De Elektrische Loopfiets

Arrangement inclusief

  • Elektrische Loopfiets 25 km/u
  • Geen rijbewijs nodig!
  • Ook geschikt voor kids vanaf +/- 150 cm lengte

Boek nu vanaf

€ 22,50

Lesscher uit Borne

Bij aankomst bleek onze zoon niet op de loopfiets te kunnen, deze was te zwaar. Ze boden gelijk een fadmax step aan als vervanging. SUPER
+ Lees meer

Hendrik G uit Denekamp

De loopfiets was na een paar minuten wennen een heel bijzondere ervaring. Zonder veel geluid zoef je door de mooie omgeving. Je legt met weinig inspanning met gemak een afstand van 25 km af in twee uur. Echt een aanrader.
+ Lees meer

rob Meulmeester uit Poortugaal

Fantastische service ivm de weervoorspelling was het geen probleem om de activiteit om te zetten naar een andere dag. De loopfiets was erg leuk. Je ziet op een leuke manier wat van de omgeving en bent lekker in beweging. Voldoende uitleg en vriendelijke ontvangst. Wij komen zeker nog eens terug!
+ Lees meer

Edwin en Simone uit Meppel

Via de app al heel goed geholpen en op de locatie zelf ook, wij zijn tevreden over Actief Twente!! En het loopfietsen is heel erg leuk om te doen!
+ Lees meer

Willeke ten Kate uit Slagharen

Vandaag een loopfiets gehuurd. Hebben een mooie tocht door de omgeving gemaakt. Goede service en een mooie activiteit om te doen. Goed geadviseerd en geïnstrueerd.
+ Lees meer

jolande kanen uit den bosch

wij hebben een tocht op de elektrische loopfiets gedaan, super leuk om te doen. weer eens wat anders dan op een gewone fiets. onderweg kregen we pech omdat de ketting ervan af was gelopen na een telefoontje kwam de pech onder weg hulp met een andere loopfiets en konden we weer verder met onze tocht. de mensen van actief Twente zijn zeer vriendelijk en behulpzaam. wij hebben een mooie dag gehad.
+ Lees meer

Esmaralda Maes uit Coevorden

De service was top!
+ Lees meer

Reserveer direct!

Boek & betaal eenvoudig online en wees direct verzekerd van plek, want de daadwerkelijk beschikbare starttijden staan voor je weergeven. Zo ben jij direct verzekerd van je uitje!

Boek Direct

Vergelijkbare arrangementen

Sup board huur

Sup board huur

Nieuw!!! Huur je sup board bij Actief Twente en ga een dagje suppen. De rage van dit moment en oooooh zo leuk om te doen. Met wie ga jij suppen?

Boek nu

35,00 per dag

Meer informatie
Escape het Landgoed

Escape het Landgoed

Ooit al eens een escape room gedaan? Nee?! Nieuw bij ons: ''Escape het Landgoed''! Al lopend probeer je de uitweg te vinden.

Boek nu

€ 14,50

Meer informatie
E-Puch & Boogschieten

E-Puch & Boogschieten

Altijd onze e-puch al eens willen proberen? Dan is dit je kans! Toer op dit leuke retro voertuig en geniet van wat Twente jou te bieden heeft.

Boek nu

€ 52,75

Meer informatie
Boogschieten & barbecuen

Boogschieten & barbecuen

Wil jij een actief uitje combineren met een heerlijke barbecue? Dan is dit het geschikte arrangement voor je.

Boek nu

€ 40,00

Meer informatie
Bekijk alle arrangementen
Stuur ons een bericht via WhatsApp