Lentegames

Lentegames

3 uur durend arrangement
Welkomstdrankje
Diverse spellen
Inclusief broodje hamburger & drankje
Groepsuitje vanaf 15 personen
Te gekke prijs
Buiten activiteit

Beleef de lentevibes bij Actief Twente met de Lentegames. Doe mee aan de leuke spellen en ga actief de lente in. De perfecte manier om van het mooie weer te genieten en energie op te doen.

Programma

Jullie 3 uur durende programma ziet er als volgt uit:

Ontvangst

We starten de games met koffie of thee.

De Lentegames

De Lentegames zijn diverse activiteiten die gespeeld worden in teamverband. Tijdens deze games komen je vaardigheidsskills, loopvermogen, behendigheid en hoe goed je kunt samenwerken naar voren. De Lentegames bestaan uit de volgende spellen:

Hamburger & Consumptie

Het eerste deel van de Lentegames zit er op. Moe gespeeld? Dan is het tijd voor een broodje hamburger en een drankje. Ondertussen bespreek je de tactiek voor het tweede deel van jullie Lentegames.

Prijsuitreiking

De spellen zijn gespeeld. De punten geteld. Dan is het tijd voor de prijsuitreiking. Wat is de inzet? De te gekke waardebon voor de enige echte choppertocht van Actief Twente. Dus strijd, werk samen en wees behendig. Want die prijs wil je toch winnen?!

Maak je Feest Compleet

Geef je Lentegames een verrassend tintje en boek de zonnebril en waterpistool erbij. Zo ben je altijd voorbereid op zonnige en warme dagen.

Prijzen en voorwaarden

  • Lentegames duren ca. 3 uur
  • De games zijn onder begeleiding van onze spelleiders
  • Boekbaar vanaf 15 personen of betalend voor 15 personen
  • Arrangement is inclusief een broodje hamburger met 1 consumptie per persoon. Overige consumpties worden ter plekke afgerekend
  • Gezellig naborrelen tijdens de Lentegames? Bekijk hier onze borrels en ballen
  • Wil je de Lentegames uitbreiden met een lente bbq of een pizza diy? Of wil je nog meer keus? Bekijk hier alle eetmogelijkheden
  • Lentegames op je eigen locatie? Dat kan! Meer info vind je hier

Vergelijkbare arrangementen

Bekijk alle arrangementen
Stuur ons een bericht via WhatsApp