarop je wandelt en met 25 km per uur door Twente sjeest. Wil je iets unieks beleven en ondertussen veel bekijks hebben dan huur je de loopfiets. Een geweldige ervaring waar vaak nog lang over wordt gesproken!

Albert Ellen uit Vreeland

Eerste keuze voertuig (Tuk Tuk) was niet ons ding. Daarna gratis omgeboekt naar loopfiets. Deze service heeft ons zeer positief verbaasd. Met de loopfiets een geweldige tocht gemaakt door het mooie Twente. Actief Twente is een absolute aanrader.
+ Lees meer

Laura uit De Lutte

Geweldig leuk uitje gehad en een super goede service! Fietsen waren op locatie gebracht & ruim optijd, leuke vlotte jongen die ons de uitleg gaf. Een zeer enthousiaste medewerker. Ook na afloop (2uur later) niet gelijk de aanhanger voor de deur, maar nog iets speling kwa tijd dat we terug waren op locatie! Waar een aantal gespannen mensen op de loopfiets stapten, eindigde alles in een leuke middag;)
+ Lees meer

Lesscher uit Borne

Bij aankomst bleek onze zoon niet op de loopfiets te kunnen, deze was te zwaar. Ze boden gelijk een fadmax step aan als vervanging. SUPER
+ Lees meer

Hendrik G uit Denekamp

De loopfiets was na een paar minuten wennen een heel bijzondere ervaring. Zonder veel geluid zoef je door de mooie omgeving. Je legt met weinig inspanning met gemak een afstand van 25 km af in twee uur. Echt een aanrader.
+ Lees meer

rob Meulmeester uit Poortugaal

Fantastische service ivm de weervoorspelling was het geen probleem om de activiteit om te zetten naar een andere dag. De loopfiets was erg leuk. Je ziet op een leuke manier wat van de omgeving en bent lekker in beweging. Voldoende uitleg en vriendelijke ontvangst. Wij komen zeker nog eens terug!
+ Lees meer

Edwin en Simone uit Meppel

Via de app al heel goed geholpen en op de locatie zelf ook, wij zijn tevreden over Actief Twente!! En het loopfietsen is heel erg leuk om te doen!
+ Lees meer

Willeke ten Kate uit Slagharen

Vandaag een loopfiets gehuurd. Hebben een mooie tocht door de omgeving gemaakt. Goede service en een mooie activiteit om te doen. Goed geadviseerd en geïnstrueerd.
+ Lees meer

jolande kanen uit den bosch

wij hebben een tocht op de elektrische loopfiets gedaan, super leuk om te doen. weer eens wat anders dan op een gewone fiets. onderweg kregen we pech omdat de ketting ervan af was gelopen na een telefoontje kwam de pech onder weg hulp met een andere loopfiets en konden we weer verder met onze tocht. de mensen van actief Twente zijn zeer vriendelijk en behulpzaam. wij hebben een mooie dag gehad.
+ Lees meer

Esmaralda Maes uit Coevorden

De service was top!
+ Lees meer

Reserveer direct!

Boek & betaal eenvoudig online en wees direct verzekerd van plek, want de daadwerkelijk beschikbare starttijden staan voor je weergeven. Zo ben jij direct verzekerd van je uitje!

Boek Direct

Vergelijkbare arrangementen

Loopfiets wintertocht

Loopfiets wintertocht

Ondanks dat het kouder wordt zijn wij gelukkig nog steeds actief! Ga in het winterseizoen op pad met een tocht op een loopfiets.

Boek nu

41,25 p.p.

Meer informatie
Winterse Smokkeltocht

Winterse Smokkeltocht

Ons spannendste arrangement in het donker. De Smokkeltocht! In kleine groepjes wordt je diep de Twentse bossen ingestuurd met niet meer dan een zaklamp en een kaart. Je doel: Het ontwijken van de bewakers. Weet jij de tocht te overleven zonder te schrikken? Wij denken van niet!

Boek nu

€ 47,00 per persoon

Meer informatie
Dropping in Twente

Dropping in Twente

Zin om iets uitdagends te doen? Actief Twente heeft nu een nieuw winter arrangement namelijk: een dropping. Dus trek je winterjas maar alvast aan!

Boek nu

€ 34,50

Meer informatie
Arrangement fietstour Alte Kanalallee Naturtour

Arrangement fietstour Alte Kanalallee Naturtour

Het arrangement "Alte Kanalallee Naturtour" is een prachtige fietsroute van 44 kilometer die door Twente en Duitsland gaat. Het arrangement is inclusief een ontvangst met koffie en krentenwegge, e-bike, routekaart en een bezoek aan de beste ijsmaker van Europa; De IJskuip in Denekamp.

Boek nu

€ 37,00

Meer informatie
Bekijk alle arrangementen
Stuur ons een bericht via WhatsApp