Foute Bingo

Foute Bingo

4 uur durend arrangement
Ontvangst koffie/thee met macarons
4 bingo rondes
Bingomaster in foute outfit
4 uur open bar met bittergarnituur
Te gekke foute prijzen
Mogelijk op elk gewenst tijdstip

Beleef nu de avond van je leven en speel de foute bingo! Deze bingo is een mix van het oude spel maar met een unieke twist. Een avond vol met lol en dat alles onder begeleiding van onze enige echte foute bingomaster!

Ontvangst met koffie/thee en macarons

Er staat een kopje koffie of thee voor jullie klaar. En als lekkernij serveren wij 3 macarons per persoon. Genieten dus!

Wat Is Een Foute Bingo?

De foute bingo is dé ouderwetse bingo met de bingoballetjes, bingokaarten en bingomolen maar dan in een heel vet, hip en cool jasje gestoken. Het de bedoeling dat je tijdens deze avond je bingokaart vol krijgt en dit kan op vele manieren. Er worden namelijk verschillende rondes gespeeld. Elke ronde heeft een andere uitdaging maar het principe blijft hetzelfde want je bingokaart moet vol! En heb je “BINGO” geroepen dan mag je naar de prijzentafel om een spetterende prijs uit te zoeken. Let op! De prijzen zijn nog ingepakt. Aanraken is dan ook meteen uitpakken.

De 4 Foute Rondes

De foute bingo bestaat uit 4 rondes met allemaal verschillende opdrachten. Eén van die rondes is de dansronde: je gooit de heupjes los en gaat dansen op een door jullie zelf gekozen nummer. Tijdens jullie dansje noemt de bingomaster de getallen op. Staat het getal op je kaart, dan ga je zitten. Ben je uiteindelijk de laatste die danst, dan heb je gewonnen.

En zo zijn er nog 3 rondes meer om een volle bingokaart te krijgen, maar die rondes houden we nog even geheim!

Open bar 4 uur met bittergarnituur

Onze open bar is op basis van zelfbediening in onze mooie Solexbar en biedt je 4 uur lang onbeperkt drank. Je hebt de keuze uit bier, huiswijn en frisdrank. Tijdens de open bar worden er 3 bittergarnituur per persoon geserveerd.

De Foute Bingo Het Leukste Uitje Voor Groepen

Moet jij een uitje organiseren voor bijvoorbeeld een vrijgezellenfeest, je collega’s, de buurt of een andere feestelijke groep? Dan is de Foute Bingo de activiteit die je zoekt.

Ervaringen van bezoekers

Uitstekende service

Wij willen jullie bedanken voor de uitstekende service. Vriendelijk en gastvrij ontvangen, leuke en gezellige medewerkers, heerlijk eten. Kortom een… + lees meer

- Jeanine
Lees meer ervaringen

Prijzen en voorwaarden

  • Het arrangement duurt 4 uur
  • Minimaal aantal deelnemers 15 personen of betalend voor 15 personen
  • 15-29 personen: 52,50 per persoon
  • 30-50 personen: 45,25 per persoon
  • 50-100 personen: op aanvraag
  • Speciaal bier niet inbegrepen
  • Meer dan 50 personen? Informeer naar de mogelijkheden
  • Foute bingo is ook mogelijk op je eigen locatie. Bekijk hier de info

Boeken en meer informatie

Wil je meer informatie over de foute bingo of een reservering plaatsen? Stuur ons je aanvraag of bel met 0541 – 29 98 21.

Vergelijkbare arrangementen

Bekijk alle arrangementen
Stuur ons een bericht via WhatsApp