Fiets & Rondleiding Othmar Bierbrouwerij

Fiets & Rondleiding Othmar Bierbrouwerij

Ontvangst met koffie/thee en krentenwegge
Fiets naar keuze
Prachtige route met route app
Rondleiding Othmar Bierbrouwerij
Proeverij bij Othmar
Afsluitend Borrels & Ballen

Boek nu

€ 41,75 p.p.

Kies een fiets en begin je tocht naar Ootmarsum. Daar aangekomen word je hartelijk ontvangen voor een rondleiding bij de Othmar Bierbrouwerij. Tijdens deze rondleiding leer je alles over het brouwproces van bier, de verschillende ingrediënten en technieken die worden gebruikt. Dit alles beleef je onder het genot van een heerlijk proefglaasje Othmar Pilsner.

Koffie/thee en krentenwegge

Je wordt ontvangen met koffie/thee en krentenwegge. De krentenwegge is een Twents feestbrood vol met krenten. Vroeger werd de krentenwegge gegeten als geboortegebak. De krentenwegge heeft niet alleen een uitstekende smaak, maar is ook erg geliefd vanwege de bijzonder grote afmeting.

Othmar Bierbrouwerij tour

Deze tour biedt je een unieke ervaring om het bierproces van dichtbij te bekijken en te begrijpen. Je leert over de verschillende soorten bier. De geschiedenis en het proces van bierbrouwen.  Natuurlijk mag een biertje niet ontbreken. Je start en eindigt deze tour dan ook met een proefglaasje bier. Een brouwerijtour is een must-do voor elke bierliefhebber.

Meer over Othmar Bierbrouwerij tour

Fiets naar keuze

Kies voor een sportieve mountainbike, fatbike of voor een comfortabele e-bike. Of ga je toch voor die geweldige tandem? Wil je dit uitje nog origineler maken? Kies dan voor de ludieke loopfiets. Je kunt deze toer ook boeken met een hippe chopper? Kijk hier voor meer informatie.

Borrels & Ballen

Na terugkomst uit Ootmarsum ontvangen we jullie bij Actief Twente voor Borrels & Ballen. Dit zijn 2 consumpties per persoon (bier, fris en huiswijn) en een bittergarnituur (3 per persoon) op tafel. Dit is inbegrepen in het arrangement. Het arrangement is naar wens aan te passen of uit te bereiden met een Barbecue.

Hoe ziet het programma eruit?

De tijden hieronder zijn een indicatie.

Het perfecte arrangement voor?

Groepen met verschillende leeftijden. Wil de één liever sportief op pad en de ander ziet toch iets meer in een extra ondersteuning? Dan heb je het juiste arrangement te pakken. Door de uitgebreide keuze aan fietsen zit er altijd wel iets tussen.

Ervaringen van bezoekers

Leuke combinatie!

Leuke combinatie van toeren door Twente op E-choppers en een kleine onderbreking voor een ambacht van bierbrouwen in Ootmarsum. De… + lees meer

- Ina uit Denekamp
Lees meer ervaringen

Prijzen en voorwaarden

    • Duur arrangement ca. 4,5 uur of langer
    • Te reserveren vanaf 10 personen of betalend voor 10
    • Het arrangement is te boeken van donderdag tot en met zondag
    • Wil je een uniek arrangement bekijk dan de Othmar Bierspa

 

Boeken en meer informatie

Plaats hieronder je optie of boek online. Je optie is 7 dagen geldig.

 

Vergelijkbare arrangementen

Bekijk alle arrangementen
Stuur ons een bericht via WhatsApp