Diner by Bike – Ootmarsum

Diner by Bike – Ootmarsum

Ontvangst koffie/thee met appelgebak
Routekaart met navigatie app
4 gangen diner bij verschillende restaurants
Telefoonhouder voor de fiets
Pech-onderweg-service

Boek nu

vanaf € 47,70

Outstanding Ootmarsum, de fietsroute die je laat verrassen. Van oude pleinen met gezellige terrassen, mooie musea en geweldige natuur. Vier top restaurants langs de route zorgen voor een culinaire belevenis door Twente.

Ontvangst op z'n Twents

De Diner by Bike tocht begint in onze eigen SolexBar. Jullie worden ontvangen met koffie en appelgebak. Hier krijgen jullie ook de uitleg over de route en het programma. We zorgen er ook voor dat de de route op jullie telefoon wordt geïnstalleerd.

De Route... Fabulicious

Je ontvangt een routekaart met alle informatie en vouchers voor de restaurants. De restaurants zijn voor jullie gereserveerd met een richttijd. Indien je iets later bij een restaurant aankomt is dat geen probleem.

De route ontvang je in een app op je telefoon. Met een handige telefoonhouder, die op elke fiets te bevestigen is, kun je de route makkelijk volgen. Soms kan het fietsen op knooppunten of met een kaart een uitdaging zijn. Met de handige app word je eenvoudig van restaurant naar restaurant geleid.

Ontdek Het Stadje Ootmarsum

Stap op je fiets, zet de navigatie app aan en begin aan de fietstocht richting Ootmarsum. Je fietst langs weilanden met koeien, door oude bossen en je geniet van de Twentse natuur. In Ootmarsum aangekomen, het mooiste stadje van Twente, verveel je je geen moment. De route voert je over het Landgoed Singraven en door het buitengebied tussen Ootmarsum en Denekamp.

De Restaurants

Bij elk restaurant ontvang je een gang van je diner. De inhoud van het menu is een verrassing. We laten dit over aan het seizoen en de creativiteit van de chef. Natuurlijk kun je altijd bij je reservering dieetwensen doorgeven. Tijdens je Diner by Bike Outstanding Ootmarsum bezoek je de volgende restaurants:

Prijzen en voorwaarden

  • Duur van het arrangement ca. 6 uur.
  • Route is ca. 50 kilometer.
  • De telefoonhouder is geschikt voor alle telefoons en dient nadien ingeleverd te worden. Deze is ook aan te schaffen voor € 6,50.
  • Consumpties zijn niet inbegrepen deze dienen ter plekke bij de restaurants afgerekend te worden.
  • De reserveringen bij de restaurants zijn onder voorbehoud van de beschikbaarheid, wij informeren je hier zo snel mogelijk over.
  • Heb je specifieke (dieet)wensen of allergieën? Geef ze door bij je reservering.
  • Fietsen zijn bij te boeken. Neem hiervoor contact met ons op.
  • Ook zeer geschikt voor grotere groepen.

Boek direct

Vergelijkbare arrangementen

Bekijk alle arrangementen
Stuur ons een bericht via WhatsApp