Karaoke Party

Karaoke Party

4 uur durend arrangement
Welkomst drankje
Open bar 4 uur incl bittergarnituur
Karaoke 3 uur
Partynootjes op tafel
Vlotte DJ
Kist met feestelijke verkleedattributen
Mogelijk op elk gewenst tijdstip

Een microfoon, een podium, een tekst en een mooi decor. Dit 4 uur durende vrolijke binnenarrangement heeft alle ingrediënten voor een te gekke karaoke avond. En iedereen kan meedoen of je nu kunt zingen of niet, het gaat om de pret!

Welkomstdrankje

We starten de avond met een drankje. De keeltjes moeten namelijk wel gesmeerd worden om de zangkunsten te kunnen laten horen.

De Karaoke

De zaal is aangekleed met een groot scherm en een kleiner scherm met daarop de tekst voor de zanger(s). Er zijn 2 microfoons en een verkleedkist aanwezig om jullie zangkunsten te ondersteunen. Op de tafels liggen de qr codes waar je de liedjes kunt uitzoeken. Deze worden dan automatisch doorgestuurd naar onze DJ die je oproept wanneer je aan de beurt bent. Je hebt 3 uur de tijd om te karaoken.

Open bar 4 uur met bittergarnituur

Onze open bar is op basis van zelfbediening in onze mooie Solexbar en biedt je 4 uur lang onbeperkt drank. Je hebt de keuze uit bier, wijn en frisdrank. Tijdens de open bar wordt er bittergarnituur geserveerd.

Voor Wie Is De Karoake?

De karaoke is uitermate geschikt voor bedrijfsuitjes, familiefeesten, vrijgezellenfeesten of personeelsfeesten vanaf 15 personen tot 50 personen. Ben je met meer dan 50 personen vraag dan naar de mogelijkheden.

Uitbreidingsmogelijkheden

Honger gekregen van al dat zingen? Maak je karaoke compleet met een barbecue, pizza diy of bijvoorbeeld een buffet. Bekijk hier de vele mogelijkheden.

Prijzen en voorwaarden

  • 4 uur durend arrangement
  • Minimaal aantal deelnemers: 15 personen (of 15 betalende personen)
  • 15 - 25 personen 49,50 p.p.
  • 26 - 33 personen 46,50 p.p.
  • 34 - 50 personen 42,50 p.p.
  • Vanaf 50 personen of meer, informeer naar de mogelijkheden
  • Speciaal bier zit niet bij de prijs inbegrepen
  • Dit arrangement is te boeken op elk gewenst tijdstip

Vergelijkbare arrangementen

Bekijk alle arrangementen
Stuur ons een bericht via WhatsApp