7 dagen per week geopend

Fatmax E-Step

Fatmax e-step 25 km/u
Startlocatie Beuningen
Vanaf 16 jaar
Gratis route app met de 16 mooiste routes
Geen rijbewijs nodig!
Ophalen en terugbrengen wanneer het jou uitkomt

Boek nu

€ 24,-

Niets is zo fijn als gas geven en met een snelheid van 25 km/u heerlijk toeren door de omgeving. Onze fatmaxen met de dikke banden geven je dat ultieme vrije gevoel. Hij is stoer, hip, bijna geruisloos, mileuvriendelijk en bovendien zorgt hij voor veel fun!

Electrisch Steppen?

De fatmax is een elektrische step met een dikke band voor en een kleinere band achter.  Hij is eenvoudig te bedienen, want je geeft gas met je duim en hij remt via de schijfremmen. Het is een voertuig dat makkelijk te combineren is met onze andere voertuigen.

Is De Fatmax Voor Iedereen?

Vanaf 16 jaar en ouder mag je zonder rijbewijs de fatmax besturen. Het enige dat je hoeft te doen is gassen, remmen en sturen. Makkelijker kan het niet!

Actief heeft de mooiste routes

Onze routes zijn een heerlijke mix van lekker toeren en dat fantastische vakantie gevoel. En hoe fijn is het dat je niet hoeft uit te zoeken waar je langs wilt rijden, want wij hebben de routes al gemaakt. Binnen een paar minuten heb je meteen een indruk wat je allemaal kunt verwachten. Van mooie highlights tot gezellige pauze punten waar je heerlijk kunt genieten op een terrasje. Met onze handige app met uitstekende navigatie functie zie je de route in één oogopslag en zit je niet meer te klungelen met een kaart of knooppuntenroute.

Met 40 Fatmaxen Op Pad

Al eens gedacht aan een fatmax tour? Een leuker plaatje krijg je niet. Stel je eens voor met 40 fatmaxen op pad. Allemaal hetzelfde voertuig, in één grote rij…! Dat is toch best wel gaaf.

Praktische Informatie

Ervaringen van bezoekers

Mooie ervaring

Fat Maxx gehuurd, prima en duidelijke routes om te gaan rijden meegekregen via een app. Ondanks het weer een mooie… + lees meer

- Jeroen

Genieten

Het was weer genieten! Deze keer de fat max en de e cruiser. Het weer was ook super dus een… + lees meer

- Aranka

Gaaaaaaaaaaaaaaaf

We hadden de electrische step’s Fatmax gehuurd. De route op papier en die van de navigatie kwamen niet helemaal overeen… + lees meer

- Pluim Fleerkate uit Goor
Lees meer ervaringen

Prijzen en voorwaarden

Prijs per FatMax

1 t/m 9 voertuigen 10 voertuigen en meer
1 uur € 25,00 € 24,00
2 uur € 30,00 € 29,00
3 uur € 35,00 € 34,00
4 uur € 38,50 € 37,50
hele dag € 50,00 € 49,00

 

Reserveer direct!

Boek eenvoudig je voertuig hieronder. Ben je met meer dan 10 personen? klik dan hier om te boeken.

Boek Direct

Vergelijkbare arrangementen

Bekijk alle arrangementen
Stuur ons een bericht via WhatsApp