Foute Bingo

Foute Bingo

4 uur durend arrangement
Ontvangst koffie/thee met macarons
Bingomaster in foute outfit
4 bingo rondes waaronder een dansronde
Open bar (4 uur)
Bittergarnituur (3 p.p.)
Te gekke prijzen

Beleef nu de avond van je leven en speel de foute bingo! Deze bingo is een mix van het oude spel maar met een unieke twist. Een avond vol met lol en dat alles onder begeleiding van onze enige echte foute bingomaster!

Ontvangst met koffie/thee en macarons

Er staat een kopje koffie of thee voor jullie klaar. En als lekkernij serveren wij 3 macarons per persoon. Genieten dus!

Wat Is Een Foute Bingo?

De foute bingo is dé ouderwetse bingo met de bingoballetjes, bingokaarten en bingomolen maar dan in een heel vet, hip en cool jasje gestoken. Ook nu is het de bedoeling dat je tijdens deze avond je bingokaart vol krijgt en dit kan op vele manieren. Er worden namelijk verschillende rondes gespeeld. Elke ronde heeft een andere uitdaging maar het principe blijft hetzelfde want je bingokaart moet vol! En heb je “BINGO” geroepen dan mag je naar de prijzentafel om een spetterende prijs uit te zoeken. Let op! De prijzen zijn nog ingepakt. Aanraken is dan ook meteen uitpakken.

De 4 Foute Rondes

De foute bingo bestaat uit 4 rondes met allemaal verschillende opdrachten. Eén van die rondes is de dansronde: je gooit de heupjes los en gaat dansen op een door jullie zelf gekozen nummer. Tijdens jullie dansje noemt de bingomaster de getallen op. Staat het getal op je kaart, dan ga je zitten. Ben je uiteindelijk de laatste die danst, dan heb je gewonnen.

En zo zijn er nog 3 rondes meer om een volle bingokaart te krijgen, maar die rondes houden we nog even geheim!

Open bar 4 uur met bittergarnituur

Onze open bar is op basis van zelfbediening in onze mooie Solexbar en biedt je 4 uur lang onbeperkt drank. Je hebt de keuze uit bier*, huiswijn en frisdrank. Tijdens de open bar worden er 3 bittergarnituur per persoon geserveerd.

*Speciaalbier niet inbegrepen

De Foute Bingo Het Leukste Uitje Voor Groepen

Moet jij een uitje organiseren voor bijvoorbeeld een vrijgezellenfeest, je collega’s, de buurt of een andere feestelijke groep? Dan is de Foute Bingo de activiteit die je zoekt. En zou je graag de foute bingo op een eigen locatie willen organiseren, klik dan op de link!

Ervaringen van bezoekers

Uitstekende service

Wij willen jullie bedanken voor de uitstekende service. Vriendelijk en gastvrij ontvangen, leuke en gezellige medewerkers, heerlijk eten. Kortom een… + lees meer

- Jeanine
Lees meer ervaringen

Prijzen en voorwaarden

  • 15-25 personen: 50,- per persoon
  • 26-50 personen: 45,25 per persoon
  • Het arrangement duurt 4 uur
  • Foute prijzen!
  • Dit arrangement is te boeken op elk gewenst tijdstip
  • Minimaal aantal deelnemers: 15 personen (of betalen voor 15)
  • Meer dan 50 personen? Informeer naar de mogelijkheden

Boeken en meer informatie

Wil je meer informatie over de foute bingo? Of wil je een (optionele) reservering plaatsen op een bepaalde datum? We bespreken graag jullie wensen en onze mogelijkheden voor een op maat gemaakt programma. Stuur ons dan hieronder je aanvraag of bel ons via 0541 – 29 98 21.

Vergelijkbare arrangementen

Bekijk alle arrangementen
Stuur ons een bericht via WhatsApp